محبوبیت استقلال و پرسپولیس در افغانستان!:31:
با آنکه مداخلات کشورهای همسایه افغانستان طی سالیان گذشته دلخوری های زیادی را در میان افغانها به وجود آورده است ، اما یکی از نکات جالب و قابل توجه که در میان جوانان افغان دیده می شود علاقه شدید آنان به دو تیم فوتبال عمدتا پر طرفدار استقلال و پیروزی کشور ایران است. در شهر هرات در همسایگی کشور ایران که مردمانی ورزش دوست و فوتبال پسند دارد دو تیم ورزشی مطرح بنام های استقلال و پیروزی را نیز دارد که البته تیم فوتبال استقلال در شهر هرات چندین بار مقام های مختلفی را بدست آورده است. جوانان افغان بیش از آن که طرفدار تیم های استقلال و پیروزی هرات باشند هوادار تیم های سرخابی پیروزی و استقلال تهران هستند. در بسیاری از خانواده ها در شهر هرات اعضای خانواده طرفداران یکی از این دو تیم هستند برای مثال خانواده ای را سراغ دارم که هشت تن از اعضای ان خانواده هوادار یکی از دو تیم هستند. 5 عضو همین خانواده هواداران استقلال و 3 تن دیگر هوادار تیم پیروزی تهران هستند. از آنجاییکه تلویزیون های ایران همراه با چند شبکه تلویزیونی کشور افغانستان در ماهواره آسیا ست قابل دریافت هستند شبکه ی سه سیمای دولتی ایران یک شبکه ی پر طرفدار میان افغانها است . افغانهای طرفدار سرخابی ها همواره از طریق بخش زنده فوتبال بازی این دو تیم را تعقیب می کنند. تعقیب بازی ها استقلال و پیروزی در روزهای اخیر با توجه به آخر شدن مسابقات به شدت افزایش یافته است ، تا جائیکه من بارها دیده ام بسیاری از جوانان کارهای معمول خود را ترک و برای دیدن مسابقات به خانه های شان می روند. حتی من کسانی را دیدم که از رفتن به مدرسه در روزهای مسابقات این دو تیم اباء می ورزند. در افغانستان بویژه شهر هرات بدون شک تیم فوتبال استقلال تهران نسبت به سایر تیم های ایرانی هواداران بیشتری دارد. تیم فوتبال پیروزی با اندک اختلاف بعد از استقلال در رده دوم قرار دارد. البته تیم فوتبال استقلال ایران سفرهایی نیز به افغانستان داشته است بطوری که این تیم اولین بازی خارج از کشور خود را در افغانستان و در مقابل تیم ملی فوتبال افغانستان سپری کرد. در آن بازی که در آنزمان تیم استقلال بنام تیم تاج معروف بوده است این تیم توانست در يك بازي دوستانه تیم منتخب شهر قندهار را 2-3 شكست دهد...
===================
سرخابی ها بین المللی بودن و ما خبر نداشتیم!