من نمیدونم ما سهمیه شاهدی ها چه گناهی به درگاه ایزدی مرتکب شدیم که با ما اینجوری رفتار می کنید...:31:
جدا از شوخی باید بگم...
عکس کاملا معلومه که درستکاری شدست...
اگه خواستید من هم واستون سند میارم که باور کنین این عکس دستکاری شدست ...:11:
Printable View
من نمیدونم ما سهمیه شاهدی ها چه گناهی به درگاه ایزدی مرتکب شدیم که با ما اینجوری رفتار می کنید...:31:
جدا از شوخی باید بگم...
عکس کاملا معلومه که درستکاری شدست...
اگه خواستید من هم واستون سند میارم که باور کنین این عکس دستکاری شدست ...:11:
بچه ها شما می خواین روز قبل از کنکورو چکار کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز بهش فکر نکردم اما شبش زود میخوابم که صبح خواب نمونمنقل قول:
:5:
سلام به همه کنکوریهای عزیز(نمیدونم این جمله رو کی گفته یهو یادم افتاد!!!:31:) دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه تو این چند هفته پیشرفت فوق العاده ای بکنید:11:
واقعیتش اومدم هم یه خبر بدم یه سوال بپرسم!:31:
خبر:!فردا ساعت 17 شبکه آموزش یادتون نره!!! مهندس محمد مهربان مهمان برنامه فرصت برابر!!! امروز واسم اس اومد!
سوال!!! این که میگن میشه کارشانسی مدرک آزاد گرفت بعد واسه ارشد دولتی شرکت کنی درسته ؟؟؟ یعنی میشه مکانیک کارشانسی آزاد بگیری بعد مدرک ارشد از دانشگاه دولتی بگیری؟؟؟؟!!!
نقل قول:
یک دنیا ممنون سعید جان ..... . (و البته با تشکر از اقای sky man)
پ.ن : مثل اینکه این نرم افزار با win7 64 بیتی سازگاری نداره . راهی واسه اجرای درست و کاملش در این ویندوز هست ؟
خوب پسرفت دلیلش چشمت بود ، که انشاالله خوب شده. فکر کنم بهترین کار الان اینه که تمام آزمون های قبلی رو ارزیابیشونو نگاه بندازی. جزوه خلاصه نویسی هم مفیده الان.نقل قول:
خوب تحلیلی به نظر گلواژه خوبه ، اگه داری ، مخصوصا جلد جدیدش که تست هم داره ، دوباره بخونش.
تا ظهرش یک درس اختصاصی رو مرور میکنم (فیزیک رو شاید) و بعد میرم استخر بعدش میشینم Eurvovision 2010 رو نگا میکنم :31:نقل قول:
ما اون رو دیگه کار نداریم! فعلا به این کار داریم که جای اونا چه افراد دیگه ای که کم نمیاوردن میتونستن بشین توی دانشگاه!!!نقل قول:
و اینکه جای نگرانی واسه اونا وجود نداره. اونا هر چقدر بخوان می تونن تحصیلاتشون و طولانی کنن و هِی بیفتن!! ولی مثل سهمیه های عادی اخراج نشن!!! خب معلومه که بالاخره تموم می کنن و مدرک رو می گیرن!
خوشحال نباش امیر!
دمت گرم خیلی باجنبه ای.نقل قول:
کار شهدا و خانواده هاشون واقعا بزرگ و ارجمند. من دست همگی شون رو می بوسم و خیلی براشون احترام قائلم. خیلی دوستشون دارم.
ولی مسعود هرچی جای خودش باشه ارزشش رو بهتر حفظ می کنه. جهاد و ایثار یه طرف و بنیان علمی یه طرف دیگه. فرزندان اون آدمای بزرگ برتری مغزی نسبت به دانش آموزای دیگه که پدر دارن ندارن..... شما در نظر بگیر که دولت بخواد یه امتیاز خاص برای خانواده های شاهد و ایثارگر و اینا قائل بشه به خاطر زحمتی که کشیدن و یا نمی دونم اینکه پدر اون خانواده مسئله ی جسمی داره و .... بخواد در واقع تسهیلات فراهم کنه. من از خدامه. خوشحال می شم دولتمون اینقدر مهربون باشه و به مردمش برسه. ولی مسائل رو با هم قاطی نکنه!! علم یه چیزه و آسایش یه چیز دیگه!! دولت می خواد کمک کنه لطفا منطقی کمک کنه! این همه زمینه که میتونه کمک کنه.... ولی قاطی کردن یه مقدار کار آدمای ... چی بگم خب نمی تونم چیزی بگم به اونایی که قانون می نویسن!!!
اینطوری بنیان علمی جامعه سست می شه... کیا قراره پایه ها رو بسازن؟ ...... اونی که می تونه با رتبه 1300 بشینه معماری تهران و 4 ساله همه مهندسیش رو تموم کنه از نظر کاری و اعتبار و پیشرفت خیلی می تونه با اونی که با 32000 نشسته معماری تهران و ترم در میون مشروط میشه (اونی که می بینم اینطور هست!!) خیلی فرق می کنه! ولی به هر حال ظرفیت دانشگاه ها تقسیم شده!!! یعنی اگه هیچ کدوم از بچه ها شاهد و جانباز از سهمیه شون استفاده نکنن جاهاشون خالی می مونه و با افراد عادی پر نمیشه. پس عملاً ورود این داوطلبای خیلی مهربون، توی قبولی بقیه تاثیری نداره!!
من با دانش آموزا و دانشجوهای شاهد و جانباز هیچ مشکلی ندارم بلکه خیلی هم باهاشون خوبم. دارم توی دوستام آخه. آخه اونا کاره ای نیستن بیچاره ها.
من با قانـــونـــــــــــــــش مشکل دارم اساســـــــــــــــــــی!! !!
با اجازه امین عزیز(dehtoday)
اینا رو میزارم واسه رفع شبه....
مربوط به سال 87 هست.؛سهمیه شاهد.
خودتون قضاوت کنید
:11:
کارنامه سراسری 87
انتخاب رشتهکد:http://img.----------.com/images/d6875_Karname.jpg
نتیجه انتخاب رشتهکد:http://img.----------.com/images/h6587_Entekhab_reshte.jpg
نشد که بقیه آمار و ... رو قرار بدم.چون توی تصویر جا نمیشد ؛کد:http://img.----------.com/images/d9265_aaaaa.jpg
کی گفته من خوشحالم؟!:31:نقل قول:
من هم کاملا موافقم که نباید اینجوری باشه و حرف هات رو قبول دارم! من فقط آینده ی کسایی که با سهمیه قبول می شن رو گفتم!!! حتی اگر هم مدرک بگیرن( که اگه مشروطی هاش زیاد بشه اخراج می شه!) توی شغلش نمی تونه خیلی بدرخشه!