نقل قول:
سلام
اشاره جمله اول به they هست
اشاره جمله دوم به it هست
he /she/ it + verb + s
Printable View
نقل قول:
سلام
اشاره جمله اول به they هست
اشاره جمله دوم به it هست
he /she/ it + verb + s
سلام دوستان
من چند سال پیش دست یه نفر یه فلش کارت دیدم که توش خیلی از اصطلاحات رایج انگلیسی رو نوشته بود با معنی فارسی (دقیقا یادم نیست اسم فلش کارت چی بود) شما یه فایل پی دی اف یا کتابی چیزی سراغ دارید که اصطلاحات پرکاربرد رو نوشته باشه؟
به عنوان مثال it’s complicated معنیش میشه " قضیه ش پیچیده است" که به گمانم انگلیسی ها و آمریکایی ها ازش زیاد استفاده میکنن!
یا همون What's The deal و غیره
منی که سطح زبانم زیاد بالا نیست تو پیدا کردن معنی دقیق اینجور اصطلاحات مشکل دارم چون مترجم گوگل و نرم افزارهای مترجم اصلا درست معنی نمیکنن و کلا یه چیز دیگه مینویسن!
Pros and Cons
مخفف چیست و چه معنا؟ سلام
کسی نبود؟نقل قول:
منم نیاز دارم.
نقل قول:
به معنی نکات مثبت و منفی هستن
وفکر میکنم pro مخفف productive
و
con مخفف constrictive باشه
منم نیاز دارم ! لطفا جواب بدید ...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
درود.
برید کتاب فروشی زبان انگلیسی ، بگید "کتاب اصطلاحات رایج در مکالمات روزانه" یا "اصطلاحات رایج در فیلمهای آمریکایی" و ازین دست کتابها هستش که به کارتون میاد. معنی دقیق پارسی هم دارند همشون.
توی گوگل هم سرچ کنید سایتهای زیادی هستند که اصطلاحات انگلیسی رو گذشتند.
we are really late, by the time we get to the flea market, they will have sold all the best itemes.those antique vase i love will be all gone
معنیه قسمت نارنجی رنگی چیه؟
take it easy.we will be there in a few minutes.we will have arrived as soon as we cross the bridge comming up.see it?
معنی قسمت نارنجی چیه؟ چرا زمانش future perfect استفاده کرد؟
yes.But we are already an houre late. we will have missed all the best bargains.
already اینجا یعنی چی؟چرا این زمانو بکار برده؟
I will have developed a spiliting headech by the time we get there if you donot stopcomplaining.
by the time یعنی تا وقتیکه؟بخاطر by the time اول جمله اینده کامل اورده؟
well excuse me for living!
یعنی چه؟
just stop making all the noise
next time we are going to leave home two hours earlier. that way, even if we get lost,we will still have time to get some good bargains. you know how i love to bargain.
lمعنی این جملات قرمز رنگ چیه؟معنی دقیق that way چیه؟
next time you go to the flea market, Iam staying at home
تو جمله اول نمیشه اینده ساده اورد؟you will go to the flea market?
] چرا تو جمله دوم حال استمراری اورد؟:n26:
ممنون میشم اگر بهم توضیح بدین
ترم اول مترجمی چه کتابایی رو درس میدن برای کاردانی؟
فرق open the door با get the door open در چیه؟