به اینترنت بروزر میری بعد سرچ میکنی اگه اکسس پوینتی بود که بتونی بهش وصل بشی x رو میزنی روش بعد مراحل رو رد میکنی خودش یه دونه میسازهنقل قول:
برای ساختن کانکشن اینترنت باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
به اینترنت بروزر میری بعد سرچ میکنی اگه اکسس پوینتی بود که بتونی بهش وصل بشی x رو میزنی روش بعد مراحل رو رد میکنی خودش یه دونه میسازهنقل قول:
برای ساختن کانکشن اینترنت باید چی کار کنیم ؟؟؟؟
نقل قول:
پس psp 3000 هم هک شده میشه این هک رو خودمون هم انجام بدیم یا باید هک شدشو از همون lite blue tool بخریم واز کدوم کشور می شه گیرش آورد
راستی psp2000 با فرم ویر استاندارد4.1 بالاخره هک شد یا نه فقط دوستان سریع جواب بدن تا شرط رو نباختم
تو بعضی جاها دیدم این باتری رو می فروشن ولی این که کاربردش چطوریه و واقعا کار میکنه یا نه رو نمی دونم !نقل قول:
پس psp 3000 هم هک شده میشه این هک رو خودمون هم انجام بدیم یا باید هک شدشو از همون lite blue tool بخریم واز کدوم کشور می شه گیرش آورد
راستی psp2000 با فرم ویر استاندارد4.1 بالاخره هک شد یا نه فقط دوستان سریع جواب بدن تا شرط رو نباختم
نه نشده هنوز ! آخه برادر آدم عاقل که همچین شرط هایی نمی بنده ! هر چند به من ربطی نداره !
تو چندتا از سایتها نوشته که فرم ویر 4.1 هک شده ولی به دلیل مثائل امنیتی که سونی گذاشته خوب کار نمیکنه سونی اینقدر حرفه ای شده که هم سره ps3 هم psp 3000 فکر نکنم بگذاره الکس جون هکش کنه
بچه ها خواهش می کنم یکی در مورد اسپیکر psp منو راهنمایی کنه ! می خواستم بدونم قیمتش چنده و تا چه حد صدا رو قوی می کنه ؟
یه کم بیشتر توضیح بده یا عکسی ازش بزار ببینیم چیه اصلا !!نقل قول:
بچه ها خواهش می کنم یکی در مورد اسپیکر psp منو راهنمایی کنه ! می خواستم بدونم قیمتش چنده و تا چه حد صدا رو قوی می کنه ؟
کلا بهتره از هدفون استفاده کنی
دوستان قیمت رم 16 گیگ چنده؟
در ضمن ایا psp رم 16 گیگ رو ساپورت میکنه؟مشکل هنگ نداره؟
choory عزیز و دیگر دوستان حالا مثلا من رم 16 گیگ گرفتم ساپورت نکرد چی میشه منظورم اینه که چه مشکلی پیدا میکنه(بالا نمیاد/ هنگ میکنه / روشن نمیشه / کند کار میکنه)
درسته گرافیکه بازی خیلی ضعیفه ولی گیم پلی جذابی داره .نقل قول:
البته با توجه به اینکه دو تا بازی سیفون ف.ی.ل.ت.ر و این بازی ساخت شرکت sony bend هست انتظار میرفت این بازی از سیفون ف.ی.ل.ت.ر ها بهتر بشه اما نشد .
من حدود 103 تومن خریدم.نقل قول:
مشکلی نداره و به خوبی جواب میده.
دوست عزیز نگران نباش من خودم الان حدود 3 ماهه که روی psp مموری 16 گیگ انداخته ام و به خوبی جواب میده.حدود 14 گیگ psp رو با بازی پر کرده ام و به سرعتش به هیچ وجه تاثیری نگذاشته(اصلا مشکل هنگ و غیره دیده نمیشه)نقل قول:
موفق باشید.