دقیقا الان تمام ISP های ایران سر و ته یک کرباسن همه شون سیستم هاشون مثل همه گرون حجمی و نامحدود منصفانه و شبانه محدود یا پولی فعلا هم هیچ راهی جز اعتراض به اوضاع اینترنت و یا استفاده از اینترنت ماهواره ای نیستنقل قول:
Printable View
دقیقا الان تمام ISP های ایران سر و ته یک کرباسن همه شون سیستم هاشون مثل همه گرون حجمی و نامحدود منصفانه و شبانه محدود یا پولی فعلا هم هیچ راهی جز اعتراض به اوضاع اینترنت و یا استفاده از اینترنت ماهواره ای نیستنقل قول:
این سرویس که قرار شد به من بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم گرونه هم شبانه هاش سرعتش پایینهنقل قول:
شما جای میدونی که 40 گیگ شبانه رایگان رو ارزون تر از ماهی 57تومن بده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بگو تا منم ازونجا بگیرم
آره ۱۲۰ گیگ شبانه با سرعت بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوبایت فقط ۵۰ هزار تومان که مال ایرانسل هست بعدشم سرویس ۲ مگ ۴۰ گیگ ماهی ۱۰۸ هزار تومانه حالا برای شما اینقدر ارزون در اومده رو نمیدونمنقل قول:
اره دیگه ماهی 108 تومن این قیمت گرونه اما با این تخفیف که داده فکر کنم خوب باشه من مصرف روزانم واسم مهمه نمیتونم فقط رو شبانه حساب کنمنقل قول:
باز مثله اینکه حجم خوری شده، درسته؟
دوستان کسی دیشب براش حجم خوری اتفاق نیفتاده؟
دوستان یه سوال 1024-bu با 1024-gu چه فرقی داره
دوستان یه سوال 1024-bu با 1024-gu چه فرقی داره
منظورش برنزی و طلایی هست که برنزی سرعت اسمی هست و طلایی دو برابر اسمی منتها این سرویس ها منصفانه است مثلا برای نامحدود برنزی ۱ مگ بعد از یک گیگ استفاده سرعت اسمی تقسیم بر هشت میشه بین ۱۰ تا ۱۶ کیلوبایت بر ثانیه اصلا بدرد نمیخوره جز این که اعصابت خورد بشهنقل قول: