خیلی شیک دوباره زنگ میزنی و میگی آغا غلط کردن رو واسه همین موقع ها گذاشتن دیگه :n02:نقل قول:
Printable View
خیلی شیک دوباره زنگ میزنی و میگی آغا غلط کردن رو واسه همین موقع ها گذاشتن دیگه :n02:نقل قول:
من تو تاپیکه صبا یه تسلیت گفتم ، اما میبینم واقعا شما عزادار ترینقل قول:
تسلیت مرا پذیرا باشید :n29:
بهترین dns برای سیستم بنده ممکنه بدترین dns برای سیستم شما باشه پس شما خودت باید بهترین رو پیدا کنینقل قول:
نرم افزارهای زیادی هست ولی من به شما DNSBench رو پیشنهاد میکنم
اینم آموزشش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل قابل حله دوست من !نقل قول:
کی میگه نمیشه 450 برسه !!نقل قول:
من امشب فیلم میگیرم ببینی سرعت زیر 930 نمیاد اونم شبانه ، من الان 6 ماهه با همین سرعت دارم شبی 15 گیگ دانلود میکنم
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر میشه شما بگی چطور شیش ماه هستش که شبی 15 گیگ می گیری و هنوز محدود نشدی؟نقل قول:
و چطور تو تایم رایگان سرعت شما 930 هستش؟
اگه روشی داره به ما هم بگو ثواب داره
محدودیت دانلود شبانه ؟ پارس انلاین ؟ پارس انلاین همچین سیستمی نداره دوست مننقل قول:
من خودم پارس ندارم اما یادمه از خیلی وقت پیش همه می گفتن که شاتل و پارس دو شرکتی هستن که قانون مصرف منصفانه دارننقل قول:
الان من مخابرات دارم، میخوام بیام بیرون
شما مطمئنی که میشه با پارس شبی 15 گیگ رایگان گرفت و محدود نشد؟ چطور؟
سلام...خوب ما هم داریم یواش یواش میام به سمت پارس انلاین امروز اومدن مدارکم رو تحویل گرفتن...خودمم یک مودم خوب خریدم....منتظر هستیم تا بینم به کجا میرسه...
یه سوال راه حلی برای اینکه بدونیم الان وضعیت به کجا رسیده و بتونم مستقیما پیگیری کنم نیست؟؟؟؟
من از زمان ثبت نام پارس انلاین بهم اس ام اس میداد که الان تو چه مرحله ای هستش!نقل قول:
پارس انلاین این قانون رو ندارهنقل قول:
بله اگر خط شما نویز نداشته باشه و مرکز مخابراتی شما خوب باشه شبی 15 گیگ رو میشه گرفت
نقل قول:پارس آنلاین چیزی به اسم محدودیت شبانه نداره ، ولی اینکه شما بتونی 15 گیگ شبی دانلود کنی اصلا تضمینی نیست و تقریبا با تجربه ای که من دارم میتونم بگم احتمالش 10 تا 20 درصد هست که بتونی به این صورت دانلود کنی و کاملا به مرکز مخابراتت مربوط میشه که پهنای باند مناسب داشته باشه و خطت هم که حتما باید این سرعت بالا رو ساپورت کنه و نویز ندهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مطمئنی؟ نداره؟
مرکز مخابراتی مون نمی دونم وضعش چطوره؟
اما خطم تا ۸ مگ جواب میده و لینک های دانلودم هم همشون از سرور ایران هستش
یعنی خودم فایل هام رو میارم سرور ایران
چه سرویسی؟ چه طرحی؟
چه سرویسی؟نقل قول:
نمونش خود من دیگه !! اگه داشت به نظرتون الان بعد چند ترا دانلود من ، بازم سرعت من این بود ؟نقل قول:
پسر خاله منم 128 1 ساله گرفته اونم 800 دانلود میکنه تو ساعات رایگان
شما چه سرویسی خودت داری داداش؟نقل قول:
کر یو روی پارس کار نمیده ؟ بستن یا محدودش کردن ؟
خودم 2 مگ دارم ولی گفتم که الکی پول ندی چون پسر خالم با 128 هم همین سرعت رو دارهنقل قول:
کار میکنه ، به دوستان تست از سرور خودم دادم تست کردن راحت وصل میشهنقل قول:
مشکلی ندارهنقل قول:
قبل از اینکه پارس بیایی از پشتیبانی در مورد پهنای باند و شلوغی یا خلوتی مرکزت سوال کن.نقل قول:
اگر مشکلی نبود بیا پارس.
