بستگی به برنامه ها استارت آپ و قطعات سیستم تون داره و فرق میکنه ولی برای خودم حدود 10 ثانیه استنقل قول:
Printable View
بستگی به برنامه ها استارت آپ و قطعات سیستم تون داره و فرق میکنه ولی برای خودم حدود 10 ثانیه استنقل قول:
سلام. 2 تا هارد دارم.یکی از هاردها موقع خاموش شدن صدا میده . فکر کنم وسترنه.
نتایج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا مشکل جدیه؟
هارد دوم که اگه مقدارش زیاد نشه باید یک سری کارها انجام بدید ببینید درست میشه یا نه از جمله پارتیشن بندی مجدد هارد چک کردن اتصالات هارد و پاور سیستم و آپدیت فریم ویر هارد قبل از اینکار از اطلاعات هارد بکاپ بگیریدنقل قول:
هارد اولی هم ارور آخری میتونه از بدسکتور و delay sector باشه باید رو تست hdd regenerator ببرید تا معلوم بشه
ارور اولیش هم اگه بعد از 10 روز تعدادش زیاد نشد ایراد نداره ولی اگه دیدید داره زیاد میشه باید حتما به یک مرکز تخصصی هارد هارد رو نشون بدید
سلام مهرداد عزیز در مورد یک هارد چند تا سوال داشتم شاید زیاد به این تاپیک مربوط نباشه ولی جای دیگه واسه پرسیدنش سراغ نداشتم / یکی از اشناهامون یک لپتاپ LENOVO G500 گرفته بعد هاردش یک ترابایت هست تک پارتیشن هم بود من اومدم پارتیشن بندی کنمش با نرم فزار EASEUS PARTION MANAGER پارتیشن بندی کردم ریست شد ولی دیگه ویندوز بالا نیومد هر کاری کردم هم ویندوز دوباره از اول نصب کنم نشد بعد فهمیدم این هارد ها انگار GPT هست و MBR نیست و هر ویندوزی نصب کرد ؟ اولا میخواستم ببینم فرق اینا چیه ... بعد اینم یه عکس از دیسک منیجمنتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان چقدر پارتیشن های مختلفش زیاده ؟ من هاردهای زیادی دیدم همشون یک پارتیشن ریکاوری داشتن ولی این دو تا ! OEM , FEI چی هست دیگه ؟ پیشاپیش ممنون :n16:
سلام شما ویندوزی که استفاده میکنید چی است ؟ رو نصب ویندوز سون هم نمیتونید رو mbr کار کنید ؟نقل قول:
اون efi که برای این است که زمانی که شما پارتیشن بندی با جدول پارتیشن gpt بکنید باید سیستم عامل این قابلیت رو ساپورت کنه وگرنه بوت ساپروت نیست
oem هم مربوط به فایل های سیستمی و اطلاعاتی در مورد سیستم عامل شامل ورژن سیستم عامل نوع تاریخ عرضه و ... داره
لپتاپ خودش ویندوز 8 داشت من بعد پارتیشن بندی که ویندوز هم پرید اومدم ویندوز 8 نصب کنم در قسمتی که باید یک درایو انتخاب کنی و فرمت کنی و next بزنی گزینه next غیرفعاله و details میزنی میگه :نقل قول:
windows cannot be installed on this disk. The selected disk is of the GPT partition style
واسه ویندوز 7 هم همین پیغام داد تست کردم
نقل قول:
تو تظیمات بوت لپ تاب اگر uefi فعال است غیرفعال کنید
با سلام ، یک هارد مکستور 160 گیگ دارم چند روز است درایو D را نمیشناسد و این اخطار میدهدerror performing inpage operation لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست؟ با تشکر
سلام یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
شما فرمودید ویندوز سونتون ظرف 10 ثانیه بالا میاد لطفا بفرمایید سیستمتون چیه؟ایا هاردتون sdd هست؟؟؟؟؟؟؟