دوستان عزيز فن آوايي! من دارم از مخابرات كوچ ميكنم حالا موندم برم كدوم شركت ! :n41: ظاهرا كه همه از شركت هاي فعلي خودشون ناراضي ان...
به نظرتون بيام فن آوا؟ سرويس نامحدود برام مهمه . نامحدود فن آوا چطوره؟ از سرعتش راضي هستين؟ پشتيباني خوبه ؟
Printable View
دوستان عزيز فن آوايي! من دارم از مخابرات كوچ ميكنم حالا موندم برم كدوم شركت ! :n41: ظاهرا كه همه از شركت هاي فعلي خودشون ناراضي ان...
به نظرتون بيام فن آوا؟ سرويس نامحدود برام مهمه . نامحدود فن آوا چطوره؟ از سرعتش راضي هستين؟ پشتيباني خوبه ؟
به هیچ وجه ممکن شما نیا اینجا ! 2-3 صفحه آخر و بخونی میفهمی خود شمانقل قول:
تو نامحدود 1 مگ شما 1 گیگ روزی بیشتر بگیری اینترنت شما تبدیل میشه به اینترنت 128
من شاتل هستم فعلا راضیم ! art 2 سرعت 180 به بالا
اینم بگم الان هـــیچ کجا نامحدود واقعی نیست. یه جا که قیمت و ایناش مناسب تره 1 ماه تست کن ، غیر فن آوا . هر شرکتی الان مصرف منصفانه و... داره غیر نامحدود مخابرات که اونم بالاترین سرعتش 512 هست و شاید اونم به زودی راه بیفته مصرف منصفانش.
دوست عزیز به ما هم همین پیشنهادها رو دادند حتی گفتتند 512 نامحدود برای شما ماهی 28 تومن میوفته. من گفتم همین 512 هم محدود میشه. خلاصه اینکه شما اگه میخوای جواب مثبت بدیی یک نکته رو باید حواست باشه که با شرکت شرط کن که اولا این تخفیف برای دوره های بعد هم باشه و ششرکت تضمین بده 512 نامحدود بمونه نه مثل 1مگ دبه کنن! یا شرایطی که برای سرویسهای دیگه درنظر گرفتن برای شما همیشگی باشه نه یک ماه و دوماه.نقل قول:
پس قيد فن آوا رو هم بزنيم!نقل قول:
اگه مخابرات نامحدود داشت كه ميموندم! شانس ما تو استان ما نامحدوداشو جمع كرده...
این نماینده محترم مشهد کجاست میگفت من تضمین 100% به مشترکان مشهد میدم سرعت و کیفیت نامحدود 1 کیلو هم تغییر نمیکنه چی شد نامحدود برداشته شد الان کجا هستن؟! جوابگو هستن؟! من چند ماه پیش میگفتم کمبود پهنای باند دارید ایتنرانت دارید میدید سرعت سرور امریکا زیر 1 مگ هست ولی نماینده محترم مشهد قبول نمیکردن بعضی کاربرهای خود شیرین چابلوس میگفتن نگو بالای چشمت ابرو هست بزار اینجا باشه مشکلات کاربرهاو حل کنه دیدن همش تبلیغ بود نماینده محترم الان زنگ بزنی برای نامحدود طلب کارم هست کاربرهای خودشیرین چابلوس که از امضاشون هم پیداس عادت دارن پاچه خواری کنن دنبال یک جای دیگه میگردن!
دوست عزیز این 50% تخفیف رو رو چه حسابی به شما میدن؟!نقل قول:
من هم مثل شما سرویس نامحدود 1 مگ داشتم سه روز پیش تموم شد محدود گرفتم اما خبری از تخفیف نبود
به خاطر شکایت و حرفایی که باشون زدم من دوتا خط دارم تصمیم داشتم این خط ول کنم رو اون یکی سرویس بگیرم که این پیشنهاد و دادن الانم یه 3 ماه 2048 40 گیگ شبانه رایگان میگیرم که 3 ماهش میشه 170 تومن با تخفیف تا بعد ببینم شرایط چی میشه اینا حتی یک سالشم با همین تخفیف میدن اما من دیگه اینقدر ریسک نمیکنم نمیشه بشون اعتماد کردنقل قول:
مشکل مملکت ما همینه یک عده غیرمتخصص با چشم بسته راه میوفتن پشت سر یکینقل قول:
دوست گرامی نیا،البته دوستان دیگر هم راهنمایی کردن ولی من چون خودم نامحدود مخابرات داشتم وتخلیه کردم و اومدم فن آوا دارم خدمت تون عرض میکنم که صد در صد بضرر شماستنقل قول:
کاشکی زمان به عقب بر میگشت ومنم میتونستم سرویس قبلی مخابراتم رو بگیرم...
نقل قول:
حالا شما دعا کنید کاش اون یکی ISP مونده بودید یا کاش پورت توی یک ISP دیگه داشتید!!!