میری تو store قسمت Other گزینه ی Additional Rune Page که به دو طریق میشه خرید با 590rp یا 6300ip.نقل قول:
Printable View
میری تو store قسمت Other گزینه ی Additional Rune Page که به دو طریق میشه خرید با 590rp یا 6300ip.نقل قول:
یه چیز که هنوز نفهمیدم اینه که چرا اکثر سامونرا برا nesus ایتم تانکی میبندن؟(تو لولکینگ دیدم):n13: یعنی خیلی دیمیج میزنه فقط باید رو تانکیش کار کرد؟!:n13: یا اینکه ابیلیتی تانکی داره:n04: که براش ایتم تانکی میندازن؟! اگرم میخان با hp بالا فرار کنن که اخرش خفت میشه این چه کاریه؟ اگه جوابی دارین به ما هم بگین من که تاحالا فقط 2-3 ا بازی باش کردم شاید یه چیزی باشه من ندونم
چون تانکش بیشتر از ad جواب میده هم واسه تیم فایت هم این که درست فارم کنه با ایتمای تانک بیشتر از هر چمین ad دمیج میزنه هر 3 ثانیه 700تا :n16: البته اگه فارم شاخی بکنهنقل قول:
nasus مثل jax هست یعنی هم ap هم ad هم tank هست تو مشخصاتش هم برین سه خط health و ad و ap ایش نزدیک به همه درست مثل جکس،در این جور چمپیون ها تنوع آیتم هایی که میشه روشون بست بالاست و همین طور اگه درست ایتم ببندین بد جور شاخ میشن مثلا nasus با jax شاخ شده در آخرای بازی رو نگاه کنین :n02: لامصب دشمن رو درو میکنن :n02:
چرا Lucian آنلاک نمیشه تستش کنیم؟
باگ ماگ داره مگه؟
با چه بازیکن های در حد تیم ملی میافتم من:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا درکت می کنم (عبارت a bunch of Morons رو باید بهشون می گفتی) master Yi یا تیک عصبی داشته یا قیچ بوده شش بار پشت سر هم یه آیتم گرفته (خیلی تاکید داشته که آرمور خیلی مهمه). nidalee هم که به جز یه شیشه شربت با یه جفت کفش چیزه دیگه ای برای رویارویی با دشمن نیاز نداشته با همون دو آیتم رفته ترکونده (به معنای واقعی کلمه)نقل قول:
این ggwp یعنی چی؟
ترکیب زیره :نقل قول:
gg + wp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای این Xerath چقد ap شاخی هست فکر نمیکردم اینقدر قوی باشه خیلی قشنگ میشه stun + range این چمپ رو بدجوری واسه درگیری تیمی آماده میکنه تو جنگل قایم میشه فقط با اولتش تیم حریف رو متلاشی میکنه پیشنهاد میکنم بگیریدش :n02::n16: