لعنت به پدرشون برای من دیگه تلگرام رو هم باز نمیکنه.
سرعت که کیلو بیت رسیده
دیگه حتی وبگردی هم جواب نمیده
این طور پول در میآرن بعد زن و دخترشون رو دست به دست میکنن.
Printable View
لعنت به پدرشون برای من دیگه تلگرام رو هم باز نمیکنه.
سرعت که کیلو بیت رسیده
دیگه حتی وبگردی هم جواب نمیده
این طور پول در میآرن بعد زن و دخترشون رو دست به دست میکنن.
فیلیمو اگر اشتراک داشته باشید کم نمیکنه، این رو هم بگم بازدید از عکس های معرفی فیلم ها و سریال ها حجم کم میکنه
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
فیلیمو اگر اشتراک داشته باشید کم نمیکنه، این رو هم بگم بازدید از عکس های معرفی فیلم ها و سریال ها حجم کم میکنهنقل قول:
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
این ایرانسل چرا 4جی پیدا نمیکنه!سرعت به شدت پایینه!!
دیشب دو تا بسته 3 ساعته زدم از هر کدوم 15.5 گیگ دانلود نشد صفحه ایرانسل باز می شد می گفت اینترنتون تموم شده در صورتی تو که my irancell هنوز حجم باقی نوشته بود
متاسفانه بسته های سه ساعته در اصل دو ساعت و نیم و حجم واقعیشون 43 گیگه. چه به صورت زمانی و چه به صورت حجمی به این مقادیر برسید دسترسیتون به اینترنت قطع میشهنقل قول:
قبلا که همون 60 گیگ بود از کی تغییر دادننقل قول:
دوست عزیز این اتفاقی که الان برای شما افتاده از یکی دو ماه پیش برای من اتفاق افتاد که البته طبیعی هم هست چرا ؟ وقتی که همه عالم و آدم میان از ایرانسل به عنوان اینترنت اصلی استفاده میکنن (که خیلی از این افراد هم ADSL خوبی دارن ولی متاسفانه مرض دارن میان سمت 4G ) و در عین حال هم ایرانسل تعداد دکل هاش رو زیاد نمیکنه یا محدودیت سرعت نمیذاره برای اون کسانی که مثل خوره و کنه افتادن به جون دکل ها همین میشه که من از دو ماه پیش تا حالا چنان نوسان پینگ دارم و نوسان سرعت که عملا غیرقابل استفاده شده و فعلا دارم از همراه اول استفاده میکنم تا اونم ببینم ملت غیور کی میخوان هجوم بیارن به گند بکشننقل قول:
اره تو خواب:n01:نقل قول:
توی ایرانسل من 60 گیگ فعال میشه ولی عملا 43 گیگه. چند باری کاربرا به این موضوع اشاره کرده بودن تا اینکه چند شب پیش خودمم به این مشکل برخوردمنقل قول:
همراه اول قدم به قدم دکل داره و تازه فیبر نوری هم هستن آیا در اکثر مواقع پهنای باند نصف ایرانسلو میده به مشترک؟از اونورم که سرعت خط ها رو رو ۸ می بنده مورد بعد هم درباره adsl آیا در اکثر مواقع پهنای باندی که فورجی بهشون میده adsl هم میده؟و اکثر اوقات قیمت بسته های ایرانسل از adsl ارزونتر میاد پس چون شما مشکل داری کل اپراتور رو نبر زیر سئوال و دوستی هم که ۱۶ مگ رو فورجی داده بره تست های اپراتور های دیگه رو هم بیینه و حتی فورجی کشور های دیگه رو بعد ببینه ۱۶ کمه یا زیاد لزوما نباید ۷۰ ۸۰ مگ پهنای باند داشته باشیمنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
1-همراه اول پهنای باند زیادی نداره این طور که به نظر میاد به نسبت به ایرانسل وگرنه شما میتونید تاپیک دیگه رو نگاه کنید که دوستی 96 مگابیت سرعت داره با همراه اول یا خود من که تا همین 1 ماه پیش سرعت همراه اولم بود 50 مگابیت , پهنای باند در کنار دکل به درد میخوره و پهنای باند بدون دکل کافی مثل ایرانسل یا دکل زیاد بدون پهنای باند مثل همراه اول جفتش فاجعه ای میشه که الان هستنقل قول:
2-اون کسی که adsl 16 مگابیت داره بتمرگه تو همون سرویس adsl و نیاد به گند بکشه اینترنت یه کسی مثل من رو که همون Adsl رو هم نمیتونه بگیره به خاطر این که حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم 90 تا 100 کیلوبایت هست اونم با پریدن لینک هر 10 دقیقه به خاطر دور بودن زیاد از مرکز مخابراتی , من خودم اگر میتونستم یک adsl خوب بگیرم کلاهم هم طرف 4g میوفتاد نمیومدم سمت این سرویس مزخرف که خود پینگش 130 140 هست ولی نوسانش 100 میلی ثانیه هست و سایت ها رو هم به زور باز میکنه
3-تست 4g اپراتور کشور های دیگه رو من کاری ندارم که میخوان 300 مگابیت یا گیگابیت یا کیلوبایت بدن اینجا ایرانه و همه چیزش برعکسه کشورهای دیگه هست , تو کشورهای دیگه هر کسی 5 تا 5 تا سیم کارت از هر اپراتور موبایل نداره و با اینترنت موبایل نمیشنن دانلود کنن دوست گرامی !!!!!!! پس بحث کشور دیگه رو اینجا پیش نکش
4-نمیدونم از کدوم بسته های ایرانسل استفاده میکنی عزیز که اررون تر از adsl درمیاد ولی تا جایی که من میدونم تو جشنواره های شرکت های adsl میتونی هر گیگ بین 500 تا 700 بخری که ایرانسل حتی اگر با شارژهای خط به خط 20% تخفیف که 9% مالیات هم نداره بخری بهترین حالت هر گیگ 1200 درمیاد البته برای شما که کارمند ایرانسلی احتمالا تخفیفات ویژه ای هست که برای افراد عادی نیست
5-ایرانسل همین جوری خودش زیر سوال هست نیازی نیست من این شارلاتان های دزد رو زیر سوال ببرم که 5G میان تست میکنن واسه عوام ملت که حتی نمیدونن 5G هنوز راه اندازی تجاری نشده تو هیچ کجای دنیا به جز معدود قسمت های کره جنوبی که برای تست به صورت wi-fi دارن استفاده میکنن و به دلیل فرکانس بالای 5G همین جوریش باید هر 50 100 متر دکل گذاشته بشه که به دلیل تراکم بالای شهر های ایران و شهرسازی غیر استاندارد حتی اگر ایرانسل 50 متر 50 متر هم دکل بذاره بازم بعضی جاها پوشش نداره
حالا جناب کارمند ایرانسل شما بگو ایرانسل میاد هر 50 متر یه دکل بذاره پهنای باند گیگابیتی هم به دکل ها وصل کنه که عامه فریبی میکنه واسه ملت با تست یه چیزی که هنوز تو آزمایشگاه های کشورهای اروپایی آمریکایی داره تست میشه و هنوز تو شهرهاشون هم پیاده سازی نشده ؟؟؟؟ ایرانسل اگر هنر میکنه نمیخواد بیاد بگه اگر سرعت 4G شما کمتر از 5 مگابیت بود شما حق شکایت داری , 5 مگابیت اگر شما اطلاع نداری بدون که حتی 3G HSPA هم نیست و حتما ایرانسل با این وضع میخواد 5G بیاره بگه سرعت شما اگر کمتر از 10 مگابیت بود حق شکایت دارید
همچنین شما بفرمایید وقتی من زنگ میزنم به ایرانسل خود ایرانسل هم تایید میکنه پوشش این منطقه خرابه و به جای این که بگن پوشش رو درست میکنیم به من چرت و پرت میگن شما مودم رو پس بدین ما هزینه رو کامل میدیم آیا این اپراتور که دلش نمیاد یک دکل تو مرکز دومین شهر بزرگ ایران بزنه میاد هر 50 متر 50 متر یه دکل بزنه واسه 5G ؟
از دیروز در شهرستان ما کلا شبکه 4G رو نمیشه انتخاب کرد و مثل همراه اول فقط رو 3G هستش . در بسته های شبانه هم باز رو 3G هستش . نکنه ایرانسل هم داره مثل همراه اول مسخره بازی در میاره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت غرب کشور مشکل هست البته تو شمال هم تو مقاطعی هست و به بسته هم ربطی ندارهنقل قول:
سلام
چرا دانلود از سایت تلوبیون بعضی اوقات نیم بها حساب میشه بعضی وقتا نه؟
شما چند نفر تو هم دور و بر خودت میشناسی که کاربر اینترنت هستن و ۱۶ پهنا دارند تو adsl؟بعد بالفرض هم داشته باشن وقتی می تونن ۵۰ تا داشته باشن چرا از ۱۶ استفاده کنن؟ نکته بعد همه مثل شما پولدار نیستن که بیان یکساله جشنواره بگیرن با قیمت های بالا و من نمی دونم کدوم شرکتی بوده که ۹ درصد مالیات نگرفته چون صد در صد تخلف کرده مورد بعد درباره فایوجی هنوز رو فرکانس های فایوجی داره بحث میشه و کسی نمی دونه که فرکانس بالا هست یا پایین و بالفرض که بالا هم باشه با تکنیک های مختلف و آنتن های مختلف میشه برد فرکانس بالا رو هم زیاد کرد که شما فرکانس بالا رو تصویب کردی و براش هر ۵۰ متر دکل در نظر گرفتی نکته بعد اینکه فایوجی و پهنای باند هایی در حد ۱ ۲ گیگابیت نه تنها تو ایران بلکه تو هیچ کشوری قابل ارائه نیست ولی مهم اینجاست که این تکنولوژی هم پای کشور های دیگه وارد ایران بشه نه مثل تیریجی که جزو ۱۰ ۱۵ کشور آخر بودیم اونم چه تیریجی و فورجی هم تا حدودا جزو ۲۰ ۳۰ تای آخر و ایرانسل هم گفت آزمایش نگفت الان نصف تهران فایوجی هست خوبه خودت جواب خودتو دادی. در مورد پهنای باند هم شما فقط وقتی حق شکایت داری که پهنای باندت تو فورجی زیر ۱۲۸ اگر نمی دونستی بدون پس حالا اگر ۵ مگ داری خوشحال باش و جایی هم نبوده که با سیگنال اوکی تیریجی رو تست بزنم و زیر ۵ مگ بهم بده ولی همون همراه اولی که قدم به قدم آنتن داره با کیفیت سیگنال خوب ۲ مگم رو تیریجی نمیده بهت تو اکثر جاها مورد آخر اینکه اگر می تونست سایت جدید احداث کنه می کرد شما نگران نباش و همین قدر که گفته مودمو پس بده پولتو میدیم عالی کار کرده و دروغ هایی مثل اولین ارائه دهنده چهارونیم و بستن پهنای باند خطوط رو ۸ و انکار کردنشو بقیه دوز و کلک هاشونم که بماندنقل قول:
نه عزیز مثل این که اشتباه به عرض شما رسوندن شما که ماشالله خودت کارمند ایرانسلی چرا دیگه این حرفو میزنی ؟ هم اپراتور هم بخش فنی و هم بخش شبکه که من باهاشون صحبت کردم گفتن حداقل سرعت 5 مگابیت هست برای هر کاربر برای 4G حالا شما نمیدونم از کجا دراوردی این 128 رو یا نکنه شما هم یکی از طرفداران محدودیت 128 کیلوبیت بودی ما خبر نداشتیم ؟نقل قول:
گفتنی ها رو گفتم و جوابی هم که شما دادی کاملا پرت بود یک نمونش همون که من نگفتم شرکتی 9% نمیگیره گفتم اگر شارژ ایرانسل خط به خط با تخفیف بگیری که 9% هم اضافه نمیدی بازم گرون تر درمیاد از ADSL
کاملا مشخصه دیگه چیزی نداشتید بگید هول کردید پرت و پلا نوشتید من دیگه صحبتی ندارم این بحث بسته بشه
به سلامت
رفتم توی بالکن دید مستقییم آنتن ایرانسل ... 50 متر
بدتر هم شد
تست قبلی توی خونه بودم شد 16
این همه مشترک از همراه اول ترابرد کردن به ایرانسل و رایتل نتیجش همینه دیگهنقل قول:
توی فروشگاه همراه اول رفتم کسی اصلا نبود غیر خودم کارمنداش هم از 3 نفر کرده 1 نفر:n08:
ساعت 10 صبح فروشگاه رایتل رفتم کمی شلوغ بود برای ترابرد
فروشگاه ایرانسل مثل همون ساعت رایتل بود
همه دارن ترابرد می کنن ایرانسل و رایتل
همراه اول خیلی از دست داده :n07:
این هم نتیجش
در مورد فایوجی و مهندسیتون برای ۵۰ متر دکل و فرکانس ها توضیحی ندارین؟هول هم نکردم چون نه شما داری نون و آب منو میدی نه تو دادگاه هستم شما قاضی یا چیز دیگه که بخوام هول کنم شما ماشالله انشا نوشته بودی آدم حوصله نداشت بیست سی خط رو بخونه و مورد بعد نگفتی چند نفر با adsl 16 می شناسی دور و بر خودت؟شارژ خط به خط هم بگیری دوست عزیز اون نفر اول ۹ درصد رو پرداخت کرده شما خیلی نگران اون موضوع نباش،۱۲۸ هم داشتی حق شکایت نداری ۵ مگ که عالیهنقل قول:
سرعت 4جی ایرانسل رسیده به 30 کیلوبیت!!!:n27:
ایرانسل جدیدا خیلی بد شده توی سرعت #
سمت شمال شرق کشور که هیچ مشکلی نیست والانقل قول:
نقل قول:
آن وقت ما میگیم بیان محدودیت واسه دانلور بگذارند همه حمله ور میشند.
خوب بابا ما هم اینو از اول میگیم کسانی که هر شب و زیاد استفاده می کنند محدود بشند.
خوبه یکی مث خودت رو پیدا کردی :n02::n02::n02: البته با وزیر میشد 3 تا.:n02:نقل قول:
چه ربطی به شب و دانلودرها انوقت داره .. مگه شما هر شب بیداری :n09: اگر بیداری پس خودت هم دانلودر هستی ....ضمنا منطقه شما مشکل داره کلا مشکل از خود اپراتور هستنقل قول:
بجای اینکه بیایید بگید محدودیت بزاره بهتر بگید یکسری تعرفه با سرعت های خاص بیاد تعریف کنه هر کس هر سرعت و حجمی خواست بره بخره
برای شبانه هم دسترسی رو ازاد بزاره
والا اشتباه بود بله هر روز و یاشبنقل قول:
به خصوص روزها که سرعت افتضاحه
انصافها وقتی جمعیت زیاده باشه تو یک نقطه (کل تهران) و همه هم با هم استفاده و اتفاقا همه با هم دانلود بکنند چه انتظاری دارید؟
اینجوری که شما میگید بزودی رو هر بشتمون یکی یکی باید دکل گذاشت مگه نه؟ چون استفاده کننده زیاده دیگه میخوان نه؟ همش هزینه بت قول میدم آن هم پس از چند ماه دوباره همین امروز میشه
بنابراین محدودیت بهترین کاره یعنی عاقلانه ترین راهه
ایران اگر مشکلات نداشت همه پا نمیشدند و تهران نمی امدند بگذریم منظور منو گرفتی مشکلات ریشه ای هست و به همه مربوط میشه
[/SPOILER]نقل قول:
بله، ایشالا بزودی مشکلات تهران و مناطق پر جمعیت هم با mimo 4x4 کم خواهد شد، یه کم دیگه اونم راه میافته.
البتهداگر پهنای باند کشور رو محدود نکنن، چون خیلی وقتها ربطی به اپراتور نداره مشکلات و از طرف زیرساخت محدود میشه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
والا این ترافیک کمر منو شکونده و از وجود این همه جمعیت تو تهران هاچ و واج موندم دیگه به لغت ترافیک عادت کردیمنقل قول:
حمل و نقل ترافیک خودرو و...
خوردن غذا در بیرون ترافیک جمعیت
رفتن به مکان تفریحی ترافیک صف انتظار و نوبت و ...
توالت عمومی؟ ترافیک انسانی
مترو ترافیک مسافرین
استخدام ترافیک مصاحبه و شغل
مسکن ترافیک خرید رهن و اجاره
تحصیلات و دانشگاه و... ترافیک وجود دانشگاه و....
اینترنت ترافیک مشترکین و پهنای باند
بقیه اش رو هم خودتون بگید به ذهنم الان نرسید
....
چرا اینجوری شدیم به خدا در برم از این تهران نخواستیم دهه 60 و 70 یادش بخیر چه دوران خوبی داشتیم خلوت مردم نرمال
بله.نقل قول:
دوستان کسی از زمان فروش مودم جدید اطلاعی نداره؟
اگر adslرو در تمام شهرها کوچک و بزرگ روی همین 10یا 16 مگابیت بدون نویز و قط وصلی و با تعرفه پایین و نامحدود ببندن و انحصاری هم درکار نباشه و همه از خطوط تلفن ثابت بهرمند بشن دیگه نیازی نیست سمت اینترنت سیمکارت برن
ضمنا اگر حتی پهنای باند هر دکل رو هم افزایش بدن بازم کار ساز نیست چون مشترک اضافه بشه بار اضافی و پر شدن ظرفیت باند دوباره جواب گو نیست
یاباید دکل اضافه کنن که هم شهر رو زشت میکنه هم مشکل هزینه های سنگین رو دربر میگیره
پس راه چاره اینه که سیستم اکانتینگ راه اندازی کنن که سرعت و حجم مناسب رو ارائه بدن
از 5 مگابیت تا 100 مگابیت یا بیشتر
و هرکس به نیاز خود خریداری میکنه
ی مشکل دیگه هم وجود داره سرعت بالا در ایران متاسفانه برای تک کانکشن نیست و نداره یا داره درست حسابی نیست و پینگ متغیر و وو...
مثلا شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و... تک کانکشن هست که اگر شخصی سرعت td یا fd بالای 20تا 50مگابیت داره اما تو تلگرام نهایت 6تا8مگابیت بیشتر نیست
اینو هم در اخر بگم که اکثرا از سیمکارت درحال حاضر برای دانلود استفاده میکنن چون هم سرعت بالای داره هم در وقت و برق صرفه جویی میکنن
4تا چت 4تا کلیپ با سرعت10تا 20 مگ هم برای ما کفایت میکنه
تعداد محدودی هم تو تلگرام فیلمهای حجم بالا دانلود میکنن که بازم راه داره و میشه مستقمشون کرد و هزار تا کلک :n02:
تمامی این مشکلات در نسل بالاتر ۴جی و همچنین ۵جی به طور کامل حل خواهد شد، حتی اگر تمامی کاربران همزمان دانلود کنند.نقل قول:
اما بهتر از استفاده از فناوری بیسیم گسترش فیبر نوری هست، که هم خطر موج رو کمتر کرده و هم ثبات بالاتری بدون اعتنا به جو داره.
خیانتی که مخابرات و اپراتور چهارم، ایرانیان نت کردند خیلی گسترش فیبر رو عقب انداخت که البته چیزی نیست که مستلزم داد و غوغایم باشد و کم کم در رقابت برطرف خواهد شد.
یعنی برای ۷۰گیگ باید ۱۱۰ بدم ؟؟؟ من الان با های وب ماهی چهل هزار تومان میدم ، تعرفه ای دیگه نداره که به صرفه باشه ؟؟؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
یعنی برای ۷۰گیگ باید ۱۱۰ بدم ؟؟؟ من الان با های وب ماهی چهل هزار تومان میدم ، تعرفه ای دیگه نداره که به صرفه باشه ؟؟؟نقل قول:
نه متاسفانه به صرفه ترین تعرفه اش همین هستنقل قول:
سلام دوستان
چه گوشی هایی 4.5 رو پشتیبانی میکنه؟
چه باند هایی باید باشه؟
میخوام گوشی بگیرم ، میخوام دیگه بالاترین سرعت رو بده و طوری نشه فردا بگم عه کاش این یکیو میگرفتم این بهتر بود تو ارائه اینترنت.
4.5 فعلا بالاترین تکنولوژی ارائه شده توسط ایرانسله برای تلفن های همراه؟
مرسی.:n16:
S8 snapdragonنقل قول:
بله
سلام
تو منطقه ما سیگنال خیلی ضعیفه
یکی از دوستان می خواد برام یه دستگاه تقویت سیگنال بیاره
می خواستم بدونم فرکانسش با اپراتورهای داخلی همخوانی داره یا نه
مرسینقل قول:
منظورم مدل خاصی نبود
میگم از روی کدوم مشخصات گوشی باید تشخیص بدم گوشی 4.5g ساپورت میکنه