زیاد چیز مهمی نیستنقل قول:
روش کلیک کن و از تب ساپورت Repair رو بزن درست می شه
Printable View
زیاد چیز مهمی نیستنقل قول:
روش کلیک کن و از تب ساپورت Repair رو بزن درست می شه
هر2 16 شده برگردوندند 128 :19::41:نقل قول:
downstream رو هم 128 کیلوبیت کردن یا فقط سرعت دانلود رو محدود کردن ؟نقل قول:
سرعت دانلود مثل قبله اما توی وبگردی وبازكردن صفحات وب ازدوساعت قبل تاالان افتضاحهنقل قول:
چیز پی ان وضعیت چیه ؟ از ظهر تا حالا برا من error 800 میده !
وی پی /ان هم وصله ولی فقط سرور آلمان کار میکنه!!!
سلام به همه برو بکس گل
این شاتل زنگ زد خونمون گفت شناسمه و ... ایمیل کن به آدرس سایت حالا من نامن فرستنده رو باید چی بزنم ؟؟؟
دمتون گرم کمک کنید
یا حق
چیزی هم ننوشتی مهم نیسنقل قول:
نامن فرستنده رو باید چی بزنم ؟؟؟
حالا اسم و فامیلت رو بنویس دیگه!!
من Art3 دارم.نقل قول:
از سرویسم اصلا راضی نیستم، Downstream روی 285 و سرعت دانلود در بهترین حالت روی 30 !
Ping هم که فاجعه! :41:
داون استریم رو کردن 128 لعنتی ها ! آرت 1.
روزانه هم حداقل کم کم یک ساعت قطعی دارم.
دیگه کم کم موسم کوچ فرا رسیده فکر کنم.
بدبختی اینه توی اهواز همه ی شرکت ها گند و مزخرفن.
شاید رفتم پارس :/
مثل اینکه تو این چند ماه اخیر همشون مرض گرفتن اون از رسانت ، اون از صبا که خودم دارم] این از شاتل ، دوستان شما هم تازگیها سرعت شبانتون کم میشه و دیس زیاد دارین
دوست من رسانت داره چند شبه ککه مثل من دیسکانکت زیاد داره و شبانه هر دومون هم کم میشه (در ضمن یه دوستمم شاتل داره که اونم از 512 رسیده به 128)
پس من باید خدا رو هزار مرتبه شکر کنم! سرویس منکه خوب کار می کنه نه افت سرعت نه دی سی تا ساعت 8 هم رایگان شده که میشه شبی 200 مگ بیشتر دان کرد
امیدوارم موج خرابیا به این زودیا به بیرجند نرسه :31:
دست شما درد نکنه ولی ظاهراً شما تهران نیستید چون شرایطش با این چیزی که شما فرمودین فرق داره.نقل قول:
منکه دی سی می شم مثل نقل و نبات
نقل قول:نقل قول:
من Art3 دارم.
از سرویسم اصلا راضی نیستم، Downstream روی 285 و سرعت دانلود در بهترین حالت روی 30 !
downstream و سرعت دانلود سرویس های آرت با هم فرق داره و ربطی به هم نداره.نقل قول:
دست شما درد نکنه ولی ظاهراً شما تهران نیستید چون شرایطش با این چیزی که شما فرمودین فرق داره.
سرعت دانلود رو با یک نرم افزار دیگه کنترل می کنن .
Downstream سرویس آرت 1 مثل ماه های گذشته همچنان روی 572 کیلو بیت هست و سرعت دانلود روز 196 کیلوبیت و شب 128 کیلوبیت .
از شاتل بعید بود همچین پینگی.البته سرعت بیشتر از چیزی هست که این تو نشون داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داون استریم حداکثر سرعت دانلود رو نشون میده.
یعنی وقتی داون استریم 128 باشه محاله که سرعت دانلودتون از 16 بیشتر بشه.
سرعت دانلود میتونه کمتر باشه ولی بیشتر نه.
در ضمن منم آرت 1 دارم و کردنش 128 . قرار نیست چون مال شما همچنان روی 572 هست مال همه اینجوری باشه.
مرکز مخابراتی گلستان اهواز من پرسیدم همه شدن همون 128.
پ.ن : احتمالا کوچ میکنم سمت وایمکس ایرانسل.
2 تا خونواده ایم یدونه 1 مگ میگیریم میشه ماهی 80 تومن. نا محدود هم هست.
یعنی بجای 30 تومن 40 تومن میدم ماهیانه ولی سرعت چند برابر میشه.
باید هنوز فکر کنم :13:
بابا این شاتل مضخرف چرا اینجوری شده؟؟ روز به روز سرعت دانلودش داره میاد پائینتر دیشب 300 مگ به زور و بلا تونستم بگیرم سرویسم 512 اکو هست الان Downstream روی 22.5 هست؟ سرعت دانلود روزانه هم که خوب بود اونم اوردن پائین نامردا فقط بلدن بتیغن ملتو
همه معترضیم ولی کاری نمیتونیم بکنیم :41:
پارسال 2 ماه از شهریور شروع کرد سرعتهارو برد بالا ، سرعت دانلود 100 بود برای همه آرت ها . اذر متوجه شدیم شاتل شده بهترین سرویس ارائه دهنده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد از اون دوباره افتضاح شد :13:
شما که میتونین سرعت رو بالا ببرین خب مگه مرض دارین مردم رو عذاب بدین انقدر فحش بخورین !! ماکه هر چقدر پولِ داریم میدیم که !!
سیستم کنترلی شاتل اکثرا بصورت مرکزی و یکپارچه هست . وقتی یک منطقه فرق می کنه دیگه از اون اتفاق های خاص هست .نقل قول:
در ضمن منم آرت 1 دارم و کردنش 128 . قرار نیست چون مال شما همچنان روی 572 هست مال همه اینجوری باشه.
پشتیبان های هر منطقه هیچ گونه دسترسی برای تغییر سرعت و اعمال محدودیت ندارن و هر چی هست مرکزی هست .
منطقه شما احتمالا دچار مشکلی شده که downstream رو اینقدر کم کردن.
سیستم کنترلی شاتل اکثرا بصورت مرکزی و یکپارچه هست . وقتی یک منطقه فرق می کنه دیگه از اون اتفاق های خاص هست .نقل قول:
پشتیبان های هر منطقه هیچ گونه دسترسی برای تغییر سرعت و اعمال محدودیت ندارن و هر چی هست مرکزی هست .
نقل قول:
این اهواز جریانش چیه که سرعتش با تمام کشور باید فرق کنه من نمیدونم:13:
کلا شاتل پارس صبا و .... باهم فرق نمیکنن
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
قربون ping و time out شاتل برم ! N بار پست من ارسال شد !
سلام دوستان می گم شبا چقدر دانلود کنیم تا محدود نشیم؟
نقل قول:
__________________________________________________ ___________________________
حداکثـــــــــر 1 گیگ . البته اگر شــــد :31::11:
نه بابا منم شبا 1گیگ بیشتر دانلود نمیکردم اما محدودم کردن نامردا
شاید مثلا شما 1100 مگ دانلود می کردینقل قول:
چون اگه مثلا یه فایل 1 گیگی رو دانلود کنی تو سایت می زنه مصرف 1 گیگ و 120 مگ
آقا این جریان شبانه رایگان تا ساعت 8 از کی شده؟ من تازه امروز فهمیدم!:31:
سلام / یاعلی
دوستان 2 شبه سرعته دانلود منو رسوندن به 0 تا 2 کیلو بایت برای شما هم اینجوریه یا نه
کسی علتشو میدونه / هرچند الان 3-4 ماهه که راس ساعت 1 تا راس ساعت 3 کلا سرعت به 2-3 کیلو بایت میرسه
و بعدش خوب میشد ولی الان 2 شبه سرعتم به 0-2 تا تا خود صبح میرسه
اگر میدونید قضیه چیه بگید / مرسی
این یعنی اینکه شما رو محدود کردننقل قول:
و دلیلش هم دانلود بیش از حد در ساعات رایگانه
حالا که محدود شدیم باید چکار کنیم؟؟:41:
یعنی چی محدودم کردندنقل قول:
مگه دانلود شبانه محدودیت داره
من که الان زنگ زدم اول همین حرف شما رو زد
گفت تو سیستم ما یه پیغام برای شما ثبت شده و شما دانلودتون تکمیل شده و تا پایان دوره نمیتونید دانلود
کنید بعد من قاطی کردم گفتم ایشالا دوره ام تموم شه از شر شاتل خلاص شم و قطع کردم
5 دقیقه بعد زنگ زد گفت من اشتباه کردم فکر کردم سرویستون آرت هست
چون دانلود شبانه های سرویس اکو محدودیت نداره
بعدشم با پیشتبانی آنلاین سایتش هم که صحبت کردم گفت دانلود شبانه ها محدودیت نداره
حالا نمیدونم راست میگن یا دروغ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
حالا اگر محدودم کرده باشن تا کی ادامه داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید منتظر باشید تا شاتل از محدودیت شما رو خارج کنهنقل قول:
معمولا 1-2هفته طول میکشه
یه مشت احمق به تمام معنا :2:کد:۳اردیبهشت
۱۳۹۰
مراسم گردهمایی گروه شرکتهای شاتل روز پنجشنبه اول اردیبهشت ۱۳۹۰، با حضور ۶۰۰ نفر از کارکنان شاتل و مدیران دفاتر نمایندگی در هتل المپیک تهران برگزار شد.
در این مراسم، احمد نخجوانی (مدیرعامل شاتل) به مرور عملکرد گروه در سال ۸۹ پرداخت. او در بخشی از ارایهی خود به این نکته اشاره کرد که: “نه تنها در سال ۱۳۸۹ جایگاه اول خود را در بازار حفظ کرده ایم، بلکه به لحاظ تعداد کاربر در سراسر کشور فاصلهی جدی با همکاران خود در بازار گرفته ایم.”
نخجوانی در بخش دیگری از صحبتهای خود با ارایهی شاخصهایی گفت: ” افزون بر دستاورهای بسیار خوب در جذب مشتریان بازار در سراسر ایران، هم اینک بیشترین پهنای باند مصرفی کشور را به خود اختصاص داده ایم. چه آن که آمار و مستندات موجود نشان میدهد کیفیت و خشنودی مشتریان شاتل در سال ۱۳۸۹ نیز بهبود چشم گیر داشته است”.
در ادامه، محمدحسن شانهساز زاده (موسس و رییس هیات مدیرهی شاتل) افق حرکت و مسیر پیش روی گروه شرکتهای شاتل و مهمترین استراتژیهای این مجموعه را در سال جدید تشریح کرد. شانه ساز زاده در ارایهی خود گفت: ” با برنامهریزیهای صورت گرفته، شاتل همچنان مسیر رشد خود را ادامه خواهد داد و همچنان پیشرو بازار خواهد ماند. در سال جدید، تقویت مشتری مداری، حفظ روند بهبود سرویس دهی به کاربران، توجه به منابع سازمانی و همکاران نماینده، مهمترین خطوط برنامهی سال جدید شاتل خواهد بود. طبق برنامه ریزی صورت گرفته، دست کم ۱۰ پروژه کلان مقیاس سطح ملی را اجرا خواهیم کرد. ”
معرفی و اهدای هدایای ویژه به همکاران برتر شاتل و اجرای مسابقه از دیگر بخش های این مراسم بود.
در پایان مراسم، چند دستگاه خودرو و چندین جایزه متنوع دیگر به نمایندگان برگزیده شاتل در استانهای مختلف شاتل اهدا گردید.
با سلام منم محدود شدم.به نظر شما میانگین دانلود رایگان هر شب چقدر باشه که محدود نشیم؟
با تشکر
این یه رازه هیچکی نمیدونهنقل قول:
ولی جدا از شوخی در ماه برای من با سرویسeco-1024 نباید بیش از 40 گیگ شبانه دانلود کنم وگرنه با fair use policy طرف میشی این معادلات فوق سری شاتل رابطه موازی با مصرف روزانه شبانه کاربر دارد.
معادلات بالا بر اساس حدسیات من میباشند ودر هیچ کجا مکتوب نیستند. علی یارتون
منم محدود شدم!شاید هم محدود نشدم و همگانیه.(چون دو سه نفر دیگه هم گفتن)
در هر صورت لعنت خدا برشون.من که میرم مخابرات.
سلامنقل قول:
سقفش شبی 1 گیگه
یعنی سعی کنی دانلودت زیر 1 گیگ بمونه
البته این مقدار هیچ جا اعلام نشده ولی کسایی که زیر 1 گیگ دانلود می کنن کم تر پیش اومده محدود بشن
شبی 1 گیگ یعنی چی ؟ یعنی 1 شب 1.1 گیگ دانلود کنی تا 2 هفته محدود میشی؟ اصلا منطقی نیست.نقل قول:
فکر نکنم اینطوری باشه . معمولا محدودیت ها یه بازه زمانی داره .
مثلا تو 1 ماه بیشتر از 30 گیگ شبانه نشه دانلود کرد . اگه مثلا تو 15 روز 30 گیگ دانلود کردین بقیه 15 روز دچار محدودیت میشین.
شبی میانگین 1 گیگ منطقی هست.
حالا سر 100 مگ گیر نمی دن اما تقریبا آره می شه همون ماهی 30 گیگنقل قول:
البته 1 گیگ طبق محاسبه ی سایت، نه یه فایل 1 گیگی
وقتی هم که شبی 1 گیگ دانلود بشه از نظر ساعتی هم کم تر می شه دیگه
1 تا 3 که هیچی، بعد از اون به 2 تا 3 ساعت می شه 1 گیگ رو گرفت و از نظر ساعتی هم نمی تونن بگن تمام 7 ساعت مشغول دانلود بودی