Silent hill Downpourنقل قول:
Silent hill Downpourنقل قول:
نقل قول:این تیکه جملت یعنی چی؟نقل قول:
خب این نکته جلبیه اما xbox360 چون برخلاف کنسولهای قدیمی آپدیت میشه میتونه حالا حالاهاا بازی های جدید با گرافیک بالا رو اجرا کنه
دیگه رو این کنسول میخوان چیکار کنن؟ که نکردن؟
آخرش دیگه همون فورزا هوریزون و H4 هست دیگه چی میخوان روش اجرا کنن؟:18:
خب اگه اینجوری باشه بعد از hitman , gta باید منتظره کنسول های جدید باشیم؟ یا شاید اونا هم برن واسه کنسولای جدید؟
هدفون خالی که فایده ندارهنقل قول:
یعنی باید هدفون رو بزنم به تی وی از فاصله 1 متری وایسم بازی کنم چشمام درآد
هدفون بی سیم می خوام مدلی نیست که به تو وی های سامسونگ یا خود 360 بخوره
بعد اون هدفونی که تو پک 250 گیگ هست واسه لایو، راهی نداره صدای بازی از توش در بیاد؟!!
نه اون فقط واسه لایو هستشنقل قول:
شما میتونی مثل من اگه تلویزونت Bluetooth داره از این هدست هایی که بلوتوث دارند استفاده کنی.
از 20-30 تومن داره تا بالا...
من نوکیا شو دارم :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیتمن جدید که مال این نسله.100%نقل قول:
gta هنوز معلوم نیست...
خب 100% در آینده بازی هایی میاد که آپدیت دستگاه دیگه جواب گوش نیست و باید سخت افزار قویتر بشه... مطمئنم تا چند سال دیگه xbox دستگاهی میده بیرون که سخت افزارش قوی تر از این باشه و بازی هایی میان که خیلی قویتر از بازی های الان هستن...نقل قول:
یعنی واقعا کسی نیست راهنمایی کنه ؟ یا سوالم بی ربطه ؟ یا کسی نمیدونه باید چکارکرد؟نقل قول:
سلم...بچه ها این بازیه dante inferno همون کتاب کمدی الهی دانته هسسش؟؟
گرافیکش تو چ حدیه؟
مدیران ببخشن ایشون نمیدونست.نقل قول:
...
بله بازی فوق العاده ای هستش و سبک God Of War هستش. یا همون ---- and slash
ارتباط مستقیمی با اتفاقات درون کتاب هاش داره (همه شو خودنم ) و هفت مرحله ی جهنم و ...
گرافیک خوبی هم داره.
گروه سازنده ی Dead Space ساختش و کلا بازی خوبیه.
اینم تاپیکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه رو افقی بذار.ببین بازم نمیخونه؟نقل قول:
احتمال زیاد درایوت ضعیف شده...
دوستان دسته سیمی xbox به xbox میخوره؟
سلامنقل قول:
ممنون از جوابت ولی دستگاه نو هست. هر بازی هم که بگی انداختم و اجرا کرده.
منم یه دستگاه نو گرفتم ... یکی از سی دی ها رو چند بار که روشن خاموش میکنم اجرا میکنه... امروز هم که هر کاری کردم اجرا نکرد... بقیه سی دی هارو راحت اجرا میکنه... وقتی سی دی رو میزارم دوباره صفحه xbox میاد... نمیدونم مشکل دستگاه هست یا سی دی بد رایت شده چون مارک این سد دی ایم هم با بقیه فرق میکنه و یه مارک عجیبه...نقل قول:
دوستان اگه بخوام یه بازی رو روی فلش نصب کنم باید چی کار کنم... میشه مراحلشو رو توضیح بدین و باید چه برنامه هایی روی دستگاه باشه.... اگه زحمت نیست مراحل رو کامل توضیح بدید... شرمنده.. با تشکر...
بچه ها واقعا دیگه از داشتن xbox خسته شدم ..
این چه وضعیه ما داریم ؟؟؟؟
یه بار LT2 بریز ..
باز یه سی دی جدید میاد باز برو هزینه کن LT3 بریز ...
باز حالا که LT3 ریختی بعضی از بازی های LT2 اجرا نمیشن روش ....
بخدا از زمانی که دستگاهمو خریدم تا الان به خاطر همین آپدیتاش و همین کاراش و با سی دی بازیاش حدود 500 تومن بیشتر من خرج این کنسول کردم ..
این که نشد بابا ...
الان LT3 دارم ...
امروز gears of war 3 رو میزارم رو دستگاه میبینم وقتی اجراش میکنم Unsupported Disc میده و میاد بیرون ..
این یعنی چی ؟؟
باز چه مرگشه دستگام ؟؟؟
واقعا دیگه خسته شدم ...
gears of war 3 هم XGD3 هست پس فکرکنم اینی که داری LT2 هستش شما یه دیسک واسه LT3 پچ شده بگیر....نقل قول:
Xbox 360 هرچی باشه دردسراش خیلی کمتر از PS3 ــه
بعدش خیلی ها LT رو خودشون میریزن و بازی ها شونم خودشون پچ میکنند ...
رایتی بازی کردن این دردسارو هم داره ... جهان سومی:27:
یعنی چیکا کنم ؟؟؟
من الان رو دستگام LT3 هستش ..
یعنی بازی هایی مثله Syndicate یا Grand slim tennis 2 که LT3 هستش رو قشنگ اجرا میکنم /..
الان باید چیکا کنم ؟؟؟
Gears Of War 3 پچ شده واسه LT3 بگیر دیگه:19:نقل قول:
سلام من میخواستم لایو بازی کنم باید طلا بگیرم یا پوینت؟
میشه مرورگر روی ایکس باکس ریخت؟
من xboxlt3 هست کمکم کنید.
دوستان
اگه بخوام از دسته ی Xbox 360 روی لپ تاپم استفاده کنم چه کار باید بکنم؟؟؟
این وایرلس ----- لپ تاپ کفایت نمیکنه؟؟؟
باید یکی از اینا بخرم؟؟
سلام دوستان... یه سوال فنی... باید دستگاه رو عمودی گذاشت با افقی... الان سایت xbox خودش گفته عمودی بزارید...
اما اون کسی که ازش خریدم گفت افقی بزار لنزش خراب نشه... وقتی عمودی میزارم همه بازی ها رو اجرا میکنه ولی وقتی افقی میزارم بعضی بازی ها رو اجرا نمیکنه... حالا طریقه گذاشتنش چه جوری؟؟؟
سلامنقل قول:
باید گلد بگیری تا بتونی بازیها رو مجانی بزنی.پوینت هم برای خرید Dlc و آواتارو ............
یا میتونی از این سیمها براش بخری(play kit)یا میتونی از این وایرلسا براش بخری که تکی پیدا نمیکنی و با دسته به فروش میرسهنقل قول:
یا میتونی خودت رسیورشو درست کنی که آموزشش تو همن سایت هست
کنسولت چیه؟اسلیم فت؟نقل قول:
طرف ببخشیدا زر زده گفته افقی بذار.
کنسولو هم میشه افقی و هم میشه عمودی گذاشت.بایدم در دو حالت دیسکو بخونه.شما که میگی تو افقی دیسکو نمیخونه حتما یه ایرادی داره.برو پیش کسی که ازش خریدی بگو درستش کنه برات
البته کنسول تو حالت عمودی تهویه بهتری داره
من اسلیم دارم... همون به قول شما عمودی بهتره...فقط یه دونه از دیسکتامو توو افقی چن یار باید خاموش روشن کنم بخونه که توو حالت عمودی همه دیسکتا رو راحت میخونهنقل قول:
بالاخره ما که نتیجه نگرفتیم.نقل قول:
دوستان بازی star craft 2 برای xbox موجود هست؟
خير...
Sent from my iPod touch using Tapatalk
خواهش می کنم یکی به من کمک کنه
من 1 هفته بود لایو بازی می کردم با بازی های برنر مکث و مطمعن
امشب خواست کانکت شم گفت nat شما مشکل داره تست کانکشن کنید یا پروفایتون رو دوباره دانود کنید
ه خورده با سیتینگ اینترنت ور رفتم نشد بعد گفتم ه بار خاموش روشن کنم شاید درست شه واین کارو کردم روشن کردم کلا اون پروفایلم پاک شده بود البته یه پروفایل آفلاین داشتم اون مونده بود
بعد خواستم دانلودش کنم دانلود که می خوامبکنم وصط دانلود می نویسه که الان نمی شه پروفایل دانلود کرد بعدا سعی کنید یه ارور هم میده که اولش با 8 شروع میشه
خواهش می کنم کمک کنید چه خاکی بریزم تو سرم من؟!!!
در مورد بازی که زیاد پیچیده نیست دیسک رو بنداز سطل آشغال که برای کنسول هم مشکل ایجاد نشه!نقل قول:
با این اوصاف مشکل حتما از دیسک بازیه که بهتره جدیدش رو از یه جای معتبر تهیه کنی و خلاص ...
در مورد فلش امتحان نکردم ولی باید این طور باشه که اول فلشت رو میزنی به کنسول و کانفیگ میکنی یعنی از قسمت setting میره تو storage و فلش رو انتخاب میکنی و میگه کانفیگ کنم؟ که اوکی میکنی و فلش رو فرمت میکنه و کانفیگ
برای نصب هم دیسک رو گذاشتی رو داشبورد قدیمیترها Y رو جدیدا X رو میزنی بعد هم گزینه نصب
منتها من این طوری رو هارد نصب میکنم احتمال داره وقتی گفتی نصب کنه محل ذخیره سازی رو بپرسه که بهش آدرس فلش رو میدی یا همچین چیزی
بچه ها میخوام برای اولین بار کنسول رو به نت وصل کنم و برم تو live ..
