حتما اینکار و انجام میدم اما لطف می کنید و عین جمله بگذارین اینجا که من دقیق سوال کنم؟نقل قول:
در ضمن منظورام از اعتراض نسبت به موارد کلی مثل سرعت بسیار کم- حذف نشدن سرویس های حجمی- قیمت نجومی...؟
Printable View
حتما اینکار و انجام میدم اما لطف می کنید و عین جمله بگذارین اینجا که من دقیق سوال کنم؟نقل قول:
در ضمن منظورام از اعتراض نسبت به موارد کلی مثل سرعت بسیار کم- حذف نشدن سرویس های حجمی- قیمت نجومی...؟
من تو چند پست قبل عکس جوابیه سامانه 195 رو گذاشتم اونجا گفتن تو چند روز آینده اوضاع محدودیت این سرویس تا حد زیادی بهبود پیدا میکنه. شما اگه مایلید میتونید بپرسید جریان این بهبودی اوضاع محدودیت که قولش رو تو چند روز آینده دادید دقیقا به چه ترتیب و شرایطیه و تا چند روز دیگه اعلام میکنند؟نقل قول:
در مورد سرعت بسیار کم باید مشخص بشه کدوم شرکت و کدوم سرویس؟ مثلا من 256 حجمی آسیاتک داشتم سرعت دانلودم تا 1.2 مگابایت در ثانیه هم میرسید!! پس نمیشه گفت سرعت پایینه در مورد نامحدود هم ظاهر اعتراض ها یک اثری داشته و اینطور که خودشون میگن قراره وضعیت تا حد زیادی بهبود پیدا کنه. باید دید چی میشه.در کل دوست خود وزیر ارتباطات هم از روزی که اومده سر کار از وضعیت سرعت و قیمت اینترنت کشور ناراضیه و تو همه سخنرانی ها و مصاحبه هاشم اینو بیان میکنه ولی میبینیم که عملا روز به روز داره وضعیت برای ما بدتر میشه.
دوست گرامی وقتی عرض می کنم سرعت پایین هست، منطورام نسبت به پولی هست که شما پرداخت می کنید و در ازای اون خدمات دریافت می کنید، اینکه که شما به جای دریافت سرویس 1 به 1 سرویس 1 به 8 یا 10 دریافت می کنید، اینکه کم فروشی توی سرعت خریداری شده شما صورت می گیره. قیمت ها هم بر اساس هزاران بار آماری که همین جا ادام و شما احتمالا مشاهده کردین با قیمتی که به مشترکین عرضه می شه فرق 30 تا 40 برابری داره!!!نقل قول:
در مورد سرویس نامحدود باید عرض کنم، حذف کلی سرویس های حجمی از سرویس های خانگی هست، نه فقط یک تعرفه سرویس نامحدود جدا داشته باشیم. چون سرویس های حجمی لااقل از بسیاری از کشورهای دیگه مثل کره جنوبی، لهستان، هنگ کنگ و آمریکا خذف شده و اون ها سرویس ها رو بر اساس سرعت به مشترکین عرض می کنن.
نه با این مسخره بازی های گیگی انقدر یا شبانه رایگان با این سرعت یا دانلود مزخرف منصفانه (نامنصفانه)...
یعنی کسی نیست جواب بده؟؟نقل قول:
منم به عنوان یک مصرف کننده اینترنت با شما هم عقیده هستم ولی چه فایده؟! این قانون مسخره ضریب اشتراک برای من و شما نوشته نشده. یعنی قانون گذار خبر داره بعد از اعمال محدودیت سرعت من و شما میاد روی 16 کیلوبایت و به نظرش این چیز عجیبی نیست. من ماهی 70 تومن میدم که بیشتر از 90 درصد دوره یک ماهه رو باید با ماهی 16 کیلوبایت باید سر کنم اونم در سال 2015! حالا ظاهرا که قراره یک اتفاقاتی بیوفته و اوضاع بهتر بشه ولی بر فرض اینکه اتفاقی نیوفته باید یک برنامه ریزی کرد و یک عده زیادی بسیج بشیم و یک متنی رو تهیه کنیم بابت اعتراض به این قانون مسخره تا اینجوری شاید صدای ما شنیده بشه.نقل قول:
شرکت فن آوا متاسفانه به بدترین شکل ممکن که همون ضریب تسهیم 1/8 باشه داره کاملا قانونی سرویس نامحدودش رو محدود میکنه و تو این قضیه دست من و شما به جایی بنده نیست. ولی اینکه حجم روزانه 1.4 گیگ رو که باید با سرعت اسمی 1 مگ ارائه بده که داره با سرعت 75-85 کیلوبایت در ثانیه میده بحث جداست! این میشه دزدی و منم بابات همین قضیه شکایت کردم. تازه اگر فرض کنیم شرکت روزانه 1.4 گیگ رو دار بدون محدودیت میده که فکر نمیکنم بیشتر از 1 گیگ در روز باشه و بعدش محدود میکنه.
دوستان کسی سرویس حجمی نداره جوان منو بده؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اینجا یه سوال در مورد سرویس های نامحدود بکنی 100 نقر بهت جواب میدن ولی در مورد سرویس های حجمی 100 بار هم سوال کنی کسی جواب نمیده.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من تازه سرویس حجمی 1 مگ با شبانه رایگان گرفتم تا دو سه روز دیگه به طور کامل براتون جزییاتش رو به همراه عکس از سرعت دانلود در تایم رایگان و روزانه توضیح میدم.
دوستان سرویس 1 مگ در حال حاضر سرعت دانلود شبانه اش رو چنده؟؟؟
نقل قول:
حالا نظر شما و دوستان دیگه چی هست؟