علی جان سرعت کریو برای من احساس میکنم محدود شده.نقل قول:
قبل از استفاده کریو:
===========
بعد از استفاده کریو:
سرعت تا میاد اوج بگیره سریع میاد پایین.
محدودیت ؟!!! آقا نگو این کلمه ی لعنتی رو - یاد شاتله لعنتی میفتم با سیستم محدودیتشنقل قول:
پارس هنوز از این کارا نکرده
اقا به حرف های Erfandotm و faramobile گوش بدید. حرفاشون درسته و از بچه های ردیف هستند
نفر اول که مارو از دسته شاتل با راهنمایی های خوبش نجات داد :n16:
نفر دوم هم که دارم ازش سرویسه ک ر یو میگیرم و هم سرویسش خوبه هم قیمتش منصفانه است و هم پشتیبانیش خوبه. :n16:
ایشالا جفتشون میرن واسه فینال :n02:
-----
توضیح به دوستی که گفت 15 گیگ مگه میشه باید گفت به قول خوده faramobile ، احتمال شدنش در حد 10 درصده اما فکر کنم بشه.
شما لینکت رو سرور خلوت با کانفیگه بالا باشه ، خط ات بدون نویز باشه ، پهنای باندت رو 9 مگ باشه ، سیستمت همه چیش ردیف باشه و گیر نداشته باشه ، پورتت رو خوب ببندند ، مخابراتت هم خلوت باشه میشه تو همین مایه ها بگیری.
خود بنده نصف شرایط بالا که گفتم رو دارم و دیشب 7.98 گیگ یعنی 8 گیگ گرفتم.
اینم عکسه سرعت که خیلی از اوقات رو خیلی لینکا رو این سرعت وایمیستاد :
نهنقل قول:
نبستن من که خودم دارم استفاده می کنم !
سلام دادا تو که vip از ایران فیلم خریدی خوب هست ؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دادا تو که انقدر تعریف می کنی چند میدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من همونجور که گفتم سرور شخصی خودم هست و فقط به تعداد محدود اکانت درست کردم که فقط هزینه خود سرور در بیاد و کیفیت هم حفظ بشه ، اینم که اینجا گفتم فقط برای این بود که بگم کار میکنه و اونایی که میگن کار نمیکنه از جایی خریدن که تنظیمات مناسبی برای سیستم کــریو خودشون که میفروشن انجام ندادن ، من 3 تومن 1 ماهه گذاشتمنقل قول:
من کوچیکتم برادر :n12: آقایـــی :n16:نقل قول:
اُنجا كه اينترنت بايد حرام باشه.نقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
2 مگ چند گیگ؟ 1ساله؟ 6 ماهه؟ یک اسکرین شات از وضعیت خطت میتونید بذارید؟نقل قول:
منم موافقم اگه جاری این 512 نامحدود میگرفتم بهتر بود تو خیال خودم میگفتی 1 مگ بر ثانیرو میده اما کشک ازاب درومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان هنوز مشکل من با وی پا ان حل نشده. بدون وی پی ان سرعت 10-20 بالاتر نمیره. dns هم تغییر دادم درست نشده. چیکار کنم؟ :grrr:
دوست عزیز من خط 4 مگ دوستمون رو گفتم شما 9 مگ هستیدنقل قول:
9 اگه نویز نباشه تا 1 مگ در ثانیه سرعت دانلودش هست
اگه اون دوستمون خطش 4 مگ باشه که کاملا حق باش شماست و خطی که 4 مگ باشه بیشتر از 450 نمیتونه دانلود کنهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شرمنده شما این 450 گیگ رو برای چی لازم دارید و چقدر هزینه این سرویس شده ؟ چون برام جالب بود خرید این حجم
البته اگه مایل بودید جواب بدید و اگر خصوصی هست خیر .
اینم سرعت دانلود امشب ما بدون سرعت دنده ای و با رنج تقریباً ثابت ...راضی ام به رضای خدا :دی
سرویس 1 مگ حجمی
اینم لینک ویدیو بنده از سرعت دانلود الان من در ساعات رایگان , ساعت 3:30 صبح
اینم لینک دانلودش :
خواستم در مقابل رفيقمون
faramobile كم نياورده باشم اين تستا رو گذاشتم والا بنده اهل ريا نيستم:n02::n02:
2 مگ محدود قم (خط روي 9 مگ بسته شده و به قول خودشون خطم هيچ گونه نويز هم نداره)
يعني خدا وكيلي هيچ كدوم از مسوولين پارس انلاين اين تايپك نمي بينند تا يك خورده به حال ما قمي ها گريه كنند
رو چند مگ بسته خططون رو و ماهی چند؟نقل قول:
9 مگ ، ماهی 25 تومننقل قول: