آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد ولش کن پاسش نکن:n01:
Printable View
آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد ولش کن پاسش نکن:n01:
منم فیزیک 2 رو خلاصه با نمره 10.5 پاس کردم کلا از جمع 14 دانشجویی که تو دانشکده ما این درس رو برداشتن 4 نفر موفق به پاس کردن درس شدن و 10 نفر موندن برای سماق مکیدن :n09: کلا این ترم من درس ها رو خیلی خوب خونده بودم ولی انصافا خیلی تو طرح سوالات سخت گیری شده بود :n27: به نظرم تو ترم پیش رو به دلیل فشردگی امتحانات یه مقدار سختگیری ها کمتر بشه باید دید و امیدوار بود
دوستان یه دفه دیگه اینو تکرار می کنم ! بیشتر توضیح بدین ! اگه اختیاریه و تو معدل کل تأثیر داره بردارم ! ( ضمن اینکه مازاد بر سقف انتخاب واحد میشه ورش داشت ... درسته ؟نقل قول:
ضمنا جریان چی بود یه عده ناراضی بودن در مورد این درس ترمای قبل ...
کسایی که خوندن بگین آسونه ؟
یعنی چی آشنایی با دفاع مقدس اختیاری شد؟من برداشتمش.یعنی برندارم؟
یعنی قبلا حتما باید پاس میکردی ( جزو عمومی های الزامی شده بود ) اما الان اختیاری شده . یعنی اختیار برداشتن با خودت . برداشتی اشکال نداره.نقل قول:
ماشاءاله ترم پیش 300 نفر برداشته بودن ... رفته بودن سالن اجتماعات :n02: ... این درسها واسه بالا بردن معدل خوبننقل قول:
دفاع مقدسو بردارید خیلی ساده اس و حالت داستانی داره. هیچ چیز سختی نداره. نگاه به حجم کتاب نکنید. نزدیک 200 صفحه هم حذف میشه ازش واسه امتحان.
این استادای مزخرف برنامه سازی پیشرفته و فیزیک هنوزم که هنوزه نمره تشریحی رو نزدن :n29: معلوم نیست باس تا کی صبر کرد. فعلا که جز مشروطی هام :n02: خدا کنه اینا خوب نمره بدن از این اوضاع در بیام :n02:
انتخاب واحد تازه از دیروز صبح واسه ما باز شده. کسی از دوستان میدونه تا کی میشه انتخاب واحد کرد ؟
فکر میکنم 72 ساعت ... واسه ما هم دوتا تشریحی نیومده :n11:نقل قول:
نقل قول:
سلام عزیز
72 ساعت زمان داری.
پست امین جان رو ندیدم شرمنده .
براش کلاس تشکیل میشه ؟ شما پاس کردی ؟نقل قول:
* ضمنا حذفیات نداره !! شاید چون اختیاری شده اینطوری شده