نه ثبت نام می کنن. از پول بدشون نمیادنقل قول:
Printable View
نه ثبت نام می کنن. از پول بدشون نمیادنقل قول:
دانشگاه آزاد به معدل گیر نمیده ؟ من معدلم 12.50 :n02: گیر ندن بگن ثبت نام نمیکنیم :n03:
درسی مثل تاریخ اسلام 15 شدن زشته؟؟؟به نظرتون اعتراض بزاری نمره رو زیاد تر میکنن؟
سلام دوستان یکی به من بگه که کنکور ارشد آزاد کی باید ثبت نام کنم ؟
زمان ثبت نام برای کنکور رو میخوام و اطلاعاتی که نیاز هست.
لطفن سریع جوابم رو بدین ضروریه
:n16:
دوستان ازاد هنوز بیکنکور داره؟!
من کاردانی دارم میخوام کارشناسی بخونم....
بعد شهریهی هر ترم نرمافزار یا ایتی تقریبی چند در میاد الان؟!(دانشجوی زرنگ که واحدها رو نمی افته و کل واحد ها رو هر ترم بهش میدن!!:n17: )
2-3 روز دیگه امین اخبار گفت الاننقل قول:
دوستان تفاوت این دو چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت سنجش
و
سامانه ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون نیمسال دوم سال تحصیلی 92-91
از سایت آزاد
جدول رشته / محل های دانشگاهی با آزمون
علمي کاربردي حسابداري
اولی امتحانش اردبهشت ه
دومی نوشته بدون آزمون ولی بغلش نوشته
جدول رشته / محل های دانشگاهی با آزمون
علمی کاربردی بالا با پایینی چه فرقی داره؟
علمی کاربردی شهریش چقدره تقریبآ؟ با آزاد تفاوت داره؟
اصلآ علمی کاربردی همون آزاده؟
دوستان لطفآ سریع جواب بدید دومی محلتش تا ساعت 24 امشبه
سلام بچه ها من جدود 60 واحد تو پنل دانشگام زده قبولی
الان ترم 7 هستم ! 5 ساله دانشجو هستم 1 بار انصراف از شیمی کاربردی
الان هم عمران میخونم کارشناسی
میخواستم بدونم راههی هست از دانشگاه در پیت تخیلیم که همه استاد هاش فقط یا باید سوال بخری یا پاچه خواری کنی خلاص شم؟
مثلا یه مدرک کاردانی بگیرم برم یه داشنگاه دیگه ثبت نام بدونه کنکور؟:n13: کاردانی به کارشناسی ؟
تمام واحد هایه عمومی روم پاس کردم البته !!
متولد 1/7/69 کلا هر راهی به فکرتون میرسه بشه از این دانشگاه در رم بگین خدایش مکانیک خاکم رو نفر دوم تو کلاس بودم استادم بهم داده 10.5 !!! امروز نمره زدن نمیشه روش اعتراض گزاشت !!!:n15:
دستم به تنبون بند تنبون دامن خلاصه به دادم برسید دارم چل میشم !!!!! هر چی بیشتر میخونم بازم با 9.5 میفتم !!! :n25:
مگر کاردانی به ارشد هم داریم؟! اگر داریم دانشگاههای دولتی هم ارائه میکنن؟ کدوما؟ شرایطش چیه؟ رشتههاش چین؟؟؟
من یه سوال داشتم (من می خوام امسال کنکور بدم ).ببینید من 12 واحد این ترم می خوام بردارم یعنی 10 واحد عمومیه و 2 واحد اختصاصی.4 واحدشو(2واحد اختصاصی و 2 واحد عمومی)رو می خوام اخر ترم حذف کنم چون الان حداقل 12 واحدو باید بردارم پس چاره اینه که اخر ترم 4 واحدشو حذف کنم.حالا از 8 واحد مونده 4 واحد رو شاید نتونم پاس کنم(3 روز قبل کنکوره) که حذفش می کنم و میمونه 4 واحد عمومی!من اگه این ترم فقط 4 واحد عمومی پاس کنم حذف ترم و مشروط نمی شم که می شم؟مرسی:n19: