آقا جریان این 2 تا سرویس چیه؟
(سرویس کولاک غیرحجمی 33گیگ در ماه حجم بین الملل)
و
(شبکـه ملی اطلاعات 1024 كیلو بیت اینترانت ) نامحدود با امکـان تبادل حداقل 80 گیگ)
این اینترانت رو میشه با VPN ای چیزی کاری کرد که سایتهای خارجی باز شه آیا؟
Printable View
آقا جریان این 2 تا سرویس چیه؟
(سرویس کولاک غیرحجمی 33گیگ در ماه حجم بین الملل)
و
(شبکـه ملی اطلاعات 1024 كیلو بیت اینترانت ) نامحدود با امکـان تبادل حداقل 80 گیگ)
این اینترانت رو میشه با VPN ای چیزی کاری کرد که سایتهای خارجی باز شه آیا؟
در سرویسهای غیر حجمی بعد از تمام شدن حجمتان میتوانید با قیمت هر گیگ 1500 تومان بعلاوه مالیات حجم اضافی بخرید.نقل قول:
اینترانت را هم میشود با VРN یا PROХY داخلی تبدیل به اینترنت کرد.
غیر حجمی که در آینده ترافیک داخلی و بین المللی رو از هم جداش میکنن و چون حجم بیشتری نسبت به سایر سرویس های حجمی داره بهش میگن غیر حجمی یا نامحدود!!!!!!!!!!:n19:نقل قول:
من خودم همین چند روز پیش اکانت 1024 اینترانتم تموم شد با اکانت اینترانت به اینترنت به سرور های غیر داخلی ! وصل می شدم اکانت های رایگان هم موجوده ولی کیفیتش قابل قبول نیست
CPR سرور رایگان CWS داره ولی کیفیت جالبی نداره
همین الان هم 512 اینترانت دارم
تصمیم دارم در صورتی وخامت اوضاع اینترنت یه سیستم ارزون تهیه کنم و با 1024 اینترانت 20 ساعت در روز دانلود کنم و اون محدودیت حجمش رو من رود کردم با 512 هیچ اتفاقی نیافتد:n23:
کلا وضع اینترنت فعلی قاراشمیشه و هیچ شرکتی دانلود شبانه و رایگان درست درمونی نداره
مرسی از دو عزیز بابت پاسخگویی :n12:
و در آخر شما کدوم یکی از این دو سرویس رو پیشنهاد میدید؟ غیرحجمی یا اینترانت؟
یه دنیا ممنون :n16:
شما از چه سایتی اکانت اینترانت به اینترنت تهیه میکنید؟ بعد این اکانتا غیرقانونی که نیست؟ کاربردش دقیقاً مثل VPN ه؟نقل قول:
من جای شما بودم فعلا از سرویس 6 مگ 90 گیگ 3 ماهه 66000 تومانی استفاده میکردم و بعدا با توجه به مصرفم اینترانت یا سرویس غیرحجمی میگرفتم.نقل قول:
از سایت زیر میتوانید VРN داخلی بگیرید و با توجه به اینکه فیلتر را هم نمی شکند قانونی است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتنقل قول:
البته این سرویسی که شما میگید فک کنم برای 1 ماهش نوشته 66 تومن .. برای 3 ماه میشه حدود 198 تومن .. و مشکل هم اینکه که نمیواخم یهو 198 تومن پول بدم .. اگه هرماه 66 تومن میدادیم بد نبود .. ولی این یهجا کل پوله 3 ماهو میگیره ..
سرویسی که من نوشتم 3 ماهه 66600 تومان بعلاوه مالیات (ماهانه 22200 تومان) است، پس از خرید می توانید برای 3 ماه بعدی هم رزرو کنید.نقل قول:
اوه بله حق با شماست :n16:نقل قول:
بدیه این سرویس اینه که شبانه رایگان نداره ..
نمیدونم حالا این سرویس رو بگیرم یا اینترانت یا غیرحجمی بینالملل .. تو چندراهی موندم ! :n13:
غیر حجمی هم شبانه ندارد، این سرویس با توجه به قیمتش بهتر از دیگر گزینه هایتان است، اگر شبانه میخواهید صبانت بگیرید و روزانه 2.5 گیگ دانلود کنید یا شاتل بگیرید و با استفاده از سرویس شاتل لند بصورت نامحدود دانلود کنید.نقل قول:
هر کی خواست بیاد خصوصی
فک کنم با مالیات میشد 72600نقل قول:
فقط دقت کنید سریال دستگاه رو هم میخواد موقع استفاده که یادتون نره به هر کسی خواستید بدید که کارشون لنگ نمونه تشکر از شما.نقل قول:
البته من بیشتر دانلود هام از سرور های داخلی هست نه خارجی و یا مستقیم میکنم روی سرور داخلی اگه همین سرویس رو تغییر ندن بذارن بمونه خوبه برای من.نقل قول:
یکسری مادربرد ها توی بازار بود که سی پی یو و گرافیک کلا همه چیز در یک مادربرد بود و با قیمت خیلی مناسب بفروش میرسید مخصوص همین کار یه هارد و یه رم هم بگیری میشد راحت یه سیستم جمع و جور کرد با اندک پولی. یه گشت بزن ببین هست تو بازار
الان آسیاتک هم باید برای خودش مثل شاتل یک آپلود سنتر پولی ارزان درون شبکه برای دانلود نامحدود درون شبکه درست کنه مثل شاتل لند
دوستن گیگ باکس 30 روز رو برای اینترنت 1 ماهه هم میشه فعال کرد؟تا به حال کسی انجام داده؟
فعلا که داخلی رو هم محدود کرده. حتی شبکه خودشو! فکر نکنم اینکارو بکنه دیگه عقلش در حد آسیا دی ال کار کرده..نقل قول:
دوستان مخابرات استانمون یه طرج حدید اضافه کرده اینترنت 1 ماهه 21 گیگ 25 تومن و شبانه هم یه جورایی نداره ( 50 گیگ شبانه برای یک ماه )
به نظرتون این خوبه یا
اسیا تک طرح 6 مگ سه ماهه 90 گیگ 66 تومن (البته هیچ تضمینی نیست مثلا فردا روز این طرح رو برداره اسیاتر ) اینم شبانه نداره
---------------------------------------------------------
در حال حاضر خودم سرویس 4 مگ اسیا تک دارم که شبی نهایت 3 گیگ میشه دانلود کرد ازش درماه میشه 90 گیگ نهایت
--------------------------------------------------------
جدیدا هم فور جی ایرانسل اومده شهرمون دیشب با 4 جی گوشی جی 5 خودم در یک ساعت 7 گیگ دانلود داد بهم که برای 3 ساعتش میشه 21 گیگ اونم با 2 هزار تومن که دمشون گرم واقعا
------------------------------------------------------
حالا به نظرتون بهتر نیست برم مخابرات و اون طرح ماهی 21 گیگ رو بگیرم و شبانه ام رو هم با 4 جی دانلود کنم ؟
فعلا گیگ باکسی در کار نیستنقل قول:
من بودم با 150000 تومان برای 2 خط سرویس 102 گیگ صبحانت صبانت میگرفتم و تا یکسال ماهانه 17 گیگ حجم روزانه و 150 گیگ دانلود شبانه داشتم.نقل قول:
اگر حوصله جمع آوری و ثبت نام را ندارید، همین سرویس 3 ماهه 90 گیگ را بگیرید و برای 3 ماه بعدی هم از الان تمدید کنید، بعد از بهمن سرویس غیر حجمی با حجم 20 گیگ داخلی و 10 گیگ بین الملل به قیمت 25000 تومان بعلاوه مالیات فروخته خواهد شد.
من تا دی ماه سرویس 4 مگ دارم از اسیا تک اگر الان یه سرویس 6 مگ بزنم میشه تا فروردین و یه سرویس دیگه هم بزنم میشه تا اخر خردادنقل قول:
فکر کنم تا اون موقع تکلیف اسیا تک هم مشخص بشه شاید سرویسی مثل شاتل لند زدن و موندگار شدیم
در آسیاتک حداکثر یک سرویس را میتوانید رزرو کنید، اگر بخواهید جمع آوری کنید هم خیلی ضرر میکنید.نقل قول:
سلام
دوستان
کسی اطلاع داره این طرح صبحانت صبانت دقیقا چجوریه؟
نوشته بود ماهیانه 1 گیگ با شش شارژ 15 گیگ
این شش شارژ اگه یک ماهشو استفاده نکنیم به ماه بعد منتقل میشه؟
هر شاژر چه مدت یکبار اتفاق میفته؟
ماه اول شارژ 15 گیگ داریم یا نه ماه اول رو باید با یک گیگ شروع کنیم؟
من هنوز از سرویس های اسیاتک استفاده نکردم و بین صبانت و طرح 90 گیگ سه ماهه اسیاتک موندم.
یه سوال دیگه هست اگه سه ماه اسیا تک بگیریم و سه ماه بعدی هم تمدید کنم و مقداری ترافیک اضاف اومده باشه به سه ماه های بعد منتقل میشه؟
ممنون
صبانت ماهانه 1 گیگ حجم میدهد که در صورت عدم استفاده به ماه بعدی منتقل میشود، 6 بسته 15 گیگی یک ماهه را هم خودتان از پنل کاربران میتوانید فعال کنید که قابل انتقال به ماه بعدی نیست، فقط تا زمان یک بسته تمام نشده بسته بعدی را نمی توانید فعال کنید.نقل قول:
از هر نظر سرویس صبانت بهتر از آسیاتک است (کیفیت بهتر، حجم بیشتر، قیمت کمتر، زمان بیشتر، دانلود رایگان)، بعد از آن شاتل و در آخر آسیاتک. اگر صبانت پورت نداشت به گزینه های بعدی فکر کنید.
بدترین مشکل آسیاتک عدم انتقال حجم به دوره بعدی است. ضمنا این سرویس 3 ماهه را به زودی برمیدارند.
اگه منظورت 30 گیک و 30 روزه اره من استفاده کردم یعنی باید 30 گیگو در 30 روز استفاده کنی.نقل قول:
من سرویس شهاب 4 گیگ در ماه گرفتم به همراه گیگ باکس 30 گیگ .
ولی در حال حاضر کلا گیگ باکس برداشتن :n03:
منظورم این بود که برای اینترنت 1 ماهه هم میشه استفاده کرد؟ما الان خودمون 3 ماهه داریم،میدونم میشه ولی برای 1 ماهه رو نمیدونم.چون کل زمانش 30 روز و باید زمان برای استفاده از گیگ باکس باشه.نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
فقط اگه اسیا تک این طرح 3 ماهه رو برداره کسایی که قبلا این طرح رو سفارش دادن دیگه نمیتونن تمدید کنن؟
یعنی منظورم اینه که طرح رو فقط برای مشتری های جدید بر میدارن یا کلا حذف میشه و بعد از اتمام زمانش دیگه نمیشه تمدید کرد و باید یه طرح دیگه برداشت؟
برای همه برمیدارند، ولی شما حالا میتوانید یک سرویس را بگیرید و یک سرویس را هم از حالا برای بعد از اتمام سرویس فعلی تمدید کنید و هزینه اش را پرداخت کنید.نقل قول:
در این سرویس ویژه، مشترکین آسیاتکی می توانند از 90 گیگ ترافیک در طی 90 روز و 6 گیگ در یکسال، هم به صورت ثبت نام اولیه و هم به صورت تمدید استفاده نمایند.
بهترین سرویس آسیاتک صبحانه آسیاتکی بود که 1395 گیگ شبانه داشت کاشکی دوباره طرح هایی مثل اون میداد
پارس مثل اینکه طرح شبانه دار گذاشته (جشنواره)
اینترنت پرسرعت تا 16Mbps شش ماههنقل قول:
با 24GB ترافیک (حجم)
از ساعت 5 تا 8 صبح رایگان
142،600 تومان
قیمتش گران است، تایم رایگانش کم است، سرعتش هم معلوم نیست محدود میشود یا نه. صبانت یا شاتل از هر نظر بهتر هستند.
اگه سرعت دانلود ازاد باشه ارزشش رو داره ( برای دوستانی که دانلود زیاد دارن )نقل قول:
اقا الان برای من یه سوالی پیش اومد!
اگه مثلاً اینترانت نامحدود شارژ کنم، از طریق موبایل با wifi نمیشه رفت داخل تلگرام و مایکروسافت استور و گوگل پلاس اینا؟
باید تنظیمات وی پی ان تبدیل اینترانت به اینترنت را در موبایل وارد کنید.(در اکانتهای تک کاربره چند دستگاه همزمان نمیتوانند به وی پی ان وصل شوند). اگر مودمتان پشتیبانی کند میتوانید اکانت وی پی ان را در تنظیمات مودم وارد کنید و در همه دستگاهها اینترنت داشته باشید.نقل قول:
سلام دوست عزیز این ظرح اگه خریداری بشه ماهانه باید حدود 6 گیگ داشته باشه درستهنقل قول:
اما وقتی داخل پنل می ری ماهانه 400 مگ داره نشون می ده چطوری میشه یعنی اینم عگس دوستان نظر بدن
تماس گرفتم اسیاتک گفتند اشتباه تایپی بوده مقدار همون 96 گیگ هست.نقل قول:
سلام
سه ماه اول 90 گیگ
12 ماه بعدی کلا 6 گیگ
صفحه اول وب سایت اسیاتک روی این طرح کلیک کنید جمله اخر نوشته!
در این سرویس ویژه، مشترکین آسیاتکی می توانند از 90 گیگ ترافیک در طی 90 روز و 6 گیگ در یکسال، هم به صورت ثبت نام اولیه و هم به صورت تمدید استفاده نمایند.
اینجوری فقط یه خط 12 ماه شارژ کردیم برای اسیاتک:n31:نقل قول:
جالبه عجب پشتیبانی داره اصلا اینها رو به من توضیح ندادن .نقل قول:
سلام
آیا ترافیک آپلود واقعا رایگان هست و محاسبه نمیشه ؟
و اینکه سرعت آپلود و دانلود سرویس ها برابر هستن و اگه نیستن کدوم سرویس بالاترین سرعت آپلود رو میده و چقدر هست سرعتش ؟
با تشکر