من هم میخواهم کوچ کنمنقل قول:
اگه شما جای بهتری رو پیداکردی لطفا به من هم بگید
Printable View
من هم میخواهم کوچ کنمنقل قول:
اگه شما جای بهتری رو پیداکردی لطفا به من هم بگید
خوب دوستان دیشب رکورد جابه شد از نظر دانبود بنده دیشب 0 مگابایت دانلود داشتم :8: و رکورد بالاترن دانلود را برای خودم صبت کردم آفرین صبانت آفرین احسنت به این خدمات و سرویس دهی آدم لدت میبره واقعا
================
وضعیت بقیه دوستان چطور بود شبانه
برا من که 1مگابایت هم دانلود نکرده سیستم الاکی روشن بوده الان اومدن سیستم رو روشن کردم دیدم هیچی دانلود نکرده زنگ زم پشتیبانی میگم قطع بوده دیشب؟ میگه شما باید همون موفع تماس بگیرید بعد بهش یگم تا ساعت 4:30 وصل بوده بعد ملا اصلا لاگ هم ننداخته بازم طرف میگه شما خوب باید همون موقع تماس میگرفتی
میگم ساعت 4 پاشم زنگ بزن به شما میگه آره دیگه کسای که دانلود میکنن دیگه کارشون اینه دیگه
منم گفتم آها باشه بسیار ممنون از راهنمایی شما
======
خدمات دهی به مشتری 0
سرویس دهی 0
کارکنارن شرکت از نظر اطلاعات 0
کل شرکت 0
دوستان به هیچ وجه صبا نت نخرید
برا من دوروزه خوب شده و شبی 1 گیگ دان دارم
900 مگ از حجمم باقی مونده اما دو روز دیگه مخابراتم وصل میشه 512 نامحدود بای بای صبانت 6 سال با هم بودیم اما خیلی پسرفت کردید و غیر قابل تحمل شدید:31:
من دیشب 1800 مگ دانلود کردم ولی راضی کننده نیست!!:41:
من که شبی 4 گیگ دان میکردم الان شده 1.5 گیگ چی بگم ...:13:
من دیگه بی خیال شبانه شدم این ماه 20 گیگ خریدم خودمو راحت کردم .
بابا برین خداروشکر کنید هاهاهعاهاهاهاه منی که 1 مگ دارم ولی فقط زیر مگ 800 تا دانلود میکنم در شب
دیگه ناشکری نکنید حالا که داره بهتون حال میده
نقل قول:
Chaii chiye baw:D
Valla felan faghat Novin neto dar nazar daram.
Akhe Sabanet vase kasaiiye ka shabane dl mikonan khoobe be nazaram chon man alan ba 128 sorat dl shabanamam roo 70-100kB/s has.
Mishe tahgriban 1.5GB har shab free dl kard, vali dl ziyad vase man mohem nis too in chand salam age ba sabanet boodam faghat bekhatere keyfiate servicesh va poshtibanish boode, ghati kam dashte, pingesham ok boode.
Faghat mikham online bazi mikonam dige asabamo sare lag o delay khoord nakonam ya yedafe internet ghat she...
Ke too in chand mah vaghan az in lahaz kharab kard sabanet
Hamin emrooz 5 bar dc shodam. (8ta 10e sobh ke kollan internetam ghat shod)
Vali be nazaram vase kasi ke mikhad webgardi kone ya download kone khoobe sabanet (HANOOZ) :D
امشب چقدر سرعت دانلود پايينه :(
الان ساعت 3 است و حداكثر سرعت دانلود 10 كيلوبايت است!!!
چرا اينطوري شده صبانت؟؟؟
منم از وقتی ساعت رو کشیدن عقب سرعتم از 70 شده حدود 35-30
چه وضعشه آخه
سلام دوستان
من توی کنترل پنلم میخوام پسوردمو تغییر بدم وقتی تایید رو میزنم یه صفحه زرد رنگ میاد سرور ارور میده
آیا باقیمانده حجم های اضافه خریداری شده به دوره بعدی انتقال پیدا میکنه ؟