سلام.نقل قول:
1-با بودجه شما انتخاب بهتری نیست.بهترین ها تو این قیمت.
2-نه با این بودجه نمیتونید یه سیسستم جمع کنید.ولی سعی کنید چشم بسته هم خرید نکنید.حتما صدای مدل های مورد نظر از نزدیک بشنوید.
Printable View
سلام.نقل قول:
1-با بودجه شما انتخاب بهتری نیست.بهترین ها تو این قیمت.
2-نه با این بودجه نمیتونید یه سیسستم جمع کنید.ولی سعی کنید چشم بسته هم خرید نکنید.حتما صدای مدل های مورد نظر از نزدیک بشنوید.
[mr_rayan: سپاس
جناب amin_g_p چنتا سوال درباره ي مدل 727:
1- در كنار كيفيت صداي اين مدل، آيا كيفيت تصوير هم مطلوب است.( من dvd پلير سوني مدل ns758 دارم با كيفيت hd . البته در صورت خريد اين مدل، تصميم به فروش دارم)
2- آيا قادر به پخش زير نويس فارسي است؟
3- چنانچه حرف نگفته اي هم در باره ي 727 وجود دارد چه از لحاظ زيبايي و چه از نظر فني و حرفه اي، عنوان بفرماييد.
4- آيا امكان گذاشتن عكس سيستم وجود دارد.
1- کیفیت تصویر هم خوبه فقط از پخش دی وی دی روی 46 اینچ زیاد راضی نیستم که فکر کنم توقع زیادی داشتم شایدم نه (البته فقط فیلم های ایرانی روی دی وی دی دارم) فیلم های دیگه یا 720 یا 1080 که از کیفیت صدا و تصویر راضیم فیلم ها را من 1080p 24p می بینم(البته کابل hdmi خوب هم تاثیر داره)نقل قول:
2- برای srt خیر ولی vob/sub مثل اینکه می تونه. راستیتش من چندباری سعی کردم ولی نشد ولی دوستان اینجا روش هایی گفتن که می گن جواب داده من زیاد ور نرفتم از پلیر tv برای زیرنویس استفاده کردم مخصوصا 3D اگر فایل mkv باشه باید زیرنویس هم دوتایی باشه مثل تصویر که من نتیجه نگرفتم باسه همین دیگه ادامه ندادم. من بیشتر بدون زیرنویس یا با انگلیسی می بینم خانواده فارسی.
3-از لحاظ زیبایی که زیباست سطحش براقه کمی قد اسپیکرها نسبت به سینما خانگی هایی که دیده بودم کوتاه تره از لحاظ فنی هم که قبلا هم گفتم منوش زیاد کاربرپسند نیست (سیاه و سفید). اکولایزر دستی نداره 4تا اکولایزر بیشتر نداره اخبار بازی فیلم وموسیقی. حالت ساروند هم سه حالت سه بعدی از کم تا زیاد دو حالت 5 اسپیکر و دو حالت دالبی فیلم و موسیقی. با پخش فایل هم مشکل خاصی نداشتم جز با بعضی flv در مورد بلندی صدا من روی فیلم با کیفیت و موسیقی از نصف بیشتر نمی کنم
4- متاسفانه خیر مثل همون عکس توی سایت خود پایونیر هست و پست قبلی ((در مورد پست قبلیم) به جز سابش و یکم براق تر و مشکی تره به نظرم عکسش و بد انداخته)
می تونی برای آشنایی بیشتر و قابلیت ها دفترچه اش را از سایتش دانلود کنی.
یه پست قبلم هم اصلاح کردم:
نقل قول:
ویرایش: مشکل حل شد توی تنظیمات spdif صدا را روی dts گذاشتم و از arc هم 6 کاناله حروجی گرفتم (البته فقط از پلیر خود تلویزیون)
سپاس از راهنمايي شما
منظور "از پلير خود تلوزيون" چيه؟
منظورم یو اس بی مستقیم به تلویزیون یا allshare سامسونگ هستنقل قول:
سلام به همگي
لطفا عنايت بفرماييد.
1- از بين دو مدل 717 و 272 پايونير، ارجحيت( از نگاه كاربران اين دو مدل) با كدام يك مي باشد.
2- قيمت727 يك ميليون و 240 تهران و قيمت 717 در شيراز 1يك ميليون و 550. آيا اين اختلاف قيمت توجيه خاصي دارد، به غير از چوبي بودن مدل 717
3- فروشنده پايونير در شيراز مي گفت در صورت خريد از تهران گارانتي محصول تنها براي خود تهران مي باشد و در شيراز اعتبار ندارد؟ آيا اين موضوع صحت دارد؟
4- نظر شما درباره ي مدل 414 با قيمت 1.400 در شيراز چيه؟
سلام.نقل قول:
1-مدل 717 ارجحیت داره.
2-توجیه خاصی نداره و با این تفاوت قیمت خرید مدل 727 توصیه میشه.
3-نه صحت نداره.
4-این مدل هم مدل خوبیه.مدل 424 هم وجود داره که جدیدتره و حدود 200 الی 300 تومنی تفاوت قیمت داره.
سلام دوباره
رايان عزيز سپاس
1- آيا تهران جايي هست كه مدل 717 داشته باشه؟ لطفا با تلفن تماس ذكر كنيد. قصد خريد اين مدل را دارم.امروز از نمايندگي شيراز( كه يه مغازه بيشتر نيست ولي خود مختار) 727 قيمت گرفتم، گفتش 1.650.
فكر كنم چون رقيب نداره دولا پهنا حساب مي كنه. متاسفانه شيراز نوسان قيمت، از اين مغازه به اون مغازه گاهي 600، 700 تومان هم مي رسه.
سلام.خواهش می کنم.نقل قول:
021-66719101 فروشگاه راستین نمایندگی مرکزی پایونیر
و یا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دستگاه پخش دی وی دی با آمپلی فایر و تیونر ADV-M71 دنون آیا گزینه خوبی برای خرید هست یا نه؟ اگه میشه سریع جواب بدید عجله ایه
حدود قیمتشم اگه لطف کنین بگین خیلی خیلی ممنون میشم