سلام متین جان سرعت دانلود 2 مگابایت عزیز 256 تا 280 کیلوبایته شما هر سرعتی کی میخوای بگیری رو تقسیم بر 8 کن سرعت دانلودش بدست میاد اگه وی پی ان یا ساکست سرعت سرورش درست باشه بله کم نمیکنه سوال دیگه داشتی در خدمتم
Printable View
سلام متین جان سرعت دانلود 2 مگابایت عزیز 256 تا 280 کیلوبایته شما هر سرعتی کی میخوای بگیری رو تقسیم بر 8 کن سرعت دانلودش بدست میاد اگه وی پی ان یا ساکست سرعت سرورش درست باشه بله کم نمیکنه سوال دیگه داشتی در خدمتم
ممنون از پاسختون
شما خودتون تست کردید که سرعت اش افت نداشته باشه و بشه با ویپی ان همین سرعت رو گرفت؟ سوال دیگه اینکه برای سرویس دومگ با کارت دانشجویی به خانگی میدن؟
درود
من یه سوال در مورد مودمهای همراه ایرانسل داشتم
هر وسیله شارژی یه روزی افت میکنه و شارژ روز اول
رو نمیده ... اینها باطریشون چطوریه ؟ قابل تعویض هست ؟
دویست هزار بدیم شاید باطریش یکساله خراب بشه و شارژ نشه یا زود خالی
کنه .... میشه راهنمایی کنین ؟
با تشکر
شما یه سر به این ویدیو بزن خیلی چیزا میاد دستتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باطریش 2300 میلی امپر هست و قابل تعویض ، فکر نکنم تا 2 - 3 سال مشکلی باشه ؟
سلام دوستان. راستش بعد از دو سه ماه من دوباره دارم به این تاپیک دارم یک سری میزنم. باید بگم که هم شک ظاهری قشنگ شده و انگار که اکثرا از سرویس وایمکس ایرانسل راضی هستند. اما راجع به خودم باید بگم که من در ماه اردیبهشت سرعت یک مگ گرفتم و در خرداد ماه سرعت دو مگ اما به دلیل گران بودن دوباره همون یک مگ کردمش که باید بگم که هیچ فرقی با اون یک مگ نداشت اصلا انگار دانلود تمامی اسیت ها در حد 512 هستش نه یک یا دو مگ. اما باید بگم که راضی بودم. در مورد سیگنال دهی هم عرض کنم حدود یک ماه پیش از صبح تا ساعت نه شب سیگنال نداشتم اما وقتی که وصل شد و اختلال برطرف شد وضعیت سیگنال بسیار عالی شد و وقتی پس فردای آن روز از سر چهارراه نزدیک محله مون رد شدم دیدم که ایرانسل اونجا یک آنتن جدید گذاشته و احتمالا اون اختلال مربوط به راه اندازی اون آنتن بوده.البته چیزی که من از نقشه دیدم متوجه شدم که گویا ایرانسا پوشش شبکه در تهران گسترش و بهبود داده. در ضمن مودم هایی که من استفاده میکنم یو اس بی و وای فای 623 هستش.خلاصه عرض کنم که من کاملا راضی هستم. در ضمن چندین بار هم درجا های دیگه مثل میدان انقلاب و بلوار دلاوران استفاده کردم کاملا عالی بود
سلام من مو دمم دست یکی از دوستام بوده حالا که اوردش میبینم وایرلسش بیشتر از یک متر جواب نمی ده چطوری تستش کنم ببینم سالمه یا تنظیماتش بهم خورده مدل 105
مودم رو فکتوری ریست کنید و مجددا کانفیگ کنیدنقل قول:
درسته منم الان 3 روزه ایرانسلی بودم ، با چیزایی که شنیده بودم و خونده بودم فکر میکردم پول دور ریختن هست و ازش یه سرویس افتضاح و ... انتظار داشتم ولی همون روز اول که مودمم رو وصل کردم و تا الان سرعت واقعا در حد 512 بوده ( بین 50 تا 60 کیلوبایت دریافت داشتم ) و تو حرکت و چند منطقه مختلف تست کردم خیلی خوب جواب داد حتی خود کارشناس گفت مودم جیبی همیشه کیفیت انتن وایمکسش رو چراغ زرد هست ولی الان من تو خونه و محل کار سبز هستم ! تو اتوبان هم امروز داشتم بر میگشتم سبز بودم بیشتر مسیر رو و خیلی راحت میل چک کردم و به کارام رسیدم !نقل قول:
الان نظر و احساس بهتری نسیت به ایرانسل دارم و فکر میکنم واقعا و به نسبت داره خوب و با کیفیت کار میکنه !
من که واقعا تا الان راضی ام باید دید بعد از چند وقت هم این احساس تو من وجود داره یا نه !!؟
چه چیزای رو باید بعد از ریست واد کنم میترسم نتونم کنفیگش کنمنقل قول:
نیاز نیست بترسی کار سختی نیست زیادنقل قول:
چه چیزای رو باید بعد از ریست واد کنم میترسم نتونم کنفیگش کنم
اگر شماره شناسه وایمکس و رمزش رو داری ، مشکلی پیش نمیاد
بعد از وصل شدن به مودم تو ایپی ادرس 192.168.1.2 برو و با یوزر پسورد admin وارد تنظیمات شو و تو قسمت Managment رو Factory Reset کلیک کن صبر کن تا مودم ریست بشه و کاملا روشن بشه بعد رو بدنه مودم یا جعبه برچسبی هست شامل SSID ,Key که به صورت وایرلس میتونی با این رمز بهش وصل بشی اگه مودمت لن داره که دیگه خیلی راحت تر با کابل وصل میکنی و تنظیمش میکنی
جهت تنظیم از اموزش های زیر استفاده کن