دیشب اینترنتم قطع شده هر چی هم زنگ میزنم 2020 کسی جواب نمیده. هر دفعه هم 1 ساعت پشت خط باید منتظر وایسی. اونم از سیستمشون که هر جور شارژ کنی آخر سر باید زنگ بزنی و بگی شارژ کردم ولی هنوزم قطعه که درستش کنن:2:
Printable View
دیشب اینترنتم قطع شده هر چی هم زنگ میزنم 2020 کسی جواب نمیده. هر دفعه هم 1 ساعت پشت خط باید منتظر وایسی. اونم از سیستمشون که هر جور شارژ کنی آخر سر باید زنگ بزنی و بگی شارژ کردم ولی هنوزم قطعه که درستش کنن:2:
اینم تست از لندننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درد بازی آنلاین هم که نمیخوره . خب با این اوصاف مخابرات چه خوبی هایی داره که ازش نت می خرید؟نقل قول:
SNR Up : 13.5
SNR Down : 9.1
Line Attenuation Up : 24.4
Line Attenuation Down : 38.0
چه دلیلی ممکنه داشته باشه که SNR خطم از 28 بیاد رو 9.1؟
البته از 3 روز پیش تلفن ما قاطی کرده! بوق آزاد نداره ... فقط زنگ میخوره! وصدا نمیاد
17 هم اعلام خرابی کردم! اما 5شنبه صبح از اون شماره مخابرات که میزنگن تست کنن بگن درست شد یا نه زنگیدن و خراب بود، بعدش دیگه هیچی! نه زنگ دوباره نه درست کردن
کسی از این مشکلا داشته؟
پ.ن: از دست مخابرات فرار کردیم رفتیم آسیاتک اما ول کن ما نیست! ایندفعه خطو خراب میکنه....
نقل قول:
میان تو برنامه تبلیغاتی میگن میخوایم 3G و 4G راه بندازیم!!!
یکی نیست بگه همون 3G تا 42 مگابیت ساپورت میکنه... وقتی به ما 128 کیلوبیت میدین کی 4G میخواد؟
قبول! سرعت بالاگرونه اما نه در این حد که یک مگ 45 تومن باشه! اون سرعتای بالای 20 مگابیته نه 1مگابیت...
snr یکم پایینهنقل قول:
شما به احتمال زیاد مشکلت از خط هست
اگرم بوق نداره که این مسئله خرابی خط تایید میشه
دلایل زیادی هست می تونه باعث خرابی بشه
این تاپیک خوبیهست اول رو بخون:
بحث و بررسی نویز خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سر ناچاری :n27:نقل قول:
کجای دنیا سرویس 2مگ این سرعتو داره:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
زنگ زدم مرکز ولیعصر میگم از دوشنبه اعلام خرابی کردم! کی قصد دارین درست کنین؟
میگه انشالله به زودی!!! هیچی دیگه...
نقل قول:
ایران! و احتمالا مخابرات کرمانشاه!!!
رتبه کشوری نت ما 26 ه