والا پشتیبانی ضحی هم بهتر بود حداقل وقتی گوشیو بلند میکنن کارتو راه میندازن نه مثل اینا جوابتو بدن اینقدر هم دان استریمارو هر روز عوض نمیکنن این هفته حظوری میرم ماناماد بهش میگم اگه درستش کرد که میمونم اگه درستش نکرد تخلیش میکنمنقل قول:
Printable View
والا پشتیبانی ضحی هم بهتر بود حداقل وقتی گوشیو بلند میکنن کارتو راه میندازن نه مثل اینا جوابتو بدن اینقدر هم دان استریمارو هر روز عوض نمیکنن این هفته حظوری میرم ماناماد بهش میگم اگه درستش کرد که میمونم اگه درستش نکرد تخلیش میکنمنقل قول:
برای من که 5 ماهه دان استریم تغییر نکرده .من که از کار مخابرات سر درنیاوردم با این که مانامادم اما هیچ کدوم از این مشکلاتی که بچه های ماناماد گفتن من ندارم در عوض سرعتم بیشتر اوقات داغونه.نقل قول:
512 نامحدود دارم از صبح تا حالا دان استریم رو گذاشتن رو 7مگ چراغ ADSL هی میپره سرعت دانلود هم از 30 بالاتر نمیره
اینا فکر کنم از عمد این کارو میکنن که نویز خط بره بالا خط هایی که خوب جواب میدن رو کم تر از حقشون میبندن و خط هایی که سرعتای بالا رو جواب نمیدن زیاد میبندن که باز هم کمتر از حقشون بگیرن لامصبا اپ استریممو اینقدر بردن بالا که نویز خطم زیاد شده نه اپ استریممو کم میکنن نه دان استریممو زیاد بهش میگم اپ استریمو کم کن میگه نمیشه!:n21::n21::n21:نقل قول:
ماناماد هستی یا ضحی ؟ خودتون گفتین تغییر بدن یا سر خود تغییرش دادن ؟نقل قول:
فکر کنم چون خطم روی اتوماتیکه هر کاری که بکنن مال من تغییر نمیکنه:n19:نقل قول:
شهر ما بهترین سرویس رو مخابرات میده (از نظر خودشون) البته از نظر من مخابرات سرویس بهداشتی میده به کاربراش نه سرویس اینترنت. زنگ زدم بهشون گفتم که دان استریم رو بیارید پایین فعلا که خبری نشده هنوز ولی اگه تا فردا درستش نکردن شنبه تخلیه میکنم
نه خودشون زیادش کردن من پنل کاربریم IBSng هست نمیدونم کدوم شرکتهنقل قول:
اخه مگه مرض دارن که سر خود این کارو میکنن شاید از خود مخابرات یا مرکز مخابراتی تغییر میدن ؟نقل قول:
ibs رو معمولا هر دو میتونن استفاده کنن اگر میتونی وارد سیترا بشی احتمالا ضحی هستی اگر نتونستی مانامادی
من از دزفول خبر دارم که اکثر ISP ها با قطعی زیاد مواجهن نه تنها مخابرات...
الانم بعد از 3 ساعت تازه وصل شده.