خداکمکت کنه سخته
Printable View
خداکمکت کنه سخته
خوبه منم اول اردیبهشت رفتم الانم اومدم مرخصی خیالت راحت چون ماه رمضون همه کلاس ها تئوری خواهد بود الان مطلب های ما تموم شده الکی سر کلاس میشنیم و میحرفیم!!نقل قول:
الان یعنی من که فرم رو برا شهرستان خودم پر کردم و یک نفر بیشتر نیستم ، پذیرش شدم بنیاد شهید؟نقل قول:
خودشون که بهم گفتن میوفتن شهر خودت بنیاد شهید
ولی دلم اروم نداره
دوستان نگران. سربازی نباشبد که کجا می افتین و چطور بعد از چند سال میشه یکی از بهترین خاطرات و دوران زندگیتون
من اموزشی مرزن اباد بودم ۲ماه واقعا زندگی کردیما ۵شنبه ها کلا ویلا میگرفتیم و حال می کردیم
بعدش ۱۰ ماه اصفهان راهنمای رانندگی بودم سخت بود اما گذشت
دوستان یه سوال
البته ربطش کمه به این موضوع ولی به هرحال
من الان فارغ التحصیل شدم و نامه معرفی به خدمت رو از دانشگاه گرفتم
الان من بخوام برای سیاحت از کشور خارج بشم نمیتونم؟
چه جوری میشه؟ از این بابت که گواهی اشتغال به تحصیل ندارم دیگه!
سلام
من اعزامی اول اردیبهشت مالک اشتر اراکم هستم
الان اومدم مرخصی،کسی سوال داره درخدمتم
كمتر پيش امده كه به كسى در مورد پذيرش قول قطعى بدهند اما در ٠١ با توجه به اينكه هر دوره براى جاى خاصى پذيرش مى گيرند شانس شما بالا است ، به هر صورت تا انتهاي دوره بايد صبر كردنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
دمت گرم. خیلی کمکم می کنه این مطالب لیسانسم داره؟ وضعیت لیسانسا چجوریه؟ تنبیهات سخت نداشتین؟ گروهان بد که بهشون سخت بگذره نداشتین؟ رژه یا تمرینات سخت بدنی چی؟ واقعا ممنونم که جواب دادید
دوستان یه سوال
من الان که کد مازاد خوردم میخوام پذیرش بگیرم برا پادگان ارتشی جایی دیر نیست ؟؟؟
بعد باید برم پادگانی درخواست بدم که منو برا بعد از اموزشی بگیره یا برا اموزشی ؟؟
بدون پارتی نمیشه بری تو خود پادگان بگی اقا منو پذیرش کنید ؟ :n02:
کد مازاد چند خوردی؟
از کجا دیدی؟
به منم گفتن مازاد خوردی
الآن هرچی از سامانه میخوام کد سخا بگیرم، بهم نمیده!!!
شما اگر مى خواهيد پذيرش بگيريد بايد قبل از اموزشى كه سازمان شما مشخص نشده اقدام كنيد بعد از ان كه ممكن نيست به فرض شما اموزشى در نيرو زمينى ارتش باشيد نمى توانيد براى سپاه اقدام كنيد ،نقل قول:
شما براى هر جايي كه مى خواهيد پذيرش بگيرد با توجه به زمان اندك تا اعزام نياز به معرف داريد كه بتواند روند كارى شما را بهبود ببخشد از طرف ديگر بايد ببينيد كجاها پذيرش مى دهند سپاه يا وزارت دفاع بيشتر اما در مورد ارتش من تا به حال نديدم كسى بتواند يا به كيى پذيرش داده باشند ،
با پارتى همه چيز ممكنه ، طرف توانسته بود چند روز قبل از اعزام كد اموزشى را عوض كند
سلامنقل قول:
تبریک میگم اعیادو و خسته نباشید
در کل چجور جایی هست؟فرمانده هاش چجورین؟
من اول تیر اعزام دارم به مالک به نظرت برم یا برم تاخیر بندازم؟؟؟
معمولا اولین مرخصی رو کی میدن؟
درجه با لیسانس کامپیوتر چی میدن؟ درسته تک پسرو شهر خودش تقسیم می کنن؟
یکی از دوستام نیرو انتظامی «ف اراک» ظاهرا افتاده اونجا میدونی کجاست؟
شرمنده که خیلی سوال پرسیدم
خیلی لطف میکنی جواب بدی
ممنوووووون
دوست عزیز اراک از بهترین آموزشگاههای ناجا در کشور هست.نقل قول:
درجتون هم س 3 - اس1 و یا اس 2 میشه.
شما با تک فرزندی استان خودتون قطع یمیشه و بقیه اش مونده به شانس و کرمشون.
دوستتون احتمال تقسیم شده، ف استان و یا شهرستان هم یعنی فرماندهی اون شهرستان که نیروی اون شهرستان میشه.
شما اگه تو نظام وظیفه استانتون آشنای خوبی داشته باشین روز تقسیم می تونید جای خوب بیوفتید.نقل قول:
پذیرش و... نمیشه.
خیر، حتی با پول هم اجازه خروج نمیدن.نقل قول:
دوست عزیز من در این مدت نشنیدم کسی پذیرش از مازاد بگیره، یعنی الان تمامی کارها دست نظام وظیفه هست.نقل قول:
اگه دنبال پارتی هستین باید پارتیتون یا اونقدر کلفت باشه که از نظام وظیفه مرکز کد مازاد شما را به یه مرکز خاص تغییر بده، و یا در نظام وظیفه استان آشنای خوبی داشته باشین که روز اعزام جای خوب تقسیم کنه.
:n18: :n19: :n09: :n07:
سلام خسته نباشید من نیروانتظامی اراک افتادم حالا که واحد به کار گیرنده من مشخص شده یک سوال از شما بزرگوار ها داشتم اونم اینه که بهترین قسمت برای خدمت در نیروانتظامی کدام بخشه؟؟؟؟ منظورم اینکه سعی کنم بیشتر به کدوم قسمت ها برم و از کدوم قسمت ها دوری کنم؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید جون سوال خیلی ها شاید باشه
شما اگر پارتى داريد فتا و فاوا از جاهاى خوب خدمت است يا ستاد هاى ناجا نيز به نسبت خدمت راحتى دارند ، متاسفانه ماهيت ناجا متمركز بر روى كارهاى عملياتى است و كمتر جاى خوب ميشه پيدا كردنقل قول:
سلام
آقا من الان سربازم ولی کسری ایثارگری رو سال 89 گرفتم که 14 ماه کسری دادن بهم(برگش دستمه) ولی بعدش که پیگیری کردم گفتن تو سیستمشون غیر فعال شده. حالا این برگه ای که دستمه قابل استفاده نیست؟
و اینکه گزینه 2 تو سیستم 110206010 عمل نمیکنه از کجا میشه کد سخا رو پیدا کرد
...................نقل قول:
سلام
توی یکی دو ماهه اخیر قانون جدیدی برای فوق لیسانس ها گداشتن؟ میشه لینک بدید
اوه اوه جالب شد قضیه واقعا دست این سایت و مشاوراش درد نکنه خیلی کمکم کردید این مدت ممنون
پس اگه تو نظام وظیفه استان پارتی داشته باشیم من که کد مازاد خوردم روز تقسیم میتونه راحت اون شخص منو بندازه یه جای خوب ؟؟؟؟؟
یعنی مثلا چند تا شهر میدن بهش که چند نفر میخواد دلبخواهی میتونه مازادهای استان رو تقسیم کنه تو اون شهر ها ؟؟؟؟؟
سمت مسئولی که روز اعزام مازاد ها رو تقسیم میکنه چیه ؟؟؟؟؟ یعنی اون لیست تقسیم رو میدن به کدوم سمت که پارتی واسه اون گیر بیارم ؟؟؟
با سلامنقل قول:
بدون پارتی که دست شما نیست.
با پارتی هم که معمولا خود افراد می دونند کجا بندازن، چون ناجا شرایتش خاصه، جایی هست که تو یه شهرستان خوبه و شهرستان دیگه تو همون استان بده، و یا جایی هست که از دور بده ولی وقتی بری راحته.
در کل اکثرا بد و بدتر هست و نسبت به شرایط فرق میکنه.
احتمالا شما با قانون قبلی گرفتین که 14 ماه هست، الان بیشتر از 9 ماه کسر ایثارگری نداریم و احتمالا نیاز بشه دوباره برگه بگیرین و بر اساس مدت زمان جبهه پدرتون با قانون جاری مدت کسر بگیرین.نقل قول:
من که قانون جدیدی ندیدم.نقل قول:
ببینید سمت و... را بیخیال باید بشین، اگه کسی واقعا پارتی خوب پیدا کنه خودشون میدونن چه کار کنن، کسی که بگه سمت بدین و... بدونین که معمولا کاری نمی تونند انجام بدن.نقل قول:
با پارتی روز تقسیم میشه جای خوب افتاد به شرطی که روزهای آخر نظام وظیفه خودش مجددا تقسیم نکنه چون اخیرا دیده شده کد مازاد اومده و روزهای آخر با اصلاحات و اعلام نیازهای جدید 1-2 روز مونده خود نظام وظیفه کد مازادها را مشخص کرده ولی چون لحظه آخری هست خود سرباز خبر ندار ولی لیست بروز دست نظام وظیفه استان هست و از روی اون تقسیم میشن.
خواهش میکنم من خودم لیسانسم گردان های 3 و 6 لیسانس و فوق لیسانس پذیرش میکنن که من تو 3 هستم ولی ظاهرا گردان 6 تازه ساخته تو گردان ما که گروهان ما معروف به بی انظباطه ولی مثلا گروهان 6 فرماندهشون خیلی سخت گیره و اذیت میکنه ولی مال ما نه!! رژه هم اوایل یکم سخته اونم واسه منی که به خاطره قدم بلنده و اول صف بودم و الا بعدش از رژه لذت میبری من تو گروهان 2 هستم و لی فک کنم یه گروهان 4 هستم که بهش بهشتم میگن!! ولی 6 جهنمه !!نقل قول:
نگفتی اهل کجایی؟؟ تو پادگان اشنا داری؟؟
چه قانونی منظور شماست؟نقل قول:
اگرمنظور شما کسری خدمت برای مدرک تحصیلی این قانون خیلی وقته که حذف شده
شما اتفاقا شرایط کفالت ماده ۶ را نداریدنقل قول:
این ماده بیان می کند که:
۱-مددجوی مذکر ناتوان و معلولی که برای انجام کارهای خود نیازمند کمک است و به شرط اینکه تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی یاشد.
۲-مادری ناتوان و یا بی سرپست( منظور شوهر فوت شده یا مطلقه) که تخت پوشش کمیته امداد و یا سازمان بهزیستی باشند
در صورت داشتن این دو مورد شما می توانید اقدام کنید دقت کنید که شرط کافی است نه لازم یعنی باید مددجوی بیمار معاینه و میزان ناتوانی ان مشخص شود
اما با توجه به اینکه پدر شما در قید حیات و سالم هستند و پس شما نمی توانید از این ماده استفاده کنید.
دوستان ما آخر نفهمیدیم این امتحانا توی درجه و تقسیم تاثیر داره یا نه
اگه واقعا تاثیر داره بشینم این 200-300 صفحه کتاب که تو 01 به ما دادن رو بخونم
دوستان من که اعزام تیر ماه دارم اگر درخواست تمدید بزنم مطمئنا شهریور میشه اعزامم یا ممکنه آبان هم بشه؟
اين امتحان ها ذره اى تاثير ندارد نه در درجه و نه در تقسيم تنها امتياز فرمانده يگان ها را بالا مى بردنقل قول:
مشخص نيست با توجه به حجم زياد اعزاميان در ماه هاى اينده ممكنه اعزام شما به ابان موكول شود يا ممكنه كد مازاد بخوريدنقل قول:
برگ سفید کی میادددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددددددد:n 11:
از هفته ايندهنقل قول:
ممنون:n16:نقل قول:
ممنون من همدانیم! نمی دونم چرا انداختنم عجب شیر. فقط خدا رحم کنه تو 6 نیفتم! چجوریه که می گی سخته؟
دوستان کسی لینک کدهای خدمت رو داره، اگه بذارین ممنون میشم
کدهای صفحه اول کامل نیستن انگار
دوست عزیز مگر ننوشته یکی از والدین مشکل داشته باشن میتونیم معافیت بگیریمنقل قول:
من دوستم پدرش سالمه الان داره واسه بیماری مادرش معافیت بگیره
شنبه میشه از پلیس +10 برگه سفید گرفت ؟ سیستمشون باز شده ؟
خدا کنه از شنبه بدننقل قول:
بله اما براي اين قانون دو پيش شرط داردنقل قول:
شما براى معافيت با اين قانون بايد مادرتون تحت پوشش بهزيستى و كميته امداد باشند و اگر ايشان تحت پوشش هستند بايد توجه كنيد كه اگر پدر شما سرپرستى را بر عهده دارند شما نمى توانيد براى معافيت اين قانون اقدام كنيد
نه اون سخت که نشه تحملش کرد فقط فرماندهشون به نسبت زیادتر سخت گیره اشکالی نداره افتادی عجب شیر چون مطمن باش 1نفر فقط تو نیستی مثلا از شهر شما 100 نفر میاد که شما هم یکیش از طرفی هم خیلی خوب شده که نیروی انتظامی نیفتادید و فقط 2 ماه اموزشیو تو عجب شیرید بقیشو میفتید اگر خدا بخواد طرفای خودتون اینجا هم بچه ها هم از رشت اومدن از خرم اباد از اصفهان از سنندج از همه طرف اومدن خیالت راحت اصلا مشکلی نداره خیلیم راحته من که عادت کردم!!نقل قول:
فدای داری داداش نمی دونی این حرفا چقدر کمکم کرد. فرصت بشه جبران کنمنقل قول:
خواهش میکنم بازم اگه سوالی داشتی تا شنبه بپرس تا شبنه مرخصی امنقل قول:
پس اینی که می گن تنبیهی زیاد داره، زیاد بشین پاشو می دن و اینا درست نیست؟ که مثلا پا درد بگیرن سربازا و این حرفا؟ برای لیسانس و دیپلم فرق داره؟ واسه لیسانسا چحوریه؟ مثالی می زنی از سختگیری های گروهان 6؟ برنامه سین چجوریه؟ گفتی می افتم نزدیک شهر خودم؟ از کجا می گی؟ تقسیمات قبلا چجوری بوده؟ بازم ممنون