دوست عزیز این آنتنی رو که وصل کریدی بهش تا جایی که من اطلاع دارم هیچ تاثیری روش نداره و صرفا جهت تزئین هستش ، چون فرکانسش با هم فرق دارهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز این آنتنی رو که وصل کریدی بهش تا جایی که من اطلاع دارم هیچ تاثیری روش نداره و صرفا جهت تزئین هستش ، چون فرکانسش با هم فرق دارهنقل قول:
نقل قول:
آره خودم هم به بی تاثیر بودنش پی برده بودم
فرکانس این مودم چقدره؟ یا از کجا میشه دیدش؟ (صرفا جهت اطلاع)
حالا خارج از این بحث کاری که میخوام بکنم رو تایید میکنید یا نه؟؟
بچه ها ماجراش چیه بعضی از جمعه ها موبین نت ترافیک کم نمیکنه تا ساعت 2 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته بعضی از جمعه ها !
برای شما هم پیش اومده ؟؟؟؟
سلام
این مودم وایفایش خیلی خوبه. ولی مشکل در سرعت مبین نته. نمی ارزه که شما adsl را ول کنی و بیای وایمکس.
اگه حوصله داری، ببینی که با سرعت 512، باید برای باز شدن جیمیل صبر داشته باشی و شبها هم از دایال آپ کندتر وبگردی کنی، بیا وایمکس بگیر.
ضریب اشتراک چه ربطی داره به حداکثر سرعت دانلود؟نقل قول:
سرعت شما حداکثرش باید 64 کیلو بایت باشه ولی مبین نت جدیدا روی 768 کیلوبیت میبنده که تا 96 کیلو بایت هم سرعت بالا میاد.
برای من همه ی جمعه ها این طوریه!نقل قول:
:10: فکر میکردم واسه من اینجوریه !نقل قول:
دوست من تا ساعت چند جمعه واسه شما رایگانه ؟؟؟؟؟
برای من 2:00 تا 14:00 رایگانه! برای بعضی ها تا 20:00 برای بعضی دیگه مثل بقیه روزا تا ساعت 8:00 !نقل قول:
چند دفعه درباره اش اینجا بحث شده بود
این طرح 512 یک ماهه 4 گیگ 18500 تومنی رد شد ؟ واقعا که ...الان من چی بگیرم ؟
برای من که از صبح کم نکرده، الانم از ساعت 14 گذشته،گوش شیطون کرررررررررر یه بار شانس آوردیم! :31:نقل قول:
ببین دوست من بستگی به نحوه استفاده خودت داره، اما خوب adsl ثبات بیشتری داره یا خوبه یا بده بسته به isp و منطقه مخابراتی و ....نقل قول:
اما مبین نت بسته به منطقه شما تغییر پیدا می کنه و نوسان بیشتری داره که البته یه چند وقتی هست اینطوری شده و اونم به خاطر زیاد شدن یوزر ها و عدم افزایش پهنای باند هست
اما اگه مرتب خابجا میشه بهتره همون وایمکس بگیری ، من خودم یه مودم outdoor دارم و بدلیل مسافرتهایی که میره قصد خرید یه مودم wifi رو دارم.
اگه نحوه استفادت رو مشخص کنی بهتر می تونم کمکت کنم