اما فقط برای بازی pes 12 میخام این کارو بکنم ..
که آپدیت کنم بازیو ...
حالا شما قدم به قدم بگین واسه آپدیت این بازی چیکا کنم و کجا برم ؟؟
بعد اینکه آیا همین آپدیت که واسه pes کامپیوتر میاد واسه کنسول من هست که آپدیتش کنم ؟؟؟
یعنی همین که مثلا بازیکنا نقل و انتقالاتش میخوام جدید بشن ..
شما بازی pes رو امتحان کردین ؟؟
آپدیت هست براش ؟؟
این سیم های play Kit چنده؟؟؟چه جوریاست؟؟؟؟؟نقل قول:
یا میتونی از این سیمها براش بخری(play kit)یا میتونی از این وایرلسا براش بخری که تکی پیدا نمیکنی و با دسته به فروش میرسه
یا میتونی خودت رسیورشو درست کنی که آموزشش تو همن سایت هست
میشه لینک بدی آموزش اینکه چه جوری رسیورشو درست کنم؟؟؟
هفده هیجده تومنی هستنقل قول:
تازه کنکور دادی میخوای بگی ادبیاتم خوبه ؟ :دینقل قول:
گزافیکش بالا نی .فقط گرافیک انیمیشن هاش بالا هست کلا بازیش از 10 نمره 6 گرفته ! بازیش خطری هست بازی نکن !
عزیزم کجا گرافیکش خوب نی ؟ :دینقل قول:
بازی قشنگیه مخصوصا اگه کتاباشو خونده باشی
درسته خیلی طبق کتابش نی ولی خب بازم ربط داره.
ما بازی کردیم خوب بود ( نه فکر بد نکن :دی ) کلی میگم:27:
نقل قول:
من سفارش دادم گفت فردا واست میارم... نترسونین مارو... ما قلبمون ضعیفه.. طوریم شد خونم گردنت...:31: راستی به یکی گفتم god of war میخوام ... گفت xbox اصلا god of war نداره... حالا یکی دیگه گفت واست god of war3 میارم ببینم چی میشه....راستی این driver san francisco تاپیکش کجاست... بعضی مرحله هاشو اصلا نمیفمم چی میخواد...نقل قول:
نه عزیزم منظورم اینه که متاسفانه صحنه های +18 زیاد داره ! باید تنها بازی کنی !نقل قول:
گرافیکم نمیگم نداره ولی نسبت به بازی های دیگه کمتر هست !
X360 فقط Gears of War داره . GoW نداره !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان من slim 4 gig دارم... تازه فهمیدم واسه wireless باید Wireless Adapter بگیرم... من فکر کردم خود دستگاه مجهز به wire less هست... حالا باید حتما واسش Wireless Adapter بگیرم؟؟؟ قیمتش چه حدوداا هست؟؟؟
بازم جواب منو ندادين ...
خيلي عجيبه همينطور از كنار پستم رد ميشين و جواب نميدين ...
خب دستگات Built-in Wi-Fi داره دیگه لازم نداری اون قطعه رو ! در ضمن Wireless Adapter شنیدم خیلی مزخرف هست و اصلا ارزش خرید نداره !نقل قول:
فکـ کنم جوابتو دادم چند صفحه پیش ! گفتم باید به لایو وصل شی اگه آپدیت موجود بود خود به خود آپدیت میشه وگرنه که هیچ اتفاقی نمیوفته !نقل قول:
سلام دوستان از وقتی که ایکس باکسم رو اپدیت جدید کردم بازیهgta iv رو بالا نمیاره-بعضی ها میگن باید بری نسخه it3 رو بخری-میخواستم بدونم نسخه it3 برای جی تی ای هست یا نه؟یا اگه راه دیگه ای برایه بالا اومدن این بازی هست لطفاراهنمایی کنید
ببخشید چه جوری روشن میشه وای فای دستگاه... آخه اصلا شناسایی نمیکه وای فای اتقمو... گوشیم راحت وصل میشه... روو دستگاه کلید خاصی داره؟؟؟ زیر دکمه پاور یه کلید هست... اونو میزنم دوره پاور سبز میشه ولی بازم وا فای نمیگره.. راهنمایی دقیقتر کنی ممنون میشم...نقل قول:
وقتی میرم روو وایر لس همچین اروری میده
to use a wireless internet connection. connect an xbox 360 wireless networking adapter to your console.
شرمنده من Elite دارم جزییات Slim رو نمیدونم .یه سر به Xbox.com بزن !نقل قول: