به نظر من بهترین راه این است که هارد رو روی یک سیستم دیگه که ویندوز و هارد داره نصب کنید و اقدام به ریکاوری کنید اینطوری به نتیجه درستی نمیرسیدنقل قول:
Printable View
به نظر من بهترین راه این است که هارد رو روی یک سیستم دیگه که ویندوز و هارد داره نصب کنید و اقدام به ریکاوری کنید اینطوری به نتیجه درستی نمیرسیدنقل قول:
نقل قول:
سلام .
چرا حذف کنید ؟ حجم زیادی هم ندارند . بریزید داخل یک فولدر .
این برنامه ها برای مدیریت هارد ، فعال کردن و غیر فعال کردن قابلیت رمزگذاری سخت افزاری هارد و ... هست . توصیه میشه برنامه را نصب کنید . برای safely remove طبق عکس زیر از همین برنامه استفاده کنید که هارد را بطور کامل خاموش میکند . درصورتیکه safely remove ویندوزی در بعضی از ویندوزها هارد خاموش نمیشود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی نهایت ممنون بابت توضیحاتتون
ولی نرم افزار روی ویندوزم نصب نمیشه
من از xp استفاده می کنم
وقتی میخوام نصبش کنم میگه حداقل باید xp ۶۴. بیتی داشته باشی
به جز ستاپ نرم افزار چند تا فولدر هم هست
میشه همشونو cut کنم و توی هارد یک فولدر درست کنم و تو ون بریزمشون و اینکه پاکشون کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
زیاد نیازی به این قابلیتا ندارم
یا میتونید همه آنها را حذف کنید یا میتونید داخل یک فولدر cut کنید . بدون این نرم افزارها میتونید از هارد اکسترنال استفاده کنید و مشکلی پیش نمیاد .نقل قول:
بازم ممنون
راستی اون موردی که گفتین ممکنه با سیق ریموو کردن با خود ویندوز هارد خاموش نشه چقدر پیش میاد؟؟؟؟
نسخه ای از نرم افزار برای این کار بخوام نصب کنم هست که روی ویندوز xp ۳۲ بیتی نصب بشه؟؟؟
از کجا میتونم دانلودش کنم؟؟؟
سلام
کسی میتونه کمک کنه
مشکل خاموش نشدن هاردهای اکسترنال پرتابل یا فلش مموری پس از safely remove کردن بیشتر در win vista/7/8 دیده میشه . در win xp فکر نمیکنم این مشکل وجود داشته باشه .نقل قول:
برنامه ای که در پارتیشن هارد موجوده روی سیستمهای زیر باید نصب بشوند و مشکلی نباید داشته باشه . شاید ویندوز xp شما sp3 نباشه !
Windows XP SP3
Windows Vista SP2 - 32 & 64 bit
Windows 7 SP1 32 & 64bit
درود
من هاردم رو (دو تا هارد دارم منظورم هارد slave هست) با نرم افزار HDD Low Level Format 1.07 فرمت سطح پایین کردم حالا سیستم و نرم افزارهای نشان دهنده دما واسمارت هارد میشناسنش ولی خود ویندوز اکسپلورر و یک برنامه دیگه مثل اکسپلورر نمیشناسن . از تو دیواس منجر چند بار enable و disable کردم و حتی ریست کردم بازم جواب نداد ، داره قایم با شک بازی میکنه با هام:n02:
وقت بخیر،متاسفم که نباید اینجا مطرح بشه اما لطفن راهنمایی کنید سپاسگزار میشم
یک هارد HITACHI HTS541616J9SA00 با ظرفیت 160گیگابایت که روی یک مک بوک قدیمی بود رو دارم که قصد ریکاوری اطلاعات دارم
فرمت هارد طبیعتن برای مک هستش
هارد رو از طریق بوت نرم افزار پاراگون بک آپ گرفتم و توی پارتیشن سیستم ویندوزیم ریختم و هارد رو فرمت ntfs کردم
چطوری میتونم توی ویندوز به این بک آپ دیتاهایِ هاردِ مک دسترسی پیدا کنم و ویرایششون کنم؟
سلام .نقل قول:
هاردها بايستي پارتيشن بندي و فرمت بشوند تا در my computer ديده شوند . از disk management ميتونيد اينكار را انجام بدبد .