LTE Categoryنقل قول:
CAT6 به بالا
تا CAT16
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
LTE Categoryنقل قول:
CAT6 به بالا
تا CAT16
[/spoiler]نقل قول:
خیر
پيدا ميشه داخلنقل قول:
سفارش ژاپن نه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله، بدون گارانتی پیدا میشه.نقل قول:
خیر سفارش ژاپن فقط داخل خود ژاپن به فروش میرسه، مدلی ک میگیرید مدل اینترنشنال اسنپدراگون هست.
umidigi : cnote 2نقل قول:
letv leco : s3 & le2
samsung : s8 plus
note 5
s7
s7 edge
a5 2016
iphon : 7 plus
huawei : p10
sony : z4
xa1 plus
leego : kicca mix
ulfone : power 2
همه کت شیش ها هم ساپورت نمیکنندنقل قول:
برای نمونه ال جی جی4 یا ای 9 پرو
متوجه منظورتون نشدم یعنی چی؟نقل قول:
5 جی که هیچ 10 جی هیچ هم فایده نداره ! مشکل اصلی پهنای دیتای کشور هست که باید کم کم در حال حاضر 1000 برابر بشهنقل قول:
تو منطقه ما 50 متری ایرانسل دکل زده هیج فرقی نکرده چون پهنای باند وجود نداره
نمیدونم وضع اینترنت تو دیگر کشورهای پرجمغیت جهان مانند چین و هند و...مثل ایرانه؟ چون این مشکلات همگی به جمعیت و افزایش بیش از حد جمعیت تو یک شهر رخ میدهنقل قول:
خودم یک بررسی کردم و براساس سایت معتبر fastmetrics و نقشه جهان ضریب و میانگین سرعت ایران همون 2 مگابیت در شبانه روز است و چین 4 مگابیت (البته چین پرجمعیت تر از ایران هست ولی ایران واقعا محروم زده است)
هند هم 2.8 میانگین داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ادامه می بینیم که کشورهای خوب دار اینترنت که ضریب و میانگین خوبی هم دارند دارای جمعیت کم و نرمالی هستند (به خصوص در شهرها حتی ایالات متحده)
با این حساب که می بینید برای اینکه سرعتتون خوب بشه حتما تو ایران از پرو کسی های کشورهای سبز رنگ استفاده و در مودم و روتر و دستگاهاتون ست کنید
ربطی هم 5 جی 1000 جی هم نداره
سلام به همگی. دائمی ایرانسل هم مثل دائمی همراه اول آبونمان داره ؟
سرعت دانلود با 3G ایرانسل ساعت شش و نیم بعد از ظهر جمعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 4G حدود 600 کیلوبایت بود
کره جنوبی ژاپن بالاترین سرعتها و بالاترین تراکم جمعیت شهرها رو هم دارند پس لزوما ربطی به جمعیت نداره مهم تناسب زیرساختها با تعداد کاربران هست. متوجه نشدم منظورتان از ست کردن فلان بروکسی برای افزایش سرعت اینترنت در ایران چی هست چون بروکسی که نمیتونه پهنای باند رو افزایش بده!نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام بله ۷۰۰ تومننقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
برای متوجه شدن اینکه ساپورت پلاس داره باید برید در نت مشخصات گوشی رو چک کنید ولی عموما گوشهای تولید 2016 به بعد همه دارند حتی میان رده هاش . پرچمدارها تولیدات 2015 هم ساپورت دارند. بنابراین mi5 قطعا داره.نقل قول:
آبونمان یعنی حق برقراری سرویس و تمام خطوط ارتباطی آبونمان دارند، ربطی به دایمی و اعتباری نداره، دایمی رو قبض لحاظ میشه و اعتباری موقع وارد کردن شارژنقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
اعتباری ابونمان نداره، اون مالیاته که رو دایمی هم هست فکر میکنمنقل قول:
ایرانسل هم رو هر قبض ۱۵۰۰ ت ابونمانشه
دوست عزیز سیم کارت اعتباری نیز آبونمان داره اگر اطلاعات ندارید لطفا اطلاعات نداشتتون رو پابلیک نکنید
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
درود
سرعت ایرانسل با گوشی حدود 1500 کیلو بایت هست ، اگه مودم 4 جی بخرم تاثیری تو سرعت اینترنت من داره ؟؟
مودم 4جی خوب چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ قیمت اصلا مهم نیست
بله بنظرم مودم چون آنتن خارجی هم میشه نصب کرد . من پیشنهادم tp link mr200 هست . فوق العاده قوی هست این مودم ولی قیمت بسیار بالاس و حدود ۴۲۰ تمنه . البته فکر کنم از نظر نرم افزاری زیاد قوی نباشه و نشه تغییر باند داد ولی خودش اتوماتیک بهترین کیفیت رو انتخاب میکنه . البته مودم های هوآوی زیاد هستن که از نظر نرم افزاری خوب هستن . ولی قدرت دریافت سیگنال mr200 بی نظیره . قابل تجمیع برای دسترسی به پلاس هم نداره . فکر کنم فقط یه مودم توو بازار قابلیت تجمیع داره . اونم یه مدل هوآوی هست که قیمت ۶۲۰ تمنه . در کل همین مدلی که گفتم کارت رو راحت راه میندازهنقل قول:
دوست گرامی خطوط اعتباری آبونمان ندارد و آن مبلغ کسر شده در زمان شارژ سیم کارت، ۹درصد مالیات ارزش افزوده است که سهم دولت است، و از این مبلغ ایرانسل هیچ سهمی بعنوان آبونمان ندارد.نقل قول:
از اول حضور ایرانسل بنده در خاطرم نیست ایرانسل هزینه ای تحت عنوان آبونمان از اعتبار حساب خط های اعتباری اینجانب کسر کند.
درود من در حال حاضر tplink d7 دارم که dsl هست امکان داره چیزی معرفی کنید که به عنوان dsl هم بشه ازش استفاده کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جای لات بازی مجازی، و بی سواد فرض کردن بقیه، صفحه تعرفه ایرانسل و یا هر اپراتوری رو باز کن و ببیننقل قول:
اعتباری ابونمان نداره
من فقط می دونم این ارزون تر بودن مکالمه دائمی رو اگه با آبونمانش جمع کنید مثل اعتباری میشه :n02:
دائمی یه کلاهی بود که مخابرات اون قدیم ها سر مردم می زاشت و گرنه اعتباری الان بهتره :n09:
دوستان در صورت تبدیل سیمکارت اعتباری به دایمی آیا تغییری در انتخاب بسته ها بوجود میاد یعنی بسته ای هست که فقط مال اعتباری باشه و دایمی حق انتخاب اونو نداشته باشه؟ درضمن من الان یک بسته رزرو یکساله ۱۲۰ گیگ روی اعتباری دارم آیا اونهم به همراه ماتده اعتبارم منتقل میشه یا نه منظورم از اعتبار میزان اینترنت هست نه ریالی
با حساب اینکه شارژ رو با تخفیف ۲۰ درصد تهیه کنیم ۵۰ هزار تومان هزینه تبدیل به دایمی میشه ۴۰ هزارتومان و جمعا ۲۶ گیگ اینترنت رایگان هم میده درصورتی که از مکالمه هم استفاده نکنیم تبدیل به دایمی بنظرم به صرفه هست تا نظر دوستان چی بلشه
بله به وجود میاد مثل بسته های ماهانه ۷ گیگ ۲۰ تومن،دو گیگ ۸ تومن و غیره و نداشتن بسته های نامحدود شبانه.خیر منتقل نمیشه و می سوزهنقل قول:
یعنی خط اعتباری در عمل بهتر از دائمی هست ؟؟ من کلی پول برای خط دائمی دادم که اینم نتیجش شد
من که دائمی دارم خیلی هم راضی ام هم بسته های اینترنتش خوبه هم مکالمش و تعرفه ی آزادشنقل قول:
اگه فقط بخاطر افزایش سرعت میخواهید مودم بخرید خیر مودم باعث افزایش سرعت محسوسی نخواهد شد.نقل قول:
آقا چقدر اس ام اس این ایرانول میفرسته الان 200 تا از تو روتر پاک کردم بیشتر هم تبلیغ شبکه های چرت لنز و....فیلمهای سر و ته زده و دوبله های احمفانه و کیقیت چرت
من الان به جز 4K HDR و اورجینال خریداری شده چیزی نمیگیرم و نمیبینم و پول نمیدم حتی اگر رایگان باشه مگه بی سوادم. :n21:
متاسفانه نمیشه جلوشو گرفت گوشی رو خاموش روشن کنی علاوه بر مواردی که گفتی پیامک تعویض سیم به 4جی میاد حتی اگر قبلا این کار رو کرده باشینقل قول:
قسمت پیامک های تبلیغاتی رو هم که غیر فعال کرده باشی باز هم این پیامک ها میاد وقت و بی وقت مثلا یه شب ساعت 3 بامداد 10 تا پیامک تکراری بیا مودم وایمکس بخر اومد:n35:
Irancell LTE-A زابل
ارسالی از دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Irancell 3G مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Irancell LTE Mashhad B7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا همراه اول تو زابل و مشهد و قم .... خوب کار کرده اما درتهران فورجی معمولی مشکل داره چه برسه به پلاس!
رایتل تو پوشش تری جی در تهران هنوزم از همه بهتره از بالای کوه تا ته دره اما فورجی بدترین
ایرانسل تو جنوب شهر تهران جالب نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه والا مشهدم دو ماه ۱۵ تا سایت باند ۷ شدهنقل قول:
نه والا مشهدم دو ماه ۱۵ تا سایت باند ۷ شده و از بس کیفیت سیگنال داغونه که فورجی پلاس ۱۲ مگم نیست تو خونه با وجود اینکه آنتن نزدیکهنقل قول:
تست هایی که گذاشتین من دقت نکردم فکر کردم همراه اوله پس ایرانسل بطور میانگین فعلا بهتر عمل کرده.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا کسایی که سیمکارتشونو از اعتباری به دائمی تبدیل کردن راضین؟مشکلی پیش نیومده؟در ضمن الان بسته دارم باید وایسم تا بستم تموم بشه بعد تبدیل کنم چون میسوزه درسته؟