-
دوستان وقت به خیر
ماشین من هم قبلا هر صب زیرش کمی روغن هیدرولیک بود و جعبه فرمان هم سراسر روغن هیدرولیک بود.خیلی توی فکر بودم که چکار کنم چکار نکنم،چند جلوبندی ساز هم سرزدم ولی هیچکدام همراهی نکردند.یه روز خواستم سر به سرش بذارم و شروع به باز کردنش کنم یه مرتبه دیدم شلنگ برگشت هیدرولیک یه ذره نشت داره و همون یه ذره باعث خرابی دینام و چربی دایم سمت چپ موتور و ریزش همیشگی روغن بود.نشت روغن از شلنگ برگشت را درست کردم و همه چیز درست شد.البته یه ذره هم از درب پمپ هیدرولیک هم نشت داره که باید چند روز یه بار تمیرش کنم.
-
سلام دوستان
با گوشی کار میکنم پست تکراری بود پاکش کردم.ببخشید
-
سلام دوستان
یه صدایی از جلوی ماشین میاد،صدایی شبیه سوت باد و توفان که با چرخش چرخ تکرار میشه و ربطی به روشن و خاموش بودن ماشین نداره و هرجور ماشین حرکت کند صدا به گوش میاد.چرخها و رینگ ظاهرا به بدنه ،سینی محافظ دیسک یا چیز دیگه هم تماس ندارند..
یه ماه پیش به مکانیک نشان دادم گفت بلبرینگ چرخ راست خرابه.چرخ را باز کرد،کاسه نمد کج شده بود و همه گریس خارج شده بود،بلبرینگها کاملا خشک بودند.
مکانیک بلبرینگها را باز کرد و معاینه نمود،گفت سالمند،انها را دوباره بست،گریس نو مرغوب خریدم ،گریس زد ،محل گریسخوری و گردگیر را هم پر کرد و چرخ را بست اما صدا قطع نشد.فکر کردم شاید از چرخ چپ باشه ،خودم بازش کردم اما گریس داشتتد و ظاهرا سالم، گریس کهنه را بیرون ریختم، بلبرینگ ها را کاملا شستم ، خشک کردم، گریس زدم و محفظه(مجرای جای توپک یا سگدست یا ؟؟؟!) و کاسه گرد گیر را پر کردم و چرخ را بستم اما صدا باز قطع نشد.
در مرحله سوم هردو بلبرینگهای چرخ راست را با مدل NTN که به قیمتهای 25 و 20 هزار خریدم تعویض کردم اما باز هم مشکل حل نشد.
در مرحله آخر بلبرینگهای کهنه چرخ راست که قاعدتا نباید مشکل داشته باشند) چون صدا ناشی از آنها نبود) را با بلبرینگهای چرخ چپ عوض کردم باز هم صدا فیک فیک سر جای خودشه.
فقط در محل تماس بلبرینگ بزرگ چرخ چپ با توپک یه خراش دایره ای به پهنای دو 3 میل و عمق حدود 0.3 تا 0.5mm وجود داشت آیا این صدا میتواند از این علت باشد؟ آیا در محل مذکور که نشان داده ام شبیه بلبرینگ ، کنس ی وجود دارد که تعویض کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تصویر را علی آقای عزیز در صفحه 634 به اشتراک گذاشته بودند که بنده استفاده کردم.
-
-
-
سپاس، جناب محمد جواد،این تست را انجام میدم تا ببینیم چی میشه.
راستی در محلی که در تصویر پست شماره ۷۷۳۳ با پیکان نشان دادم آیا چیزی شبیه کنس وجود دارد کهدباید تعویض بشه یا توپک یک تکه است؟
-
...........................
-
دوستان من امروز کیت ژیگلور برا کاربرات نوا مارک walker گرفتم واقعا کیفیتش عالیه 50 تومن
دوستانی که دنبال سایز ژیگلور فابریکی میگشتن برا اطلاعشون عرض کنم که ژیگلور فابریک روش زده : 110
این پک شامل سوزن ، ژیگلور ، پمپ شتاب ، فنر پمپ شتاب ، لوازمات ورودی بنزین به کارب شامل ژیگلور ورودی و سوزن شناور ، واشر آب بندی ژیگلور ورودی ، فنر کوچیک بالای سوزن ، اون قطعه دایره ای شکل که وسطش مثلث داره برا نگه داشتن فنر پمپ شتاب
-
-
محمد جان متاسفانه این نوای ما قبلا توسط مالکین نسبتا محترمش دوگانه ال پی جی شده بود که من بعد از ابتیاعش اون رو کندم و فروختم
و از طرفی کاربرات هم یه بار بدست کاربرات ساز مدعی نابلد دستکاری شده بود و فاتحه درجای ماشین رو خونده بود که درجا موتور لرزش زیادی داشت و خود صاحب قبلی می گفت این ماشین تنظیم شده دیگه نیازی نیست دست بخوره منم گفتم زکی خودم ردیفش می کنم اتفاقا اون واشر بالا رو من هم خریدم 4 تومن از تهران ماشین اما چون دنبال سوژن ژیکلور فابریکش می گشتم گفتم یهو همه چیزو نو کنم که خیالم راحت بشه این بود که یه دینام رنو5 از قبل داشتم اونو فروختم و پولشو زدم به این وگرنه منم اگه می خواستم دست تو جیب کنم و 50 ناقابل پای اینا بدم خداییش شب خوابم نمی برد و همش خواب سوزن ژیگلور می دیدم!!!!!
دوستان این سایتش رو هم یه نگا بندازید فوق العاده اطلاعات مفید و جالبی در رابطه با قطعات جزئی کاربرات داره خیلی جالبه!