jax از stun چطور استفاده می کنه ؟
Printable View
jax از stun چطور استفاده می کنه ؟
حاجی اینا که چیزی نیستن یارو با رنگار میره مید ap میکنه تو هر battle roar که میزنه 2000تا هیل میشه ... کارش از احمق بودنم گذشته:n04:نقل قول:
عزیز دل برادر اینطوری از stun جکس استفاده میشه که ابیلیتی 3 رو فعال میکنی چوپی میگیره :n06:بعد اگر ابیلیتی 3 رو دوباره بزنی یا مهلتش که 2 ثانیه میباشد تمام بشه دور خودش میگرده هر کی دور و برش باشه stun میکنه.با جکس بازی میکنی باید یکم بی باک باشی البته برای بعضی از چمپ ها نه همه.شما میتونه ابیلیتی 3 رو فعال کنی و با ابیلیتی 1 خودتو به طرف برسونی بدین صورت طرف stun میشه.من پیشنهاد میکنم دراکثر مواقع (نه همه ) ابیلیتی 3 تو بگذاری تا اخر یعنی 2 ثانیه بره تا دیمیج بیشتر بزنه چون اگه هر چقدر بیشتر دشمن با حمله ی معمولیش!!!! بهت بزنه دیمیجی که بهش میزنی بالاتر میره برای همین ابیلیتی 3 جکس چیزیه که خیلی خاصش میکنه:n02:نقل قول:
من میگم این نونو چمپه چاخانیه هی بگید نه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانتر جکس Elise :n08:و دیگر هیج:n24:نقل قول:
دوستان این Lolskin من ارور bad image میده باید اسکینی که میخوام رو دانلود کنم یا چی اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون
wukong هم jax رو میتونه بزنه یعنی چند بار 3 1 2 (از راست به چپ:n02:) می کنی اینطوری hp جکس کم میشه بعد راحت میکشیشنقل قول:
کانتر تراین کیه و تراین کانتر کی هست؟
کلا چمپ هایی که ap هستن و بیشتر از اسپل ها استفاده میکنن میتونن کانتر جکس باشن.بستگی به کسی که با جکس بازی میکنه داره اگرم ابیلیتی 3 اش رو استفاده نتونه بکنه دیمیجی که میزنه خیلی خیلی بالاس ابیلیتی 2 اش که دیگه نگو اول اونو تا ته لول آپ میکنی اول بازی یک ضربه ی تو تقریبا 1/4 جان دشمن رو میبره ulti اش هم استفاده کنه به اندازه ی مقداری از AD و AP اش بهش AR و MR میده یه جورایی تانکی میشه لایف استیل خوب هم داشته باشی کشته نشدنی میشی(البته نه اونطور یعنی:
It takes a lot to put him down):n01:تلفیقی از AP و AD بری خیلی خفنش میکنه.AD خالیش مثل hybrid اش جالب نیست.البته من نرفتم ad شو ولی دیدم بقیه میرن اونقدر قوی نبود برای همین هیچ وقت امتحانش نکردم.
تراین کیه دیگه ؟نقل قول: