نه این شماره و نه شماره دیگه جواب نمیده عاجز شدم بخدا بخاطر این فیلترینگای اینجا
Printable View
نه این شماره و نه شماره دیگه جواب نمیده عاجز شدم بخدا بخاطر این فیلترینگای اینجا
با شماره تلفن 9331234567 و 9337654321، ایمیلهای زیر رو ساختم:
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد هر دو ایمیل: P30world
اگه موقع ساخت، پیغام خطائی میده بهش دقّت کن. چون همین الآن دو تا ایمیل ساختم مشکلی نداشت. (شاید مشکل از جای دیگه باشه.)
من تست کردم نمیشه و اگر امکانش هست یکبار دیگه توضیح دقیق بدین ممنون میشم
اوّل باید صفحۀ یاهوی هند رو باز کنی. من مستقیماً لینکش رو میذارم تا سریعتر این کارو بکنی: « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] »
حالا قسمتهای مختلف رو پُر میکنی. باید توجّه داشته باشی که پسورد باید چندتا ویژگی داشته باشه:
1. حدّاقل یک حرف بزرگ انگلیسی رو شامل بشه.
2. توش عدد به کار رفته باشه.
3. حدّاقل یک حرف کوچیک انگلیسی توش باشه.
4. در مجموع حدّاقل 8 کاراکتر باشه.
شاید به این موارد دقّت نمیکردی.
بقیه موارد رو هم پُر کن. تاریخ تولد و جنسیت.
در قسمت شمارۀ موبایل هم یه شماره مثل 9337321654 رو وارد کن.
بعد گزینۀ ایجاد اکانت رو بزن. بدون دردسر ساخته میشه. به غیر از اینا به ذهنم نمیرسه که مشکل از کجا میتونه باشه.
***موقعی که این کارها رو کردی و ایجاد اکانت رو زدی، چی میگه؟ چه اتّفاقی میوفته؟ دوباره صفحۀ ساخت ایمیل لود میشه؟ اروری نمیده؟
داداش گلم شد مرسی و سپاس که وقت گذاشتین ...تشکر فراواااان
سلام
در این تاپیک تمامی روش های ساخت ایمیل رو قرار دادم. در ضمن اینجا محل مناسب برای تاپیکتون نبود:
[آموزش] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خواستم چند تا از conversation history هام رو پاک کنم اما وقتی دکمه ی delete رو در بخش مربوطه می زنم بعد از چند ثانیه این پیغام میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به چه صورت می تونم از طریق یاهو مسنجر بعضی از کانورسیشن هیستوریام رو پاک کنم ؟!!
کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام، یه مشکل بزرگ دارم
وقتی در یک جمله کلمات فارسی و انگلیسی رو با هم مینویسم، جمله دیگه به طور مرتب ارسال نمیشه
مثلا :
من معنی کلمه windows رو نمیفهمم.
اونجا windows رو میبره آخر جمله.
با کنترل و شیفت راست هم درست نمیشه.
ممنون.
فکر نمیکنم راه حلی واسه این مشکل وجود داشته باشه، فقط واسه اینکه طرف مقابل متوجه بشه شما چی گفتید، به کلمه انگلیسی که رسیدید یک ctrl+enter بزنید تا یک خط بره پایین، کلمه انگلیسی رو بنویسید و دوباره ctrl+enterنقل قول: