آقایون مهندس؟؟؟؟؟ :31:نقل قول:
آقایون مهندس؟؟؟؟؟ :31:نقل قول:
بازی هیی که قفل XGD3 دارند اگه شما دیسک معمولیشو _97% _ شو بگیری نصب میشن خیلی وقت ها (بعضی وقت ها هم نصب نمیشن ) ولی وسط بازی ارور میدند.
آره اینا همون 97 درصد ها هستن
باید برنر مکس بگیریشون:11:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط arashsard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصتیم داداش... حتما...هر چی شما دستور بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسر خالم bodybuilding با هم میریم حقشو میزاریم کفه دستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی دوستان یه سری بازی ها وقتی نصب میشه وسط بازی ارور میده ولی وقتی نصب نیست مشکلی ندارن و اجرا میشن!!! اینا قضیش چیه؟؟؟ سیدی های 97 درصد که میگن همینا هستن؟؟؟؟ یه توضیح کوچولو میدین.. ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم مثل اینکه سی دی های 97 درصد اصلا نصب نمیشن... ولی بعضی سی دی ها نصب میشه ولی وسط بازی قطع میشه ولی وقتی نصب نباشه ارور نمیده... جالبه!!!
من اپدیت lt 3 دارم میتونم لایو بازی کنم؟
سلام به همه ی دوستان گل...
نیازی نیست بازی برنر مکس بخرید ...بازی 97% رو از روی هارد اجرا کنید .
قبل اینکه توضیح در مورد بازی ها بدم یه کمک خیلی بزرگ ازتون میخواستم ... میشه یکی از دوستان لطف کنه این برنامه
abgx360_v1.0.6 رو تو یه سایت که ف ی ل ت ر نباشه برای من آپلود کنه ...من هر لینکی پیدا کردم یا خراب بود یا ف ی ل تر ؟؟؟
اجرای بازی های 97% از روی هارد کنسول ( اگه دوستان اجازه بدن تاپیک این مطلبو بزنم بقیه استفاده کنن )
1. اول بازی رو روی هارد کنسول بریزید در این مرحله هیچ اروری ازتون نمیگیره
2. فقط و فقط کافیه یک موزیک بر روی هارد کنسول بریزید ( از اونجایی که نمیشه موزیک رو مستقیم تو هارد کنسول ریخت یک
CD آدیو موزیک بزارید تو دستگاه تا تو هارد کنسول تبدیل و کپی بشه )
3.حالا قبل از اینکه وارد بازی بشید کافیه یک موزیک بزارید پخش بشه ...وقتی موزیک رو میزارید پخش بشه دیگه در هین ورود
بازی هیچ اروری نمی بینید .
4. نکته خیلی مهم : موزیک رو فقط در هنگام ورود به بازی بزارید پخش بشه وقتی وارد بازی شدید یعنی منوی بازی اومد
دکمه stop رو بزنید تا موزیک متوقف بشه .اگر صدای موزیک ازیتتون میکنه خب صدای موزیک پلیرتونو ببیندید دیگه. دی :
حالا دیگه بازیتون از روی هارد اجرا میشه ....
نکته 2 : من خودم تا حالا به این مشکلی که میخوام الان بهتون بگم بر نخوردم ولی اگر یه زمانی در داخل بازی یعنی در هین
مراحل بازی ارروری ازتون گرفته شد و از بازی اومد بیرون دفعه ی بعد موزیک رو pause کنید ... ولی خیالتون راحت تو بازی
ارور نمیگیره همون STOP رو بزنید دی :
من خودم این روشو اجرا کردم و 100% جواب میده خیالتون راحت.:31:
فقط تورو خدا این برنامه یادتون نره برای من آپلود کنید . :20:
اگر دوستان اجازه بدن تاپیک همین مطلبو بزنم بقیه دوستان استفاده کنن.:42:
منبع انگلیسی داری؟ .........نقل قول:
خیر...این روشو خودم کشفش کردم . کافیه امتحان کنی 100% جواب میده
اینجوری کمتر به لنز دستگات فشار میاد 4 تومنم پوله بیشتر برا یه دی وی دی نمیدید.
این لینکو یه امتحان کن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب atmospher ..
ببخشین اینجا سوال میکنم ..
نشد پیغام خصوصی بدم چون باید بالای 20 پست داشته باشم ..
رفتم جایی که آدرس دادین ..
فکر نمیکردم مغازش انقدر کوچیک باشه ...
نه به سایتش نه به مغازه دربو داغونش ...
اول اینکه مثل کلوب بود همه داشتن بازی میکردن ..
بعد رفتم گفتم بازی میخوام ..
گفت باید رایت کنم ..
هه ..
کفم برید ..
نمدونستم آماده نداره ...
گفت هر دی وی دی 50 دقیقه طول میکشه ...
دیگه اومدم بیرون...
خوب واسه خریدن بازی همون سعدی که خیلی بهتره آدم بره ...
اماده با کاور 2500 میگیری میای ...
اما واسه آپدیت و اینا سعدی آدم نباید بره ...
بازم مرسی از آدرستون ...
پایدار باشید ...
اگه شیراز بودی.... یه جایی خودم کشف کردم... بهت معرفی میکردم... هر سی دی بخوای سفارش میدی واست میاره... من خودم سیدی هاشو تست کردم... 2500 تمن سیدی هاش تا حالا هم هر چی ازش گرفتم 100% بوده ...نقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه . الان دارم دانلود میکنم فقط یه عضویت می خواست که عضو شدم .
ایشالا جبران کنم برات ....:7:
آقا الان من تست کردم جواب داد... فقط چون من 2 دیقه از بازی که میگذشت یهو میپرید گذاشتم تا 2 دیقه اجرا بشه بعد موزیک رو قطع کردم...نقل قول:
آقا یه دیسکت الان گذاشتن نصب بشه... این ارور رو داد!!!!
cant read this disk.it may be scratched or dirty.clean the disk with soft cloth and try again
سی دی رو تمیزشم کردم... برق میزنه... بازم این ارور رو میده... جالبه این هست که از روو سی دی بخوام بازی کنم راحت سی دی رو اجرا میکنه و بازی میکنم اما موقع نصب این ارور رو میده... کسی میدونه راه حلش چیه و با این ارور مواجه شده؟؟؟
\نقل قول:
آقا رفتم با تایدو لیف و صابون افتادم به جونش الان نصبش کرد...:31:
من یه بازی داشتم پر خط و خش بود
یه روز کامل گذاشتمش توی کوکاکولا
بعدش با گاز پاک کن و پنبه افتادم جونش و نصب شد.
پ.ن : اون دیسک رو من بازی هم نمیتونستم بکنم باش:18:
بازی های Gears of War 3,Prototype 2,Amazing spiderman و Rage رو امتحان کردم با روشی که Master Game صفحه قبل توضیح داده بود همشون بدون مشکل از روی هارد اجرا شدن............نقل قول:
نیازی نیست بازی برنر مکس بخرید ...بازی 97% رو از روی هارد اجرا کنید .
قربون دستت MP3 هم امتحان کن:11:نقل قول:
بهت گفتم این روش جواب میده ....نقل قول:
راستی منو حامد صدا کن آرش جان.
همون تو بازی بره کافیه بعد stop رو بزن حالا اگر دیدی بازیه ایراد داره تو چپتر بازی که رفت stop کن یا اگر خیلی خفن بود pause رو بزن ...
نقل قول:پس دیسکت کثیف بود نصب نمیشد .....این بازیا کپی اگر حواست نباشه یه خورده خش بیفته اینطوری میشه ...نقل قول:
راستی یه چیز جدید ...جا داره ورود خودمو به گروه xbox داران تبریک بگم ....آخه هفته پیش ps3 رو فروختم جاش یه xbox بر داشتم .
شما این روشرو امتحان کردی ؟؟؟نقل قول:
ایشون گفت بازیم نصب نمیشهنقل قول:
من گفتم اینجوری دیسک رو تمیز کن
ربطی به روش جدید اجرای بازی های XGD3 واسه LT3 بدون ب.مکس از روی هارد نداره:11:
MP3 رو الان تست میکنم
جوابشو میگم
راستی برو تاپیک شو بزن:11:
انقدر خوشحال بودم همون موقع زدم ....:39:نقل قول:
فکره خوبیه هااا.... آقا من 2 3 تا بازی دارم خفن داغونن... چسب قطره ای ریخته روش... همین روشو میرم ببینم جواب میده یا نه....نقل قول:
مخلصیم داش حامد... تبریک میگم... ما از ps2 پریدیم xboxنقل قول:
سلام دوستان ...
يه سوالي داشتم ... اميدوارم كمكم كنيد.
من حدود 1 سال و نيم هستش كه يه ايك باكس 360 مدل آركيد دارم ... و قصد دارم اين كنسولم رو بفروشم.
چيزي كه هست يه هارد 120 هم داره و يه دسته و 30-40 تا بازي.
كمكي كه مي خواستم از شما اينه كه براي اين كنسول و لوازمش چه قيمتي بزارم خوبه؟
واقعا نميدونم چقدر ميزه اين دستگاه من ...
مرسي از راهنمايي دوستان.
اقا یکی چندتا بازی اخر که برا xbox اومده رو بنویسه ممنون
spider manنقل قول:
spec ops
dead island goty
lego batman 2
inversion
batman goty
سلام به همه ی دوستای گلم...
یه سوالی داشتم ؟
من چند تا بازی دارم ( GOW3,MWF3) که روی LT3 اجرا نمیشه حالا پچش کردم .... میخوام بدونم راهی هست که در کنسول های ( JTAG ) نشده که بشه بازی رو بدون رایت کردن مثلا از رو فلش به هارد کنسول انقال بدیم بعد با یه دیسکی چیزی اجراش کنیم ....مثلا بازی پچ شده رو با یه روشی بریزم تو هارد و با دیسک قبلی اجرا کنم ؟؟؟
میخوام لنز درایو لایتون رو بدم تعویض کنن.میخواستم ببینم اصلی و فرعی و اینا نداره لنز؟اگه داره از کجا میشه فهمید؟
راستی از یه مغازه داری شنیدم باید کل درایو عوض بشه وگرنه اگه لنز خالی عوض بشه سه ماه بعد دوباره مشکل پیدا میکنه.چرت گفته؟
در ضمن هزینه ی تعویض لنز با 6 ماه ضمانت هم بهم 50 دادن.زیاده؟
50 تومن !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
80 تومن بده کل درایو لایتونو بخر !!!!!!!!!!
دوستان اين قضيه اورژانسي هستش ...نقل قول:
اگه ممكنه يكي از دوستان يه راهنمايي كنه و يه قيمت بگه.
ممنون
خیر عزیز برای jtag نشده ها حتماً باید بازی رو رو دیسک رایت کنی و با هارد و فلش نمیشه.نقل قول:
مرسی . آخرشم رو dvd رایت کردم. راستی هزینه ی j tag چنده اصلا ارزش داره کنسولو jtag کنم ؟نقل قول:
__________________________________________________ _____________________________
کسی از دوستان یه جای خوب تو تهران برا خرید بازی سراغ نداره ؟ من 97% رو میگیرم 3500 و 100% رو میگیرم 7000 تومن؟؟؟
برای دستگاه حدود 320،هارد هم حدود 100،منظور از دسته هم اگر دسته اضافه باشه حدود 50،بازی هم معمولا ارزشی نداره،مگه اینکه جدا بفروشی.....................نقل قول:
خوب شما با این کار -- کامل کنسول رو انجام میدی و یه شبکه بازی هم مثلLiveداری اگه هزینه میکنی صد در صد ارزش داره والا قدیم که 100 میگرفتن الان هم همون قیمت باید باشه(درسته؟):Dنقل قول:
سلام.
دوستان من چند بازی مثل GeOW 3 رو دارم که مال LT2 هست.و الان رو LT3 کار نمیده...
میتونم پچ کنم و دوباره رایتشون کنم تا تو LT3 قابل اجرا باشه؟؟؟
ممنون
سلام
چنتا سوال داشتم:
1. با ایکس باکس هم میشه بازیو به صورت 2 نفره رف؟ split screen میشه؟
2. بازی هس که story mode بشه 2نفره رف؟ کلا مشه که صفحه نصف نشه؟
نه نمیشه چون به هر حال حجم اون بازی ها کمه و باید دانلود کنی یا یه نسخه کامل تهیه کنی.نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اره ایکس باکس هم مثلpcهمه این امکاناتو دارهنقل قول:
سلام دوستان
راهی هست که بشه NFS HP رو روی LT2 آپدیت 13599 اجرا کرد ... ؟؟؟
من ایمیجش رو دارم حجمش 7.29 ـه
سلام
بروبکس چطورید؟
آقا من بعد 6 ماه دوباره برگشتم.بگید بینم بعد قضیه LT3 و آپدیت 13599 چه بلاهایی سر ایکس باکس اومده؟بازی جدید؟آپدیت جدید؟
با همون آپدیت قدیم میتونم بازی کنم؟
کدوم بازی ها خطر بن شدن دارن؟
سلام دوستان... آقا این بازی spider man واسه LT3 خیلی بازیه جالبیه... یه بازی سه بعدی کامل... ولی باید حتما خوابیده بازی کنی... من که میشنم بازی کنم کلا فشارم میوفته :31: میخواستم ببینم تاپیک واسش ایجاد شده.. کلی گشتم پیدا نکردم...
سلامنقل قول:
خوش اومدی
چیز خاصی نشده فقط بعد 13599 دو تا دیگه اومده
14719
15574
عدداشو دقیق یادم نیست ولی تو همین حدودا بودن :دی
بن من هم نه همه چیز ok هست
سلامنقل قول:
آره قشنگه بازیش ولی تقریبا شبیه به بتمنه
فکر نکنم تاپیکی براش باشه.خودت یه تاپیک براش بزن