دوستان عزیز یه نرم افزار میخواستم برای یادگیری لغات ..... برای اندروید را پیدا کردم ولی برای PC میخوام ...
یه چی تو مایه های فلش کارت باشه لطفا
Printable View
دوستان عزیز یه نرم افزار میخواستم برای یادگیری لغات ..... برای اندروید را پیدا کردم ولی برای PC میخوام ...
ترم یک دروس تخصصی و اصلی فقط اینارو میتونید بردارید که جمعن فک میکنم 14 واحد بشه ، بقیشون پیش نیاز دارن.نقل قول:
- خواندن و درك مفاهيم 1
- دستور نگارش 1
- گفت و شنود 1
- فنون يادگيري
( علاوه بر اینکه 20 واحد هم دروس عمومی دارین در این رشته )
وقتی خیلی معمولی میخوایم بگیم "در را باز کن" از Open the door استفاده میکنیم.. ( فرضن شما پشت در هستید و میگین در و باز کن)نقل قول:
اما وقتی یک در بسته هست حالا بنا به مشکلاتی ( مثلن کلیدش رو گم کردین یا قفل ِدر jam کرده یا میخواین دزدی کنید و یا .. ) از Get a door open استفاده میکنید.
مثلن to get a car door open
درود.نقل قول:
این مجموعه ی 6 سطحی که معرفی میکنم به کارتون میاد ، کتاب صوتی و pdf هستش ، منتها نمیدونم ورزن pdf ش هم توی مجموعه های دانلود هست یانه..
هرجا خواستید دانلودش کنید ، بدونید که 6 بخش هستش و باید همه ی 6 بخش رو دانلود کنید.
4000 Essential English Words
ممنون آقا امین ولی هر 6 بخش اینو دانلود کردم (به همراه فایل pdf) ولی هنوز شروع نکردم به خوندن ! والا چند روز پیش یه جا یه نرم افزار معرفی کرده بود برای اندروید که نوشته بود کلمات را ازت میپرسه و اگه غلط جواب بدی بعدا دوباره ازت میپرسه و اگه یه کلمه را خیلی خوب بلد باشی چند ماه بعد دوباره ازت میپرسه تا توی خاطرت مونده باشه ، بیشتر دنبال چنین برنامه ای هستم !نقل قول:
برنامه ی Duolingo هستش که فقط مخصوص آیفون و اندروید هستش.. تعجبی هم نداره که برنامه هایی که برای اندروید ساخته میشن بسیار قوی هستن.نقل قول:
برنامه ی حرفه ای Jmemorize برای PC خیلی شبیه به این برنامه هستش منتها دیتابیس لغات رو خودتون هم میتونید بسازید.. امکان تفکیک لغاتی که جواب غلط میدین درش وجود داره تقریبن به همون شکل/ بعد ازینکه برنامه رو نصب کردین میرین دیتابیس لغات رو دانلود میکنید که فرمتشون jml هستش.. سرچ کنید پیدا میکنید.. کلی دیتابیس براش هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم به شخصه مدت زيادي دنبال يك همچنين نرم افزاري بودم كه هم اندرويد رو ساپورت كنه و هم بتونم روي كامپيوتر داشته باشم.نقل قول:
يه زحمتي بكشيد به اين آدرس كه ميگم مراجعه كنيد. مطمئن هستم پشيمون نميشيد، در ضمن مسئول خود اين وبلاگ هر بانك لغتي رو كه داشته باشين براتون تبديل ميكنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از rosetta stoneنقل قول:
استفاده کن
4- He ________________ has a cat or a dog. I can't remember
.a.either b.neither c.so d.nor
5- I'm not a big fan of that writer, and ________________ is my father
.a. Either b. neither c. so d.nor
توی متن سایت تبیان گفته که neither و either در نقش ضمیر یا صفت میاد ولی اینجا که هیچ کدومشون نیست . مشکل از منه یا توضیح یا سوال یا جواب ؟:n04:
اگه جمله اولی رو بگیم بدون either بگیم مگه مشکلی داره و این جوری بهتر نیست اگه فرق داره من هر دوتاش رو بزارین لطفا
.
آقا میفهمم منظورش چیه ولی معادلش به زبان فارسی چی میشه و چی میگن؟نقل قول:
turn out
- to be found or known, to prove to be true
It turned out that more people came to the meeting than we had expected.
وقتی تو جمله ای Either....or..... باشه به فارسی میشه یا.....یا....نقل قول:
4- He ________________ has a cat or a dog. I can't remember
.a.either b.neither c.so d.nor
5- I'm not a big fan of that writer, and ________________ is my father
.a. Either b. neither c. so d.nor
توی متن سایت تبیان گفته که neither و either در نقش ضمیر یا صفت میاد ولی اینجا که هیچ کدومشون نیست . مشکل از منه یا توضیح یا سوال یا جواب ؟:n04:
اگه جمله اولی رو بگیم بدون either بگیم مگه مشکلی داره و این جوری بهتر نیست اگه فرق داره من هر دوتاش رو بزارین لطفا
.
تو جمله اول یعنی: اون یا سگ داره یا گربه که either درسته.
neither هم(فکر کنم) منظور"همچنین" هست تو جمله های منفی
میگیم: معلوم شدنقل قول:
مثال فارسی:ده هزار تومن برده بودیم جنس بگیریم؛ معلوم شد ده درصد گرونتر شده.
جمله شما: معلوم شد بیشتر از آنچه انتظار داشتیم آدم به گردهمایی آمده.