پینگ آسیاتک افتضاح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پینگ آسیاتک افتضاح
بعضی تعرفه ها برای اشتراک توی لیست هست که توی سایت اصلی نیست. قضیه چیه ؟
مثلا 256 با حجم 20 گیگ 45200 هست و 256 با حجم 70 گیگ ( که توی لیست نیست ) 68300 هست !!! حجم 3 برابر و فقط 20 تومن اختلاف !! عجیب نیست ؟؟
با اکسپلورر اصلا لاگین نمیشه !!!نقل قول:
با اکسپلورر میاد... ببین وقتی نکس زدی اگه دروازه بانک نیومد یه بار توو همون صفحه back مرورگرتو بزن دروازه میاد...
میشه ip قسمت چک کردن حساب رو بزارید بی زحمت ؟!
ممنون.
چی کار کنم.200 مگ بیشتر تهش نمونده میخوام تمدید کنم............... :n13:
آره تعرفه هاش که کلا تخیلیه:n02:... اون تعرفه هایی که توو سایت زده دکوریه... فقط همین تعرفه هایی که توو حساب کاربری هست میشه انتخاب کرد... فرق 3 ماه 3 گیگ با 3 ماه 6 گیگ سرعت 128 5هزار تمنه :n02: منظورتون متوجه نشدم... منظورتون اینهنقل قول:
من یک ماهه 512 با 3 گیگ ترافیک گرفتم....نقل قول:
دوستان همیارنتی سرعت شبانه من 2 ساعت اول ترافیک شبانه میشه 120 کیلوبایت...ولی بعد از 2 ساعت برمیگرده رو همون 220 تا...مال شما هم همینطوره؟؟؟
فقط بگم تو روحشون.... قبلا شارژ که میکردی میرفت توی صف و تا زمان یا حجم تموم نمیشد دوره جدید شروع نمیشد....
الان زدم یهو شارژ شد و خجمم سوخت...........
من شبانه 50 60 :n28:...نقل قول:
امشب سرعت دانلود شبانه من 30-50 هست. (همیارنت)
به امید شبانه همیارنت از بیست نت زدم بیرون اینم اینجوری شده!!
مال من متوسط 120 تا میگیره شبانه.....
اوایل ساعات شبانه ملت همه با هم شروع به دانلود میکنن....خوب طبیعتا میاد پایین سرعت.....ولی از 4 به بعد چون ملت میرن میخوابن سرعت بهتر میشه....
دوستان کسی نرم افزاری که از سرعت اینترنت در یک بازه زمانی گراف تهیه کنه سراغ نداره؟؟؟
من دانلود منیجر رو تنظیم میکنم که از ساعت 2:05 دقیقت شروع کنه به دانلود تا 6:55 دقیقه صبح..بعد میرم لالا...صبح پامیشم دسترنج شب رو برداشت میکنم.....میخوام بدونم سرعت دانلود شبم چه تغیراتی داشته...یه نرم افزار اگه سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
داداش ما رسما شانس نداریم!!
متاسفانه سرعت دانلود روزانه ام هم بین 80 تا 100 شده.
روزانه من همون 240 هستش...نقل قول: