با سلام و تشکر از توجه تان ، با نوشتن دستور chkdsk d: /r در محیط CMD مشکل برطرف شد .
Printable View
با سلام و تشکر از توجه تان ، با نوشتن دستور chkdsk d: /r در محیط CMD مشکل برطرف شد .
10 الی 12 ثانیه نه درایو ssd هم ندارمنقل قول:
سیستم apu a6-3650
ram:4gb ddr3 1333cl9
لطفا مدل هارد و ظرفیتشو بفرمایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو تا هارد دارم یکی 250 گیگ مکستور diamond22 که ویندوز روش است و یک هارد یک ترا سیگیت بارکودانقل قول:
سلام من یک هارد سیگیت 500 گیگ دارم که وقتی به لپ تاپ وصل میکنم واردش نمیشه و لپ تاپ هنگ میکنه لپ تاپ به صورت local diskمیشناسش ولی در manage قسمت دیسک درایور خونده میشه با hd tune میخوام باز کنم نرم افزار قفل میکنه با hdd میخوام بد سکتور کنم این پیام رو میدهmaster boot record of this hard drive is damage هیچ کاری میشه کرد البته بعد باhdd صفر مگا بایت اسکن 6سکتور پیدا کرده یکیش بد سکتور هست حدود 365 گیگا بایت اطلاعات دارم که 250 گیگش خیلی مهم هست هیچ راهی به جز اینکه بدم بیرون تعمیر کنند هست؟!!
لطفا مدل هارد سیگیت خودتون رو میفرمایید؟؟ضمنا مدل cpu و کارت گرافیکتون رو هم ذکر بکنید؟
کارت گرافیک GeForce 8600M GT nvidiaحافظه 1010mb
cpuفکر کنم vostro 1500 اگر منظورتون همین باشه
هارد اکسترنال مدلexpansion [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره رو mbr ایراد میگیره باید اول mbr رو فیکس کنید با نرم افزار mbr work که در hiren boot cd است فیکس میکنیدنقل قول:
الان از disk managment میتونید عکس بدین ؟
اگر به لپ تاب وصل میکنید و نمیتونید وارد درایو بشین حتی با لینوکس لایو و از طریق سیف مود هم نشد اطلاعات پارتیشن رو با نرم افزار eases data recovery باید روی یک فضای دیگر ریکاوری کنید بعد هارد رو مجددا پارتیشن بندی کنید بهتره فرمت سطح پایین بشهنقل قول: