اینو دوربین های قبلی شون رقم زدند همون راه رو هم این دو جلو امدندنقل قول:
بعد دوستان زیادی این جا از بین این دو fz40 رو انتخاب کردند که کیفیت عکس فیلم و امکانات نرو و سخت افزاری بیشتری ارائه کرده
اینو دوربین های قبلی شون رقم زدند همون راه رو هم این دو جلو امدندنقل قول:
بعد دوستان زیادی این جا از بین این دو fz40 رو انتخاب کردند که کیفیت عکس فیلم و امکانات نرو و سخت افزاری بیشتری ارائه کرده
[QUOTE=ELSIN;5754808]برای حرفه ای شدن بهتره HS10 بخرید hx1 کلا از رده خارجه اما sx30 دوربین خوبیه اما در مقابل HS10 کم میاره بخصوص برای شما که قصد حرفه ای شدن دارید :46:
دوست عزیز این که میگید کم میاره منظورتون چیه آیا کار با hs10 دشوارتر نیست همچنین مگه sx30 جدیدتر از hs10 نیست؟من کیفیت فیلمبرداری hd برام کافیه و لزومی نداره حتما full hd باشه فقط در مورد یکی سرعت عکسبرداری پیاپی میخواستم ازتون سوال کنم که آیا این که کنون sx30 سرعتش پایین هست و همچنین حداکثر حساسیت کمتری داره این موارد کجا بدرد میخوره که نقص بحساب بیاد.ببخشید اگه سوالا براتون سطح پایینه دیگه منتظر جوابتون هستم.ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما گفتید که hs10 از sx30 بهتره آیا کار با hs10 سخت تر نیست؟ همچنین sx30 سرعت پیاپی و حداکثر حساسیت پایینی داره این موارد کجا لازم میشن و آیا جزء نواقص sx30 محسوب میشن؟منتظر جوابتون هستم ممنون
سلام.
من دنبال یه دوربین تو رنج 340 تا 420 می گردم.
چیز زیادی از عکاسی نمی دونم پس بهتره کار باهاش سخت نباشه
اندازه تصویر زیاد مهم نیست ،مهم شارپ بودن عکساس
ترجیحا دارای فناوری CMOS باشه.
به برند خاصی هم علاقه ندارم.
خودم تا حالا canon sx210 canon ixus 1000 nikons8100 رو پیدا کردم نظرتون چیه؟
s8100 nikon فکر نکنم تو بازار اومده باشهنقل قول:
بنظر من SX210 کانن گزینه خوبیه البته یه نگاهی هم به سونی HX5 بندازی بد نیست :5:
اقا تو رنج نیمه حرفه ای بنظرم سمت nikon نرید خیلی جالب کار نکرده حتی اون p100 نیکون
در مقابل hs10 بیشتر دوربینا کم میآرند (امکانات نرم و سخت افزاری)نقل قول:
چرا کار باهاش سخته بیشتر اولش
بدرد که میخوره مثلا برای عکس گرفتن از یه چیزه سریع ،سرعت رو بالا میبریم یا در شب حساسیت رو بالا میبریم تا نور بیشتری بگیره
:11::10:
:40:
[QUOTE=ijady;5756445]در تایید حرفای دوستان بسیار خوبم (ELSIN & vvc) باید بگم من خودم 6 ماهه که hs10 دارم کار کردن باش سخت نیست اتفاقا اکثر امکاناتش دم دسته و برای بعضی از انتخابها نیازی به رفتن تو منو نیست من خودم همین دوستمون ELSIN اگه یادش باشه خیلی در مورد دوربینا سوال می کردم حدودا 5 یا 4 ماه کارم گشتن تو دوربینا بود تو انتخابام fz35 و hs10 و hx1 بود اما hx1 رو همه رد میکردن چون ظاهرا تو عکاسی SONY خوب عمل نکرده در مورد fz35 هم که ELSIN بیشتر میدونه ولی hs10 امکاناتش و کار کردن با زومش تقریبا شبیه slr هستنقل قول:
با تشکر از دوستان خوبم
درود
دوستان میخوام یه دوربین بخرم که زوم بالایی داشته باشه(واسه عکاسی از ماه و سوژهای دور)کیفیت عکساش تو شب خوب باشه(عکس از ستاره ها و محیطهای تاریک)فیلمبرداریش فول اچ دی باشه..بودجهم تا 600 هست.
نظرم رو اس ایکس30 هست!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید:20:
SX30 دوربین خوبیه ولی فلیمبرداریش فول اچ دی نیستنقل قول:
بنظر من دوربین فوجی HS10 میتونی بگیری با زوم 30X یا پاناسونیک FZ100 با زوم 26X
که هر دوتاشون فیلمبرداری فول اچ دی دارن :5: