بله 12 واحد هست...نقل قول:
درستش کردم
Printable View
بله 12 واحد هست...نقل قول:
درستش کردم
اخبار گفت ثبت نام کارشناسی ناپیوسته ی آزاد تمدید شد تا 7 بهمن !
کی شروع شد که تمدید شه ؟ :n04:
من میخوام ثبت نام کنم، درسام تموم شده ولی کامل هنوز نمره هام نیومده و مدرکم آماده نیس.
باید چیکار کنم ؟
ســلام...نقل قول:
طبق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آزمون هنوز شروع نشده..اخبار حتما بدون آزمون رو گفته..//
اما برای ثبت نام شما تشریف میبری آموزش بهت 2تا فرم میده که روش تاریخ اون روز رو نوشته....معدل و تعداد واحد پاس کردت رو تا اون تاریخ مینویسه و مهر و امضا میشه...که برای ثبت نام مشکلی نداشته باشی..یکیش پیش شما میمونه یکیش دست اونا...برای ارشد که این روال بود به احتمال زیاد کارشناسی هم همین باشه....///حالا دوستان دیگه بهتر راهنمایی میکنن..//
سلام دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم میخواهم از ترمیم معدل استفاده کنم فقط یه درس قبول نشدم و بعد با نمره بالا پاس کردم
ایا این قانون برای نمرات زیر ده قابل اجرا هست؟
دانشگاه سوال کردم گفتن فقط نمرات بین 10 تا 12 ولی یه بخشنامه ای پیدا کردم که نمرات زیر ده هم قابل اجراست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
بله میتونید دوباره بردارین برای ترمیم معدل
سلام دوستان
من منابع درسی کارشاسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد رو میخوام...اگه کسی منابع رو داره لطف کنه برای دان برام بزاره
در ضمن اگ من 100 واحد تو دانشگام =اس کرده باشم و همشم بالای 12 باشه میتونم برای تطبیق هر 100 واحد رو تطبیق بزنم تو دانشگاه آزاد؟
دانشگاه محل تحصیل دروس زیر ده رو قبول نمیکنه برای مکاتبه با معاونت اموزشی دانشگاه ازاد باید چه کار کنم؟نقل قول:
با تشکر.
ســلام....فکر کنم شما پیام نور بودی....بطور معمول باید بشه....اما چون اینا میخوان پول بگیرن....برداشتن تعداد واحد ها رو تغییر دادن....اسم درس همونه...اما واحد اش فرق داره اینا رو تطبیق نمیزنن....نقل قول:
سلام دوستان
در ضمن اگ من 100 واحد تو دانشگام =اس کرده باشم و همشم بالای 12 باشه میتونم برای تطبیق هر 100 واحد رو تطبیق بزنم تو دانشگاه آزاد؟
مثلا....شما یه درسی توی دانشگاه خودت 2 واحدی پاس کردی....همون درس..با همون اسم..توی دانشگاه آزاد 3 واحدیه.....اینو تطبیق نمیزنن و باید از اول پاس کنی....
منظورت آموزشی دانشگاه الانمه (کاردانی) ؟نقل قول:
اما برای ثبت نام شما تشریف میبری آموزش بهت 2تا فرم میده که روش تاریخ اون روز رو نوشته....معدل و تعداد واحد پاس کردت رو تا اون تاریخ مینویسه و مهر و امضا میشه...که برای ثبت نام مشکلی نداشته باشی..یکیش پیش شما میمونه یکیش دست اونا...برای ارشد که این روال بود به احتمال زیاد کارشناسی هم همین باشه....///حالا دوستان دیگه بهتر راهنمایی میکنن..//
یا برم آموزشی دانشگاه کارشناسی که میخوام ثبت نام کنم ؟
آخه بدبختی اینجاس الان معدل من پایین 12ــه :n02: و با نمره هایی که این ترم میاد میره بالای 12 :n02:
راستی آزاد به معدل گیر نمیده ؟ مثلا اگه 12.40 باشم نمیگن ثبت نام نمیکنیم ؟ :n07:
خب این کاملا به خوده داشگاه بستگی داره ، می تونه قبول کنهنقل قول:
البته دروس زیر 10 رو قبلا دوباره گرفتی و پاس کردی
واسه همین قبول نمیکنن
میتونید دروسی که زیر 12 شدین رو بردارین