منم اول 128 داشتم، معمولا با 20 دانلود میکردم، 512 گرفتم شد 30!!! ولی بعد از 3-4 روز مثل اینکه پورت آب بندی و روغنکاری شد سرعتم شد 60-70.نقل قول:
Printable View
منم اول 128 داشتم، معمولا با 20 دانلود میکردم، 512 گرفتم شد 30!!! ولی بعد از 3-4 روز مثل اینکه پورت آب بندی و روغنکاری شد سرعتم شد 60-70.نقل قول:
مال منم که ECO128 بود اولش با 7 کیلو دانلود میکرد بعد کلی مکافات و اعلام خرابی سرعتم اومد به حالت عادی...نقل قول:
امشب ببينيم چي ميشه ، چقدر ميتونيم دانلود مي كنيم !!
تا 1 ساعت پيش كسي تو اين تاپيك ان نبود ، نزديك ساعت 1 كه شديم ، همه آن شدن!! بچه ها چي دانلود مي كنين؟؟اگه چيز جالب يا جديدي بود، لينكشو براي دالندو بذاريد ، ما هم دان كنيم!! :D
برو دان میکن مگو چیست دان ***** که سرمایه ی جاودانیست دانمن بقیه رو نمیدونم اما من که فقط از ای دی اس ال واسه بازی آنلاین تو روزای بیکاری شبا هم دان فیلم و سریال
الیته آپدیت های ویندوز و گرافیک کارد رو هم بذار کنارش.
هر از چند گاهی هم موزیک یا اگه بود مستندهای قشنگ...
دیگه...دیگه هیچی :دی
منم بیشتر فیلم ؛ گاهی آپدیت نرم افزار ها . . . اکانت رپید شر و این چیزا هم نداریم ؛ لنگ Direct link میمونیم تا یه چیزی پیدا بشه .
من که فقط از مگا آپلود استفاده میکنم.نقل قول:
هم قابلیت رزیوم داره
هم سرعت فول دانلود (یعنی 69) رو بهم میده
یه اکانت فری هم بیشتر نمیخواد! هر فیلمی رو که بخوای هم تک لینک پیدا میکنی... سریالا هم قسمتاش به همین ترتیب.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش :
اینم بگم که اگهنبود هیچ کاری نمیتونستم با این مگا آپلود بکنم...کد:http://4megaupload.com/
اينكه في-لتر شدنقل قول:
به لطف بعضیا میشکونیم... :devil:نقل قول:
خب دیگه ساعت یک شد... 2 قسمت یی سان گذاشتم رو Scheduler برم یخوابم.
همگی بای!
دوستان سایت h.o.t.f.i.l.e.com برای شما هم ----- هست.ظاهرا مگاآپلود هم ----- کرده این شاتل ؟