سلام دوست عزيز...ببخشيد من حواسم نبود نوشتم شيراز آخه من خودم از مشهد خريدم از خيابان سعدي وازم ببخشيد كه اشتباه كردم.:10:شم درست ميگي شيراز قيمتا يكم درهمه...:13:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزيز...ببخشيد من حواسم نبود نوشتم شيراز آخه من خودم از مشهد خريدم از خيابان سعدي وازم ببخشيد كه اشتباه كردم.:10:شم درست ميگي شيراز قيمتا يكم درهمه...:13:نقل قول:
اگه هارد شما usb3 هست باید یک هاب usb2 سر راهش قرار بدی چون پلی3 usb3 رو ساپورت نمی کنهنقل قول:
یعنی کابل هارد وصل میشه به هاب بعد میخره به پلی 3
سلام دوست عزيز.ميشه بگي چجوريه منظورم اينكه آيا تا حالا خودت از سايتشون خريد كردي؟ از اين سايت هاي در پيتي نيست كه خالي بندند؟اگه واقعا با هزينه ي پست 1000 درمياد خيلي عاليه!!!نقل قول:
دوستان سلام
يه سوال اساسي :
آيا از روي هارد اكسترنال كه فرمتش NTFS هست ميتوان بازي رو اجرا كرد ؟؟؟ (البته با مولتيمن)
تنها فرمتی که برای PS3 قابل درکه FAT32 هست ...نقل قول:
فرمت NTFS فقط قابل اجرا روی کامپیوتره.
خب پس تكليف بازيهايي كه بيشتر از 4 گيگ باشه چي ميشه ؟؟؟ البته من ميخوام بازي رو از روي هارد اكسترنال اجرا كنم !!!نقل قول:
میتونی کپی کنی ولی بازی نهنقل قول:
آقا عجب تاپیکی شده جل الخالق!!
عین نور 10 صفحه 10 پر میشه!! بعد -- شده شبیه تاپیک Xbox 360!! یه زمانی 3 روز اینجا هیشکی پست نمیداد!! LOL!!
دوستان میخواستم بدونم که از این بازی های Free که میشه دانلود کرد من به نظرتون کدومارو دانلود کنم؟
چون اینترنتم حجمیه و اگرم شب بزارم حداکثر با این سرورای مزخرف سونی 1.5 گیگ میتونم دانلود کنم به نظرتون کردوما رو بگیرم؟
اگه بشه حجمشون رو هم بنویسین ممنون میشم!
سوالام اینقدر سخت بود یا اینکه جایی دیگه ای بهشون جواب داده شده:10:نقل قول: