خوب چون حجمت تموم شده نمیتونی بری تو سایت بانک.با حجم صفر فقط میشه سایت مخابراتو باز کرد.این دانشمندای مخابرات استان فکر اینو نکردن.زنگ بزن 2020 بگو 50 مگابایت بزن تا بتونم وارد سایت بانک بشم و شارژ کنم.نقل قول:
Printable View
خوب چون حجمت تموم شده نمیتونی بری تو سایت بانک.با حجم صفر فقط میشه سایت مخابراتو باز کرد.این دانشمندای مخابرات استان فکر اینو نکردن.زنگ بزن 2020 بگو 50 مگابایت بزن تا بتونم وارد سایت بانک بشم و شارژ کنم.نقل قول:
چک کن پراکسی واسه https نذاشته باشی.نقل قول:
با هر چی اینجا اومدی با همون میتونی شارژ کنی. من خودم بیشتر اوقات با رایتل یا ایرانسل شارژ میکنم ولی با خودش هم سایت بانک بازه.
مخابرات توی ماه گذشته این امکان رو فراهم کرده که حتی اگر حجم 0 هم شده باشه و یا اینکه زمان اشتراک به پایان رسیده باشه میتونی وارد پنل بشی و شارژ کنی.بنده 2 روز پیش این طوری شده بود برایم.با این که زمانم به پایان رسیده بود.تونستم اکانت رو شارژ کنم.به درگاه هم متصل شد.گاها مشکل دار میشه درگاه که حتی با ایرانسل یا رایتل یا اینترنت جای دیگه هم نمی تونی وارد درگاه بشی.کلا الان حل شده این مشکل عدم اتصال با مواردی که گفتم.
یا علی.
بله ٬ این تست رو تو استادان گرفتم . نواحی تحت پوشش فعلا اعلام نشده هرجا که دلش خواست آنتن میده :دینقل قول:
بسته های اینترنت هم فعلا همون بسته های GPRS هست بدون محدودیت سرعت ٬ یعنی هرچی تونستی بگیری بگیر :دی
این پینگ هم که دارید میبینید سرور باکو هست ٬ پینگ دوبی ۵۴ بود :دی
دیروز حجم منم تموم شده بود که هر چی سعی کردم شارژ کنم نشد
درگاه پرداخت بانک از دیروز تا امروز وسطای ناهار خراب بود
من اون دفعه هم گفتم وقتی واقعا نیاز به اینترنت داری یا نت تموم میشه یا اینکه میخوای شارز کنی سایت خرابه
جالبه نصفه شب هم بود که نمیتونستم برم حضوری شارژ کنم :|
منم میخوام شارژ کنم درگاه پرداخت بانک خرابه:n15:
کسی هست ۱۰ مگ خریده باشه تو مرکز قندی باشه ؟
رفتم مخابرات مهاباد برای عموم ADSL بگیرم ، همینطوری گفتم از خانومه یه سوالی هم بکنم ببینم 5 و 10 مگ میدن اینجا ؟ میگه نه ، منم گفتم شهرای دیگه میدن ، برگشته با یه لحن بدی به من میگه خوب برو از همونجا بگیر ! هرزه مگه اینجا بقالیه ؟ بیشعور احمق حیف عموم اونجا بود وگرنه یه همچین آشغال بی سوادی با من اینطور حرف بزنه پدرشو در میارم :n24:
اتفاقا یه مشتری هم کنار من وایستاده بود با این خانومه بحثش شده بود که چرا بعد تموم شدن ترافیک نمیشه تمدید کرد و این خانوم مثلا با سواد روحشم از درگاه بانک و اینا خبر نداشت و از زمین و زمان مشکل می گرفت :n09:
خلاصه ، یه همچین انسانایی تو مخابرات کار می کنن ، اگه مشکلی پیش اومد انتظار بیشتری از اینا نداشته باشید!