سلام
بچه ها شما می تونید وارد حسابتون بشید؟
Printable View
سلام
نقل قول:
این خبر رو کجا دیدی؟
اصلا خبر جالبی نیست به جند دلیل
یه عده گول می خورن و میان از شاتل می گیرن که سرعت همه کم می شه
ساعت 7 اینترنت آزاد می شد و سرعت به حالت عادی بر می گشت الان یه ساعت بیشتر باید الاف بمونیم تا مثلا بتونیم و پ ن بزنیم
و بد تر از اون باز ممکنه حد 1 گیگ مجاز رو کم تر کنن و عملا از دایل آپ هم بدتر بشه!
نه نمی شه فکر کنم اکانتینگشون ریخته بهمنقل قول:
سلام
سلام با سفری باز نشد با اکسپلورر باز شد اما تو هیچ کدوم از قسمت ها نرفتنقل قول:
جدا تا ساعت 8 رایگان هست؟؟؟ تموم سرویس ها؟؟؟ اکو چطور؟؟
سرعت چطوره؟؟؟ واقعا سرعت پایین اومده؟؟ امشب بیدار بمونم یا نه؟؟! :19:
یعنی واقعا فکر کردی شاتل میاد مفتی به ماها چیزی بده و این کاراش از سر خدمته؟نقل قول:
نمی دونم شاید توی شهر شما اینجوریه حالا بذار امشب استارت کنم ببینم بیرجند چطور ساپورت می کنه
اگه دوباره روی 30 سرعت رو بسته باشن که دیگه واقعا نامردیه شلوغی و این حرفا همش چرته پهنای باندشون جواب میده نامردا میان محدودش می کنن میگن همه رو دانلود گذاشتن سرعت پایینه منم حدس میزنم سرعت رو پایین اوردن زمان رو بالا بردن
ای بابا نخواستیم این اکو 128 درست کنن چه فایده داره با سرعت 16
منم نمیتونم وارد اکانتم بشم. اگه تا ساعت 8 رایگان شده باشه بنظر من خوبه. چون من فقط از ساعت 1 تا 3 مشکل افت سرعت دارم. حالا باید دید چه آشی برامون پختن!:31:
پینگ یاهو 1000 به بالا....
واسه من که کاملا سالمه
از ساعت یک سرعت روی 60 بود مثل همیشه تا صبح 1 گیگ دان کردم البته بیشتر از این انتخاب نکرده بودم
سلام دوستان...
من درحال حاضر سرویسم ART 128 و سرعت دانلودم بین 15 تا 24 متغیره ، سرویس قبلیم ECO 128 بود که رنج دانلودم بین 50 تا 60 بود.
حالا میخواستم بدونم َART 128 بقیم همین سرعت دانلود داره یا برای من اینطوریه؟
اینم بگم مرکز مخابراتی من امامت(تهران) هست.
خط من بعد از یک هفته قطعی امروز روی فیبر نوری وصل شد.واقعا تاثیر عجیبی داشت روی کیفیت و سرعت و پینگ و همه چیز
Pinging google.com [74.125.39.103] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.39.103: bytes=32 time=179ms TTL=48
Reply from 74.125.39.103: bytes=32 time=180ms TTL=48
به ضرر آرتی ها هم شد ! تو ساعات رایگان سرعت دانلود آرتی ها هم کم میشه و به سرعت قرارداد هم نمیرسه. حالا 1 ساعت بهش اضافه شد :13:نقل قول:
” به اطلاع همهی مشترکین و علاقهمندان به استفاده از سرویسهای اینترنت پرسرعت شاتل (ADSL 2+) میرسانیم، شرکت شاتل در راستای سیاستهای تشویقی خود ساعت ترافیک رایگان را از ساعت ۱ الی ۷ صبح به ۱ الی ۸ صبح تغییر داد. ”
جدا تبریک . این رو میگن انتخاب خوب .نقل قول:
از شاتل کوچ کردم به باور نت (نمایندگی داده گستر )
واسه سرویس 128 نا محدود 39.000 تومن دادم البته 3 ماهه
با سرعت 60-70 دانلود می کنم شب و روز
خیلی حال می ده
سرویس آرت همینه همه جای کشور . تو روز حداکثر 24 کیلوبایت و شب 16 کیلوبایت سرعت دانلود هست .نقل قول:
سلام دوستان...
من درحال حاضر سرویسم ART 128 و سرعت دانلودم بین 15 تا 24 متغیره ، سرویس قبلیم ECO 128 بود که رنج دانلودم بین 50 تا 60 بود.
حالا میخواستم بدونم َART 128 بقیم همین سرعت دانلود داره یا برای من اینطوریه؟
اینم بگم مرکز مخابراتی من امامت(تهران) هست.
سرویس اکو هم سرویس حجمی هست و برای سرویس حجمی سرعت 2 گیگ بر ثانیه هم بدن(ساعات غیر رایگان) باز به نفع isp هست و نمیشه سرویس حجمی رو با نامحدود مقایسه کرد.
سلام
بچه هایی که از شاتل استفاده میکنن تا الآن باید فهمیده باشن شاتل یه سری باگ یا بهتره بگم ویژگی مثبت داره که من تا حالا 4 تاشو پیدا کردم.منظورم اینه که اگه شما هم باگی رو که میدونید به من بگید منم بهتون میگم.
باگهای من:
1-بازی آنلاین رایگان بدون کم شدن از ترافیک
2.شبانه سرعت 250 و دانلود تا 3 گیگ
3-ترافیک نامحدود 200 مگابایتی هدیه
4-دانلود کاملا رایگان با همان سرعت معمول در روزی خاص
آیدی یاهوی من:mahdibarcelon@yahoo.com
اگه تو هم باگهایی که میدونی بگی من هم میگم
من که راضی بودم و راضی تر هم شدم :20:عالیه . 1 ساعت رایگان هم اضاف شد خیلی خوبه . فقط خدا کنه سرعتو منفجر نکنن :13:که البته تا الان نکردن !!:20:
سلام دوستان
من يه مودم Asus DSL-G31 دارم. مي خوام بدونم با شاتل مشكلي نداره و سازگار هست كاملا؟؟؟
لطفا سريع جواب بدين
ممنون
با هیچ مودمی مشکل نداره خیالت راحتنقل قول:
مگه روی فیبر نوری هم میشه adslگرفت؟!!:18:نقل قول:
این قضیه ساعت 8 رو کجا نوشته؟برای من پیغامی نیومده، ممکنه شهر به شهر فرق داشته باشه. اصفهاننقل قول:
دوست عزیز اکثر مودم ها با همه نوعadsl سازگار هست، این موضوع "سازگاری" رو خود isp ها علم کردن که با فروش مودمهای خودشون به قیمت گزاف سود سرشاری بکنن و خون مردم رو تو شیشه!نقل قول:
بله میشه روی فیبر نوری هم گرفت به شرطی که اون شرکت ساپورت کنهنقل قول:
در مورد ساعت رایگان تا 8
کد:http://www.shatel.ir/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/
شما همین شاتل خودمون رو می گی دیگه ؟!نقل قول:
من کلی بازی آنلاین کردم و عین چی مصرف می کرد .
اون 200 مگ رو هم که 1 بار بیشتر نمیداد .
سرعت 250 تو ساعات رایگان هم مدت هاست تبدیل به رویا شده .
اینم که اولین بار میشنوم (برای سرویس اکو)نقل قول:
1- توی بازی ترافیک مصرف میشه پس گول نخوریدنقل قول:
سلام
بچه هایی که از شاتل استفاده میکنن تا الآن باید فهمیده باشن شاتل یه سری باگ یا بهتره بگم ویژگی مثبت داره که من تا حالا 4 تاشو پیدا کردم.منظورم اینه که اگه شما هم باگی رو که میدونید به من بگید منم بهتون میگم.
باگهای من:
1-بازی آنلاین رایگان بدون کم شدن از ترافیک
2.شبانه سرعت 250 و دانلود تا 3 گیگ
3-ترافیک نامحدود 200 مگابایتی هدیه
آیدی یاهوی من:mahdibarcelon@yahoo.com
اگه تو هم باگهایی که میدونی بگی من هم میگم
2- ترافیک 200 مگ رایگان رو اخر هربار که اشتراک تموم میشه کافیه بزنگید شاتل و فوری بهتون می دن حتی مال من رو خودشون بزور بهم میدن تا مصرف کنم البته اخر هر بار که ترافیک یا اشتراکتون تموم میشه
3- سرعتش عالیه من تصور کردم حالا که 1 تا 8 رایگانه سرعت رو پایین اوردن اما دیشب مثل همه شبا سرعت 60 بود و صبح هم پرسیدم گفتن پهنای باند رو تغییر ندادن
الان دیگه واقعا عالیه مخصوصا ایکه اینترنت 2 مگ رو هم اورده باهاش میشه از شب تا صبح ترکوند
از صبح نه ياهو باز ميشه و نه ايميل و نه ياهو مسنجر...كس ديگه اي هم اين مشكل رو داره؟
مورد از شاتله با ديال آپ هم باز ميشه !!1:46:نقل قول:
ای خدا!
چرا باور نمیکنید؟من دارم میگم که شاتل باگ داره!
من کانتر رو آنلاین بازی میکنم و کلی هم حال میده{حالش به رایگان بودنشه}.
سرعت 250 هم رویا نیست من الآن از این روش استفاده میکنم و از ساعت 3 تا 7 {که حالا شده 8} با سرعت 220 تا 250 دانلود میکنم اگه میخواین از میزان دانلودم عکس میزارم.
بعدش مگه من از کسی پول خاستم که میگین گول نخورید؟گفتم باگهایی که میدونید یادم بدین تا منم یادتون بدم
حالا کجای این قضیه گول زدن داره؟
و اون ترافیک هدیه...من تو یه روز 12 تا ترافیک هدیه گرفتم...به جان خودم شوخی نمیکنم.
حالا میخواین باور کنید میخواین نکنید...
دوست عزیز:نقل قول:
من کانترو رایگان بازی میکنم ولی نه همیشه در یه وقت خاص {منظورم ساعت یا روز خاص نیست}
من یه بار اون هدیه 200مگ رو 12 بار گرفتم
و سرعت 250 که میگی رویا شده من هر شب از 3 تا 7 برآوردش میکنم یعنی دانلود میکنم که حدودا 3 گیگ میشه دان کرد {باور ندارید عکس با تاریخ میزارم}
و دانلود رایگان در روزی خاص هم کاملا کار میکنه و من تا به حال چندین بار استفاده کردم {ماهی یه بار}
هی تو...!نقل قول:
چرا بیخود تهمت میزنی؟من گفتم باگ داره...یعنی قرار نیست که هرکس هرکس بدونه...بعدشم من از کسی درخواست پول کردم؟هان؟گفتم باگهایی که میدونین بگین تا منم اینایی که میدونم بگم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سندش.گفتم که موجوده
خاستیم یه تبادل اطلاعات کنیم با کفش اومدن تو دهنم.
اصلا برای فامیل تو این زمینه چیزی معرفی نکنید بهتره چون همه چیز شانسیه بعدا سر سرعت کدورت پیش میاد مخصوصا سیستمهایی که به معرف مزایایی میدهند حالا نمی دونم شما از کارت طلایی استفاده کردید یا خیر.نقل قول:
شما خودتون هم فکر کنم تو نوبت بودید درسته یا من با یکی از مدیران دیگه اشتباه گرفتم ؟ اون زمان قرار بود یک ماه رایگان بدن بهتون حرفشون درست بود؟
کلا سیاست شرکتها اینجوریه که کاربرهای پر مصرف رو محدود کنند به منطقه هم زیاد ربطی نداره .نقل قول:
الان پارس آنلاین واسه سرویسهای 512 میتونید شبانه 1.8 تا 2.5 گیگ معمولا دانلود کنید که این مقدار ممکنه به 3.5 گیگ هم برسه ولی کم پیش میاد. مثلا یک شرکت میشناختم همیشه سرعتش خوب بود ولی بعد از چند ماه سرعتش رو آورد پایین اینها همش جنبه تبلیغاتی داره.
من باور میکنمنقل قول:
من هم یه چند تایی موقعی که از شاتل استفاده میکردم بلد بودم ولب یکیش از همه جالبتر بود که تو پایان هر دوره بعد از تموم شدن ترافیکم کلی دانلود میکردم (بالای 10 گیگ ):31:
یه نفر که تاییدم کنه پیدا شد.حاضری اون باگهایی که میدونی به من بگی؟نقل قول:
حالا...این تصویری رو که پیوست میکنم ببینید.
توضیحات:من تو 1 ماه فروردین 30 گیگ دانلود رایگان و 10 گیگ معمولی داشتم.
خودتون با یه حساب دودوتا 4 تا باید بفهمید که دانلود حجمی اکو 128فقط 3 گیگ هست و 3 گیگ هم که فروردین شاتل هدیه داد میشه 6 گیگ.4گیگ این وسط دانلود کردم که هیچ جوابی واسش ندارین.در ضمن ترافیک اضافه هم نخریدم.
اینو جواب بدین ...
http://www.up.--------.com/images/zbd0hcz0gpv1icpre9c.jpg
این هم اسناد حرفم:
کد:http://www.up.--------.com/images/0oagh8w4llb0cb7x8y.jpg
کد:http://www.up.--------.com/images/zbd0hcz0gpv1icpre9c.jpg
اینم عکس دست جمعی کل پرسنل و سیاه لشکر شاتل (پشتیبان ها) ::15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقن درک میکنم چی میگی من هم یکی دوماهی هست که همینه وضعیتم اما این دو روزه نمیدونم به چه دلیل سرعتم خیلی پیشرفت کرده شما هم مرکز مخابراتیتون بامن باید باشه آیا دلیل این وضعیت مشترکین زیاد این منطقه نیست؟؟؟نقل قول:
چرا امروز شکل ها و عکس ها تو پی سی لود نمی شه؟
واسه شما هم اینطوری شده؟
ساعت اینجا هم که هنوز یه ساعت عقبه!!!
پی سی چند وقته که خیلی قاط زدهنقل قول:
اکثر وقتها بخصوص شبها برای من اصلا لود نمیشه
منم هیچ شبی بین 1 تا 3 نمی تونم باز کنمنقل قول:
به دلیل بکاپ گرفتن سایت در اون زمان هست که بار شدیدی رو سرور میارهنقل قول:
به به برادر رسیدن بخیر نبودی یه مدتنقل قول:
هم بکاپه هم سرعت خود اینترنت کم می شه
وگرنه ساعت 3 که سرعت به حالت عادی بر می گرده راحت باز می شه
بیش از 3000 صفحه دوستان نوشتند خودش میشه یک کتاب با نام همین تاپیک به عنوان یادگاری چاپ کرد....
ولی ایا اثری هم داشت یا داشته ؟