با سلام خدمت همه
من یه لپ تاپ با مشخصات زیر میخوام
1-زیبایی
2-امکانات جانبی خوب
3-مشخصات فنی عالی(من چون ممکنه وقت وقتی باهاش بازی کنم میخوام در مقابل بازی های جدید کم نیاره)
4-قیمتش تا حدود 1.500 باشه
5-کیفیت ساختش خوب باشه
ممنون از همه
با سلام خدمت همه
من یه لپ تاپ با مشخصات زیر میخوام
1-زیبایی
2-امکانات جانبی خوب
3-مشخصات فنی عالی(من چون ممکنه وقت وقتی باهاش بازی کنم میخوام در مقابل بازی های جدید کم نیاره)
4-قیمتش تا حدود 1.500 باشه
5-کیفیت ساختش خوب باشه
ممنون از همه
واقعا از راهنماییتون خیلی ممنونم:46:نقل قول:
خیلی کمکم کردید:10:
دوستان 1 سوال کیفیت تصویر منظورم وضوح تصویر و زاویه دید وفاکتورهای دیگه تصویری تو صفحه نمایش lcd led به مدلهای دیگر صفحه نمایشگر نوت بوکهای دیگه چطوره؟
در کل منظورم led های بهتره تو نوت بوک یا مدلهای دیگر صفحه نمایش نوت بوک ها
بازار و اتحاديه هاي توليد كننده هاي لپ تاپ دارن به سمت توليد با تكنولوژي LED حركت ميكنند و در آينده شاهد انقراض LCD در بخش استفاده در صنعت لپ تاپ و لوازم كم مصرف و كوچك الكترونيكي و همينطور باعث اتقراض تكنولوژي قديمي و پرمصرف Plasma خواهد شد .نقل قول:
براي اطلاعات تكميلي به اين پست برويد :
كلا LED بخاطر مصرف كم و كيفيت بهتر نسبت به LCD برتر محسوب ميشه .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3477658&postcount=2
مرسی از راهنماییتنقل قول:
حالا در کل اگه شما حودت به خوای ازبین دو نوت بوک با مشخصات یک جور به خوای بگیری و فقط صفحه نمایش آنه فرق داشته باشه اونی که led داره رو میگیری
الان مثلا تو نوت بوک های همین دل 1545 تصوبرش از لحاظ وضح و زاویه دید از نوت یوک های دیگه مثلا همین کریستال برایت های بهتره
من به مصرف کم باطری led کار ندارم ؟
زاستی 1 سوال دیگه داشتم الان یکی از دوستانم میخواد بره اروپا برای ادامه تحصیل میخواست نوت بوک بگیره به نظر شما از ایران بگیره ببره با بره اونجا بخره نظزش اینجا بین س گزینه زیر بود
IBM LENOVO N500 6PG ,dell 1545 , acer 5738 شما به ترتیب کدام رو پیشنهاد میکنین بگیره
به ترتیب بگین کدامها باشند مسلما فکر کنم اول مبگین dell 1545 اگه بخواد بین acer و levono کدام رو میگین
در ضمن از ایران بگیره ببره با بره اونجا خرید کنه
اگه نظزتون از ایران هست برای اینگه بتونه از گارانتی ببین الملل تو اروپا استفاده کنه باید چی کار کنه چیز خاصی لازم هست توجه کنه که گاراتیش تو اروپا اعتبار داشته باشه
براي من LED دليل اول انتخاب لپ تاپ نيست مگر زماني كه تمامي مشخصات يكسان باشند و تفاوت خاصي نباشه ...نقل قول:
كلا LED مزاياي بهتري داره ، همونطور كه SSD نسبت به هارد ديسك مغناطيسي مزاياي بهتري داره
توي LED پيكسل سوخته يا از كار افتاده خيلي كمتر شايع هست نسبت به LCD ،البته اين تكنولوژي خيلي نسبت به LCD و Plasma جوونتر هست و ابتداي راهش رو به دنياي تجاري طي ميكنه .
بهتره ديگه از LCD سوييچ كنيم رو LED و با تكنولوژي روز هماهنگ باشيم .
به نظر من زاويه ديد تو لپ تاپ هاي سايز پايين كمتر اهميت داره تا روشنايي و كيفيت تصوير و فاكتور چندان مهمي نيست (در مقابل ديگر خصوصيات مهم )
در لپ تاپ اولين مشخصه مهم براي نمايشگر كيفيت و بعد از اون مصرف انرژي هست كه مهمه و بايد تاكيد بشه .
این سوال من هم جواب نداشت ؟؟؟نقل قول:
HP Pavilion DV6-1199نقل قول:
CPU: Intel Centrino2 Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Level 2 cache 6 MB
RAM: 4GB
HDD: 500GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 1GB dedicated
Price: 1,590,000 Tomans
Dell Studio XPS 1640
CPU: Intel Core 2 Duo 2.53 T9400
LCD: 16.0" LED WXGA+
RAM: 4GB DDR3
VGA: ATI Radeon 3670 512MB Dedicated
HDD: 500GB ++
Price: 1,720,000 Tomans
گرافیک هر دو خوبه ولی گرافیک اولی خیلی بهتره. اما قطعات دومی به روز تر و بهتر هستند.
vaio fw390 خوبه ولی چون 16 اینچه سنگینه. HP DV6 1125 بیشتر برای کسایی هست که می خوان بازی کنن. اما Dell studio 1537 سری مولتی مدیای Dell هستش و فکر می کنم برای کارهایی که شما گفتی از بقیه مناسب تره.نقل قول:
سلام
میشه راهنمایی کنید بین این دو تا نوت بوک کدوم شون رو بگیرم
یا اگه تجربه کار باهاشون رو دارید بگید
HP 2133 Mini-Note PC
لپ تاپ فوجیتسو زیمنس(FUJITSU SIEMENS) مدل:AMILO MINI UI 3520