علائم هوا کشیدن کاربراتور چی میتونه باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
علائم هوا کشیدن کاربراتور چی میتونه باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که بحث کاربرات پیش اومده به نظرتون من که تا حالا دست به کارب نزدم میتونم بازش کنم؟
چون مصرف داخل شهر من 20ه. البته من هیچگاه وقتی ترافیک شدید باشه بیرون نمیرم یعنی مصرف ترکیبی حدود بیست لیتره همچنین در دور آرام ماشین لرزش داره و داخل لوله اگزوز هم سیاهه و دوده داره.
تا بزرگترای فروم بیان جواب بدن خدمتتون عرض کنم که علائم هوا کشیدن خوب مثل درجا بد کارکردن و صدای فوت کردن تو انباری اگزوز حالت توپ توپ ( اُ )
دوستان یه چیزی هم یادم اومد که از یه مکانیک برا تنظیم کارب شنیده بودم میگفت برا تنظیم بهتر کارب نباید مسیر اگزوزت هم نشتی داشته باشه مثلا اگه انبار اگزوز سوراخ داشته باشه ماشین درست تنظیم نمیشه
در واقع باید گازهای خروجی اگزوز یدست باشن و بوی نامطبوع خامسوزی هم نیاد
یه مورد دیگه که جالب بود برا تنظیم کاربرات وقتی کارب رو روی منیفولد میگذارید و شروع به سفت کردن مهره هاش می کنید یه مقدار که سفت کردید ماشین رو روشن کنید و با یه جسم محکم اما نه سخت مثل چکش موزاییک یا چوب به کناره های کاربرات ضربه نرم بزنید می بینید که صدای موتور عوض میشه در اینحالت بهترین کارکرد موتور رو پیدا کنید بعد کامل مهره ها رو سفت کنید
حمید جان خدمتت عرض کنم که باز و بست کاربرات کاری نداره از نظر فنی ولی مهم جمع کردن درست و نتیجه کار هستش که تو تجربه بدست میاد
اما با دوستان کاردرستی که تو این فروم هستن خیالت راحت با راهنمایی هاشون می تونی تجاربت رو افزایش بدی و کارب رو جمع کنی ضمنا مصرفت هم برا ترکیبی بالا هست پس نیاز به رسیدگی داره کاربت
البته اول باید از برق ماشین کامل مطمئن بشی بعد بری سراغ کارب
من یه فایل pdf از جزئیات این کارب دارم برات می گذارم با جزئیاتش آشنا شو که بعد از بازکردن بدونی با چی روبرو میشی
فایل ها رو یافتم
این اولی فقط مربوط به کاربرات تک دهنه که رو نواهای ما نصبه : (حجم 3.2 )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دومی مربوط به تمام روچسترها از 4 دهنه بگیر تا تک دهنه که مدل مربوط به تک دهنه از صفحه 47 شروع می شه : ( حجم 2.3 )
.........................
یلدای همگی مبارک
حالا که حرف کارب شده یاداوری کنم سوال پست کاربرات من هم هنوز بی جواب مونده ها:n36:، ایا دوستان تجربه کارب اریا رو ندارن؟
بالاخره در طول این چند روز کار دربها هم تموم شد، محتویات داخل درها بسته شد و قفل مرکزی هم فعال شد، لاستیک دور در و لاستیک دور شیشه ها و لاستیک بالای رودری تعویض کردم، بعد روی درها رو فوم چسبوندم:
و در نهایت رودری رو نصب کردم، البته به دلیل عدم امکان استفاده از خار مجبور به استفاده از پیچ شدم:
اینم وقتی در بسته باشه:
موردی که امروز بهش برخوردم این بود که ماشین وقتی دنده توی d قرار میگیره حرکت نمیکنه، حتما باید در L1 یا L2 قرارش بدم تا راه بیوفته، مشکل از کجاست؟
اولا اینکه یلدای همگی مبارک،امیدوارم همه دوستان آمریکایی باز و همه مردمان دنیا و همه موجودات زنده(آخه من زیست شناسی خوندم ) روزهایی امن و آرام و شاد و راحت داشته باشند.
جناب mard بنده بی تقصیرم چون هیچی بلد نیستم.
ممنون آقا محمد جواد
ماشین بنده نسبتا تمیز و کم کارکرده، همه وسایلش شاید فابریک باشند ،نصف گلگیر عقب فقط رنگ داره بقیه رنگ فابریک و البته بسیار براق و تمیز.گیربکس عالیه،تعویض دنده اصلا متوجه نمیشی فقط از تغییر صدای موتور ،شاید روی ۲۵ میره ۲ ولی کی میره ۳ هنوز نمیدونم،دیف کمی صدا داره و اگه پول میداشتم فکری براش میکردم،موتور شاید خوب باشه،دود نداره اما داخل اگزوز سیاهه و همچنین سر شمعها، چون نوای دیگه نراندم نمیدونم اما به نظرم شتابش نسبتا خوبه.
در دور آرام مخصوصا وقتی موتور سرده لرزش داره و اگه گرم باشه خیلی کم،هیچکدام از ساسات ها هم نداره.برقی را خودم باز و خراب کردم و اون یکی که گرده خودش کار نمیکنه هنوز سر به سرش نذاشتم.
مصرفش هم ترکیبی 20ه. کاربرات موتور گازی و موتور و پیکان که داشتم خودم اصلا درستشون هم میکردم.حالا نوا را تا ببینم.
متاسفانه اینجا فقط یه مکانیک این ماشینها را قبول میکنه اما خیلی زیاد پول میگیره و خیلی هم وارد نباشه فک کنم. و البته بهش اعتماد ندارم که کارب پیشش بذارم.
آیا چیز دیگه ای لازم هست که بگم؟
سپاسگزارم
مصطفی جان در مورد کارب آریا اگه روچستر باشه تو اون فایلی که تو پست قبلی قراردادم می تونی مدلش رو پیدا کنی و با جزئیات آشنا بشی ولی خودم تجربه کار روش رو ندارم
در مورد رودری ها هم باید بگم خیلی تمیز کار کردی فقط جای زه اون وسط خالیه مثل این :
در مورد گیربکس وقتی تو L2 میگذاری دنده تا 3 پر میشه یا تا همون 2 باقی میمونه؟
دوستان یه سوالی هم برا من پیش اومده آیا باید بین کارتل گیربکس و بدنه موتور محافظی بسته بشه یا باید دل و جیگر فلایویل از زیر مشخص باشه ؟ بیوکم این قطعه رو که گفتم داره و فلایویلش مشخص نیست ولی این نوا طفلی این قطعه رو نداره و احساس می کنم صدای زیاد موقع درگیر شدن دنده استارت مربوط به نداشتن این قطعه باشه که باعث میشه صدا منتشر میشه
آیا این درسته یا نه ؟
آقا مهدی فایل مفیدی بود بسیار ممنونم، اما در واقع دنبال یه تجربه عملی میگردم تا ببینم اون کاربرات روی نوا چطوری جواب میده، اخه مکانیک گفت شتاب رو کمی افزایش میده!!!
عرض کنم خیلی دنبال زه گشتم که پیدا نشد و فرورفتگی روی رودری خالی موند، البته اونجوری که در عکس دوم افتاده شدید نیس و از نزدیک زیاد جلب توجه نمیکنه، حالا اگه شما پیشنهادی برای زه دارین بگین، راستی چرا توی عکستون armrest سر و ته بسته شده؟!
دنده رو امتحان نکردم ولی احتمال میدم مشکل از سیم رابط دنده به گیربکس باشه، چون همونطور که قبلا" اینجا مطرح کردم اونو تعویض کردم و بعد از اون بود که هماهنگی دسته دنده با علامتهای کنسول دنده بهم خورده.
در مورد اخر هم تا اونجایی که بنده میدونم نوا فابریکی اون قطعه رو نداره و فلایویل کامل مشخصه ولی فکر میکنم میشه از ماشینهای دیگه امریکایی رو به نوا خوروند.
سلام دوستان
سپاسگزارم آقا مهدی،فایلها را دانلود کردم اگه قرار شد کارب را باز کنم ازشون استفاده خواهم کرد.
نوای بنده اون قطعه ی پلاستیکی پوشاننده فلاویل را دارد و گمانم که فابریک باشد.
جناب camaro (علی آقا) خبری ازتون نیست؟
نظرات شما هم برای بنده و دوستان کارگشاست.
من هم شنيدم كه كاربراتور آريا روي نوا سوار ميشه اما ظاهرا مصرف هم بالاتر ميره ( بخاطر شتاب و قدرت بيشتر) تنها راه آزمايش هست كه ببينيم چه نتيجه اي بدست مياد.
گارد محافظ فلايويل ( در گيربكس دنده اي) و توربين( در اتوماتيك) بطور استاندارد روي تمام بيوك و نوا هاي توليد داخل و خارج هست، منتها بواسطه تعميرات و باز كردن قطعه به احتمال زياد برداشته شده.
اين مربوط به ماشين خودم هست كه با دوشاخه كلاچ و گلداني گيربكس موقع تعمير رنگ زدم.
در نمونه هاي اتوماتيك اين محافظ از جنس پلاستيك ساخته شده اما گويا مدلهاي فلزي و كروم هم وجود داره.
اگر موقع استارت صداي خيلي زياد و ناهنجاري هست مشكل از استارت بايد باشه كه بخوبي با فلاويل درگير نميشه.
تصور كنم بايد رگلاژ كابل شيفتر را دوباره انجام بديد، اگر از كل بخش عكس بگذاريد بهتره.
براي زهوار براق روي رودري ها، احتمالا توي لوكس فروشها انواع نوارهاي تزئيني براق پيدا بشه و يا خرازي ها و فروشگاههاي كه وسائل جنبي تزئيناتي براي البسه و كيف و كفش ميفروشند. اگر بگرديد احتمالا نوار مناسب را پيدا كنيد.