امتحان کردم . ولی تا می پیچم ... بوم ...(یه کپسول اونجاست) اگه از پیچ بعدی هم پپیچم هم دیر می شه .نقل قول:
لیتل جیکوب نمی تونه یه ماشینه بهتر بده ؟؟؟
Printable View
امتحان کردم . ولی تا می پیچم ... بوم ...(یه کپسول اونجاست) اگه از پیچ بعدی هم پپیچم هم دیر می شه .نقل قول:
خوب بپا نخوری به کپسول دیگه رانندگیت ضعیفه؟ با کیبورد و ماوس بازی می کنی؟نقل قول:
لازم نیست حتما با اون ماشین قراضه به مقصدتون برید. کافیه یکبار سوار ماشین بشید تا Nicko محموله رو برداره. سپس از ماشین خارج بشید و ماشین مردم رو بدزدید و به مقصدتون برید.نقل قول:
امتحان کردم . ولی تا می پیچم ... بوم ...(یه کپسول اونجاست) اگه از پیچ بعدی هم پپیچم هم دیر می شه .
من یه جا گیر کردم، لطفا راهنمایی کنید
اونجا که اون طرف (اولشم ماموریتش به شکل علامت سوال کنار دریاست) میفرستمون تو پارک کنار رودخونه تا یکی رو پیدا کنیم، با موبایل بهش زنگ میزنم ولی نمیدونم دقیقا باید دنبال کی باشم
بعد از چند دقیقه هم میگه گمش کردید
شما موقعی که تماس میگیری نگاه کن ببین کی تلفن رو جواب میده همون رو بکشید.نقل قول:
راهنمای کامل :نقل قول:
راحت ترین کار اینه که بعد از اینکه اونجا رسیدی از پله های کناری برو پایین نزدیک اون ساندویچ فروشی که پایین هست سمت چپ فکر کنم یه نیمکت هست یه فردی نشسته لباسش سیاه هست و پشتش زرد برو نزدیک تر بعد با شماره ای که بهت دادن بهش زنگ بزن . همون موقع یه صدای تلفن میشنوی و به صدا نزدیک تر شو . بعد میبینی هرچی از گوشی میشنوی یکی داره میگه برو کنارش میزنه فرار بعد بکشش و اون شی رو ببر بده به فردی که ماموریتو بهت داده بود .
میشه یه فقشه از حمل ماشین های خفن و محل ماشین هایی که باید بدزدیم و ببریم تو گاراز بزارین؟
من يه جا گير كردم بايد واسه همون كه روي نقشه p هست كار كنم بعد به محضي كه ميرم در خونش اون بالا سمت چپ صفحه مينويسه كه بايد بري و لباستو عوض كني و كفش smart بپوشي
من لباسامو هم عوض گردم اما بازم همينو ميگه --بايد چه لباسي بپوشم؟؟؟
من 30% بازي رو رفتم واقعا ديگه دارم خسته ميشم --تا آخرش همين طوره به نظر من جذابيتش كم شده خيلييييييييييييييييييي طولانيه
باید کت شلوار بپوشی همراه با کفش مردونه...نقل قول:
خلاصه باید تیریپ دامادی بزنی!
لطفا یکی بگه چجوری یمشه آنلاین بازی کرد؟؟؟ من وقتی میرم توی گزینه مولتیپلیر میگه باید به گیم فور ویندوز لایو متصل شید،چجوری؟؟؟
من پچ 3 رو هم دارم