wixfbr-105 idu cpe
Printable View
wixfbr-105 idu cpe
نقل قول:
كسي جواب سوال مارو نميدونه
به کاربر های خانگی تا 128 کیلوبیت بر ثانیه میدننقل قول:
میتوانید یک نامه از یک شرکت یا مغازه که سربرگ داشته باشه براشون ببرید که فلانی با شماره وایمکس فلان نیاز به سرعت مثلا 512 دارد یا میشه اشتغال به تحصیل هم گرفت (توی نامه اشتغال به تحصیل شماره وایمکس درج شود و اینکه نیاز به اینترنت سرعت بالا داری)
واقعا با اشتغال به تحصيل ميدن سرعت ٥١٢ رو ؟؟؟. واسه دبيرستان و ميشه جعلي درست كردنقل قول:
دوستان برای مجوز هیچ وقت به سراغ جعل کردن نرید چون ایرانسل مجوز ها را کاملا برسی می کند مثلا خود من برای سرویس 512 که مجوز ارسال کردم از ایرانسل به اون شرکت زنگ زدند و بعد درخواست من ثبت کردند ...
دوست عزیز آقای ali1369، بله حق با شماست انصافا ایرانسل خوب عمل میکنه یا بهتر بگم اول زیر ساخت ها اماده میکنه بعد شروع میکنه به سرویس دادن مثل مبین نت نیست که اول آنتن میذاره و بعدش که یوزر زیاد شد به یاد تقویت و یا گسترش زیر ساخت ها میفته. اما ای کاش که ایرانسا در دیگر شهرهای استان تهران هم انتن میداد. مثل بومهن یا رودهن و یا دماوند متاسفانه شرق تهران فراموش کرده. البته ما میدونیم که ایرانسا فقط در شش استان مجوز ارائه وایمکس داره اما کاش حداقل سرعت گسترش پوشش شبکه در این استان ها افزایش میداد.
ممنون ولی خوب تا اونجایی که من پرسیدم و میدونم تا اخر امسال خیلی میخواد روی کیفیت و سرعت و پوشش دهی کار کنه و گسترش بده ( هولدینگی که من اونجا مشغول به کار هستم پروژه ویترین ایرانسل رو هم در دست داره ) ،به همین خاطر زیاد تو جلسات با بچه های تیم وایمکس و شرکت مرتبطش صحبت میکنیمنقل قول:
ولی نمیدونم میتونه استان های بیشتری رو تحت پوشش قرار بده یا نه ؟
اتفاقا امروز با یکی که میخواست سرویس بگیره داشتم صحبت میکردم برای خونه و ویلاشون تو دماوند که متاسفانه این مناطق توسط هیچ شرکتی پوشش داده نمیشه ، من خودم هم هر هفته باید برم سمت جاجرود و بومهن ولی خوب متاسفانه هیچ شرکتی پوشش نداره برای این مناطق و طبق بررسی که من رو تمام نقشه های مبین نت برای استان های انجام دادم (میشه گفت تو تمام استان های تحت پوشش) فقط تو محدوده مرکز انتن دهی داره ! و نواحی زیادی رو اصلا تو پوشش قرار نمیده حتی در مورد تهران ! بیشتر جاهای شهر تو پوشش خارجی هستن که اصلا جالب نیست خیلی از مناطق هم کلا پوشش ندارن !
ولی ایرانسل پوشش بهتری داره
باید دید تو اینده چه میکنن ! ولی به نظر من ایرانسل با این همه طرح های تشویقی و کیفیت و ... برنده بازی میشه !
نیاز نیست بترسی کار سختی نیست زیادنقل قول:
اگر شماره شناسه وایمکس و رمزش رو داری ، مشکلی پیش نمیاد
بعد از وصل شدن به مودم تو ایپی ادرس 192.168.1.2 برو و با یوزر پسورد admin وارد تنظیمات شو و تو قسمت Managment رو Factory Reset کلیک کن صبر کن تا مودم ریست بشه و کاملا روشن بشه بعد رو بدنه مودم یا جعبه برچسبی هست شامل SSID ,Key که به صورت وایرلس میتونی با این رمز بهش وصل بشی اگه مودمت لن داره که دیگه خیلی راحت تر با کابل وصل میکنی و تنظیمش میکنی
جهت تنظیم از اموزش های زیر استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم نصف قیمت = نیمه شعبان
مودم جيبي ايرانسل از نظر آنتن دهي چجوريه بچه هاي مبين راضي نيستن ؟؟ ايرانسلم اين جوريه ؟