پیام زدم عزیزنقل قول:
اول تست کن اوکی بود بگو برات درست کنم
Printable View
پیام زدم عزیزنقل قول:
اول تست کن اوکی بود بگو برات درست کنم
پیام زدم خدمتت , شما هم تست کن اگه اوکی بود برات بگو که برات آدرس بفرستمنقل قول:
حامد جان سرورهای اروپا هم داری یا فقط usa داری؟
دوستان وایبر دوباره راه افتاده برای من , ولی شنیده شده میخوان کلا ببندن ( البته احتمالش زیاده شایعه باشه ) اکثر دوستان رفتن تو برنامه telegram و خیلی سرعت خوبی هم داره و هنوز انگولکش نکردن
سرور های اروپا با تنظیماتی که من انجام دادم برای اینکه سرعت روی پورت های خاصی کم نشه پشت سر هم ابیوز میدن ( همش هم الکی هست ولی خب گیر میدن ) و سرور رو میبندن به همین دلیل بهترین سرور آمریکا از لحاظ پینگ به ایران رو انتخاب کردم و مدت زیادی هم هست دارم ازش استفاده میکنم همه دوستانم هم راضی هستننقل قول:
حالا اگه واقعا به سرور اروپا نیاز داشته باشید ( مثلا برای بازی ) و کاربر های متقاضی هم داشته باشه میتونم سرور اروپا هم بگیرم 3 سوت درست کنم ولی خب دردسر های اروپا زیاده برای من ( مخصوصا انگلیس )
من پارس انلاین دارم و وایبر واسه من مشکلی نداره .همین الان چک کردم ....:n16:نقل قول:
هزینه نصب تمامی سرویس ها 95,000 ریال و هزینه مخابراتی 50,000 ریال می باشد هر کدوم برای چیه ؟
5 هزار تومنه منظورش رانژه و 9500 هم برای اینه که بیاد در منزل سیستم را تنظیم کنه یا منظورش چیز دیگست ؟:n13:
چرا بیاد در منزل ؟نقل قول:
کلا کاری با منزل نداره . این ها هم هزینه مخابرات و اون کارمند خودشون هست که میره براتون از طریق مخابرات اینترنت خططت رو فعال میکنه و کارهاشو انجام میده
بقیه خدمات رایگانه . مثلا اگر نیاز به کمکی در منزل داشته باشید یا بیان خط رو چک کنن و ... رایگان هست
تنها کار شما فقط یه مودم هست اونم اگه خودت نتونستی میبریش شرکت برات کانفیگش میکنند
دوستان اصفهانی که از پارس انلاین استفاده میکنند وضعیت سرعت روزانه وشبانه و قطعی به چه صورته ؟:n01:
سرعت دانلود من همچنان بعد از چند ثانیه 0 میشه
زنگ زدم میگه مشکل مخابراتی داریم
خوبه نگفت اشکال از خودته بازم
کدوم شهر ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل برای من فقط در ساعات رایگان هست و بقیه ساعات فیکس 450 تا میگیرمنقل قول:
دیشب نمیدونم چه خبر شده بود: :n04:
(تست حدود ساعت 3 سرویس 256 حجمی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو روز همچی سرعتی ندارم!!!
آره دیشب واقعا یه خبرایی بود:n10:نقل قول:
داداش اصفهان هستمنقل قول:
سرعت افتاضحه تو ساعت غیر رایگان چه برسه به رایگان
خدا بهتون صبر بده خداییش :n03:نقل قول:
من وضعیتم از اول خوب بوده با پارس ( حدود 6 ماهه ) و حتی شبانه و روزانه باهم فرقی نداشته ( دیگه نمیگم چقدر سرعت دانلود میده که چش نخوره بیچاره بشیم )
سلام به همه من برای عضویت تو باشگاه درخواست عضویت دادم یه لینک اومد بعد برای فعال کردن رو لینک کیلیک کردم گفت لینک خراب
و یا نامعتبر است دوباره درخواست لینک فعا سازی دادم اما نه تو اسپم نه تو اینبکسم هیچ لینک فعال سازی نیومد
کی شماره پشتیبانی مرکزو داره؟
شماره پشتیبانی مرکزی ؟ چی ؟
راستی جمعه ها ساعات رایگان بیشتر یا نه ؟
برای اولین بار سرعت بالای 1.7مگ رو با پارس تجربه کردم:
ولی بعد از این تست دوباره برگشت به حالت اول و همون افتضاحی که بود!(نوسان سرعت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n29:
تو این یه هفته 3 بار مودم رو تا حالا خاموش روشن کردمنقل قول:
من این مشکل رو اصلا قبل از عید نداشتم چه قعطی چه سرعت
سرعته شبانه ام حتی 1 مگ میشد
می دونی تا صبح چقدر می گرفتم ؟؟؟
ولی الان ...
حال می کنی ها !نقل قول:
یه چیزی رو میزنی رو دانلود میری کار و زندگیت رو می کنی بعد میای می بینی که دانلود شده !
یادش بخیر قبل از عید
از تموم اپلود سنتر ها به جای اینکه اکانت پرمیوم بخرم یا کرکشون کنم
میزدم free download راحت دانلود می کردم و کلی هم به ادمینش
ضرر می زدم یا همین ای*ان فیلم خودمون یکسری فیلم یا مسابقات wwe
که لینک کمکی هاش از بین رفته بود می زدم از خود قسمت free download ش
با سرعت 60 کیلوبایت می گرفتیم ( که کسی عمرا اینکار رو بکنه ! )
ولی الان همشون دارن بهم ب*لاخ میدن !:n08:
دوستان یه لطفی بکنن برن سرعته من رو ببینن که یه ذره
به حاله منه بدبخت هم که شده گریه کنن ! :n28:
کد:http://img.upload724.com/images/59344662474571727905.png
اگه دقت کنی من قبلا این مشکلو داشتم پورتمو عوض کردم دیگه حتی 1 ثانیه هم قطعی ندارم و اپتایم این پورت خیلی عالیه اگه خرابش نکنن . دانلود شبانش هم خوبه دیگه 0 نمیشه و از 450 میاد به 200 و برعکس بدون اینکه مکث داشته باشه و دانلودش روان هست !! قبلی 0 میشد و مکث داشتنقل قول:
شما هم این پورتتو دیگه خراب کردن برو به یه بهانه ای درخواست بده کارشناس برات بفرستن و بهش بگو برات درخواست تغییر پورت بده
البته پورت شانسیه ممکنه OK بشی یا نشی . من تو این ماه 2 بار به بهانه های مختلف پورت عوض کردم و از این فعلی راضیم
مشکل اینه خودت نمیتونی بری شرکت بگی پورتمو عوض کن باید بری اعلام خرابی خط کنی که کارشناس برات بفرستن خونه . بهش بگی که برات درخواست تغییر پورت به شرکت بده . اگه کارشناسه قبول کنه در کمتر از 24 ساعت حله .
به حال تو گریه کنن؟؟ اینو ببین خودتم میای برا من گریه میکنینقل قول:
شبانه امشب :n16:
انصافا نت باگی داری :n02:نقل قول:
خودتو چشم زدی دیگه :n02:نقل قول:
نمیدونم بقیه رو ، ولی واقعا به چشم زخم اعتقاد دارم :n29:
پینگت خوبه هاااا ( اینم من چشم بزنم :n08: )
خخخخخ
منم بالاخره از طریق پشتیبانب تلفنی باشگاهمو فعال کردم امتیازم 344 شد همین پس پریروز یه اکانت یه ساله با 400 گیگ گرفتم
اونوقت 344 !!!!!!!!11
آقا dns خوب کسی سراغ نداره واسه این پارسآنلاین. این dnsهای خودشون (91.98.98.98 یا 91.99.99.99) که به درد نمیخوره. تازگیها این 8.8.8.8 گوگل هم مشکل داره. یعنی بعضی وقتا باید چند بار یه صفحه رو ریفرش کنم تا بتونم وارد بشم. حال فرض کن میخوای تو یه سایت لاگین کنی، پروتکلش هم https اه. دهنت رسماً سرویس میشه. هر چی تلاش میکنی، اتفاقی نمیافته.:grrr:
ممکنه.:n02:نقل قول:
پینگم بخاطر سرویس گیم خوبه..شوما هم بگیر فعالش کن مثل من میشه پینگت:n09:
اخه با این سرعت هم حال کردن داره؟!:n02:نقل قول:
===========
دوستان من الان 128 محدود دارم و میخوام 2مگ بگیرم..از طریق پنل اگر 2مگ بگیرم خودش مابین اتفاوت رو حساب میکنه؟
خب حالا اگر پورت رو عوض کنم و یکی بعد تر از این گیرم اومد چی ؟؟؟؟؟نقل قول:
حالا اون سرعت خوبش بود بعضی اوقات به 20 کیلوبایت هم می رسید منی که 2 مگ محدود می گیرم اینطوریم !نقل قول:
نقل قول:
تو یه لطفی بکن این دفعه عکسات رو نذار !
مثل این می مونه که مردم روزه ان تو هی بیای
جلوشون باقالی پلو با گوشت بخوری !
نمیشه که ! :n23:
بچه ها خبر نداريد اين شامل طرح هاي نا محدود هم ميشه يا نه
دوستان من اخر این ماه میخوام بدم سرویساشونو جمع کنن سرویس کردن مارو تو این 1 ماهو نیم میخوام برم مخابرات 2 مگ نامحدود بگیرم میصرفه من هدفم دانلود و وبگردیه با پارس انلاین دیگه نه میشه دانلود کرد نه درس حسابی وبگردی :-|
لطف کن و فیلم بگذار دوست عزیز چون این فقط یک لحظه 468 شده و بعدش سرعت 0 میشه و دانلود نوسان دارهنقل قول:
منم همینه و اگه دقت کنی فیلم گذاشتم تو ارسال های قبلیم
شما اگه دقت کنی دانلود روز هم 450 تا نمیشه چه برسه به شبانه رایگان که مدتیه خرابش کردند
خب میگم شانسیه . دیگه از این بدتر که نمیشینقل قول:
من بودم عوض میکردم .
نقل قول:دوباره همین مشکل رو پیدا کردم... فقط یه روز درست شده بود... :n14:نقل قول:
اینو یه تست بکن:نقل قول:
کد:
8.20.247.20
از تو پنل نمیتونی سرویست رو عوض کنی مگه اینکه کلاً سرویس قبلیت رو بسوزونی و مابه تفاوت و این چیزا نداره!!! :n15:نقل قول:
زنگ بزن بخش فروش شاید بشه کاری کرد......