سلام
این پیشنهاد الان توی پنل شاتل اومده
حالا یک سوال برام هست که منظورش اینه که اشتراکمون تا اذر 97 تمدید میشه بدون هزینه؟:n13:
(فقط باید حجم بخریم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
این پیشنهاد الان توی پنل شاتل اومده
حالا یک سوال برام هست که منظورش اینه که اشتراکمون تا اذر 97 تمدید میشه بدون هزینه؟:n13:
(فقط باید حجم بخریم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی پیشنهاد میده رو بی خیال بشید.حتماً این پیشنهادها براشون یه نفعی داره
صبر کنیم تا دهم ببینیم چی میشه
بله برای منم اومده یرای بقیه هم اومدهنقل قول:
چه جالب من میخواستم الان تمدید کنم متوجه شدم بسته شاتل لند حذف کردن بهترین گزینه ای که این شرکت نسبت به شرکتهای دیگه داشت همین بسته شتل لند بود که با حذف کردن اینم نصف بیشتر کاربراش کوچ میکنن الان بهترین آی اس پی به نظر دوستان کدوم
برای شاتل هم اومد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترافیکی ک برا سرویس ها در نظر گرفتن جمع ترافیک داخل و خارج ک نیست؟!!
ویرایش: مثل اینکه جمعشونه و فقط یک سومش خارجه
طبق معمول ر.... تو این مملکت
اينا روي هاي وب رو سفيد كردن. هاي وب برا سرويس ٤ مگش ٤٥ گيگ ترافيك بين الملل ميده شاتل ١٧ گيگ ... تازه اونا يه فشفه دارن حداقل اين بيشعورا شاتللندم حذف كردن
همه شركت ها فقط به فكر سود خودشونن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مطابق این قیمتها بر اساس مصوبه کاربران میتوانند حداکثر به میزان یک سوم ترافیک یاد شده (آستانه مصرف منصفانه) ترافیک بینالملل استفاده کنند و به طورکلی پس از پایان ترافیک مجاز سرویس در هر ماه، سرعت آن سرویس به سرعت قانونی مصوب در مصوبه ۲۶۶ کاهش مییابد. اما مشتریان میتوانند با خرید حجم ترافیک دلخواه به سرعت اصلی سرویس خود بازگردند.
یک سوم حجم بین الملله.نقل قول:
اپدیت شده سرویهای art خودشه. بهترینش هم سرویس 16 مگ با 60 گیگ ترافیک بین الملل+ 120 گیگ ترافیک داخلی میشه.
فرقی که کرده بر خلاف سرویس art سرعتها رو پایین نمیبندن.
نمیصرفننقل قول:
فشفشه های وب خیلی ارزونتر میوفتاد و همش هم خارجی بود
احتمالن پارس و اسیاتک شبانه رو حذف کنن :/
بدترش کردن