نه قبلش نه ولی وقتی میرسه به جایی که گیر داره دیگه جلوتر نمیرهو چیزی هم نشون نمیده. با همه برنامه ها همینجوریه. تا نصفه هاش خوب میره و اروری هم نمیده ولی بعدش دیگه جلوتر نمیرهنقل قول:
Printable View
نه قبلش نه ولی وقتی میرسه به جایی که گیر داره دیگه جلوتر نمیرهو چیزی هم نشون نمیده. با همه برنامه ها همینجوریه. تا نصفه هاش خوب میره و اروری هم نمیده ولی بعدش دیگه جلوتر نمیرهنقل قول:
شما باید از پارتیشن ها ایمیج داشته باشید که هر موقع اطلاعاتتون از بین رفت از اونها استفاده کنید و ایمیج ها هم بهتره در یک فضای دیگر ذخیره شود معمولا به این صورت عمل میکنندنقل قول:
سلام دوست عزیز با تشکر از راهنماییتون... مشکل هاردم همچنان برقرار است..
عکس هاردم در Disk management نیست...در ایکون My Computer هارد ناپدید مشه.در حال حاضر پیداست... نمیشه فرمت کرد..ایا بافرمت کردن هارد میشه از هارد استفاده کرد..حتی ازخیر اطلاعات درون هارد گذشتم.....نمیدونم چطوری فرمت کنم ...لطفا روش فرمت کردنشو بطور کامل توضیح بدبد ممنونم
وقتی هارد در دیسک مینیچمنت نیست نباید تو my computer هم بیاد با این حال چطوری میخواین فرمتش کنید ؟نقل قول:
یا میاد و میره ؟
پس هاردو بندازم بره:n24:... دیگه بدرد نمیخوره...چکار باید کرد...
مرسینقل قول:
من همین کارو کردم
فایل.exe رو کپی کردم توی فلش بوتیبل و بوت سیستم رو رو هارد گذاشتم
حالا وقتی فلش رو بوت میکنم-- میگه سیستم عامل یافت نشد و ری استارت و...
خب چه جوری فایلو نصب کنم؟ اصلا این جور که اینا میگن نمیشه--تو چه محیطی؟ نه داس بالا میاد نه ویندوز:n13:
نه میتونه قابل تعمیر باشه ببرید به یک تعمیرکار نشون بدید هارد دیتکت میشه یک دفعه میپره میتونه از کابل دیتا و برق هارد بردو موتور هارد باشهنقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید.
من یه هادر اینترنال وسترن دیجیتال یک ترابایت دارم که مثل اینکه بدسکتور گرفته.
داستان اینجا بود که سیستمم خودش ویندوز میپروند .
اول فکر می کردم مشکل از ویندوزه بعد دیدم نه هادرم داغون شده. نمی دونم چرا واقعا ! 2 سال هم کار نکرده !
از شانس من گارانتیش هم 3 ماهه تموم شده.
با تمام نرم افزار ها ، Hdd regenerator و ... این رو اسکن و Repair کردم ولی درست نشد.
HD Sentinel سلامت هاردم رو 11% نشون میده.
هر جا میبرم هم میگن تعمیر نمیشه و قطعاتش گیر نمیاد.
حالا راهنماییم کنید من چیکار کنم و چطور میتونم از اون قسمتای هاردم که سالمه استفاده کنم ؟؟
مرسی ...
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیدنقل قول:
سلام خلاصه جواب سوالم رو ندادید که سریعترین زمان بوت ویندوز سون چند ثانیه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