عزیز برایدهدیه ترابرد اینطورریه... اعلام کرده بودمنقل قول:
Printable View
عزیز برایدهدیه ترابرد اینطورریه... اعلام کرده بودمنقل قول:
عذر میخام من ندیده بودمنقل قول:
الان دیگه تا تهش همینجوری میمونه؟
نه، فقط برای هدیهی ترابرد نیست. اگر سیم کارت اعتباری خریده باشی و بیشتر از ده تومن شارژش کرده باشی، یک هفته اینترنت رایگان هدیه میدن. فقط هر روز یه مقدار مشخصی میتونی مصرف کنی، بعدش سرعت به ۲۵۶ کاهش پیدا میکنه. ساعت ۱۲ شب سرعت به حالت عادی برمیگرده و تا وقتی که سهم روز جدید رو تموم نکنی، سرعت روی حالت عادی میمونه.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
یک هفته اینترنت رایگان منظورت اینه که نامحدود ؟؟؟نقل قول:
2 سال پیش یه مودم و سیم کارت 4G از ایرانسل گرفتم الان این 4.5G هم ساپورت میکنه یا باید مودم یا سیم کارت رو تعویض کنم؟
--------------
کسی میدونه بهترین راه واسه تامین اینترنت یه شرکتی که انتقال تمام داده هاش روی فضای ابری انجام میشه و حجم و سرعت زیادی نیاز داره کدومه؟
هارد این شرکت ابریه یعنی ثانیه به ثانیه حجم مصرف میکنه. ایرانسل به جز این بسته های فعلی قرار داد های خاص و نامحدود هم می بنده با شرکت های خصوصی؟
با همین سیمکارت یوسیم میشهنقل قول:
مودم باید ببینیم چی هست احتمالا پلاس نیست تو تایپیک خود مودم بپرسید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ایرانچل چه مرگشه ؟؟!!
همش قطع میشه و دانلود صفر و اعصابمون داغون!
سایتها رو باز نمیکنه
باند 3 که نابوده و 7 هم سرعتش از دایال آپ کمتره
3جی هم که نابود شده
آخه این مسئولین پدرسوخته ایرانچل که نمیتونن خدمات بدن چرا این همه کاربر میگیرن!!
آخر این طور پول در آوردن هم میشه دست به دست شدن زن و دخترشون .
اگه بسته های ایرانسل ، حتی رایگان هم بشه با این سرعت دیگه اعصاب برای آدم نمیمونه حال فکرش رو بکنید کلی پول هم میدیم اما سر بزنگاه سرعت افت میکنه و قطع میشه و با اپراتور هم که تماس میگیرم یه مشت گلابی هستن.
بله، ولی هر روز تا یه مقدار مشخصی سرعتش نامحدوده، بعدش سرعت تا آخر روز به ۲۵۶ کیلوبیت محدود میشه.نقل قول:
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
کلا هر چی هدیه بده از این بعد اعم از تعویض سیم کارت،تبدیل به دائمی،نامحدود که قبض پرداخت می کنی بهت میده در کل هر چی هدیه بده از ۱۰ شب تا دو شب سرعتش دقیق میشه ۲۵۶نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام
چند روزه نت ایرانسل کلا هنگه خیلی سرعتش پایین اومده طوری که واسه لود شدن تلگرام ۵ دقیقه میکشه کلا سرعت افتضاحه شما مشکلی ندارین؟[emoji58]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
منم قم هستمنقل قول:
دقیقا همین مشکلو دارم
پیام تلگرام به زور send میشه:n27:
خیلی چند روز هست داغون شده
مسخره شو دراوردن خداییش [emoji52]نقل قول:
حداقل اون حمار اخرت نتش بدک نیس ولی حجم دزده [emoji19]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Irancell [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که سرعت محدود نشده 14 گیگ هدیه ای که دادن سرعتم مثل همیشه هست
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
نقل قول:
امروز تلگرام خیلی سخت وصل میشد. پیاما دیر میرفت یا میومد
کلا چیزی میخای باز کنی بزور لود میشه یا اصلا نمیشه!با چیز شکن تست کنین درست میشه!
سرعت وحشتناکه چرا الان:n35:
Irancell LTE Mashhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا منم اولش خوب بودنقل قول:
این گیگای آخرش دوستمون درست میگه
از ساعت 10 شب تا 2 بعد از نصف شب رو 32 کیلوبایت محدود میشه
راس ساعت ۱۰ سرعت میشه ۲۵۶ من موندم مگه چند نفر بسته هدیه دارن تو شبکه که این محدویت باعث کاهش ترافیک بشهنقل قول:
ایرانسل هم اکنون :n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این ترافیک داخلی که با بسته فعال میشه چیه؟؟زده 9گیگ ترافیک داخلی!!
چند سایت داخلی مشخص کردن مال اوناستنقل قول:
دوستان خوبه به اطلاعاتون برسونم از این به بعد اگر بیشتر از یک گیگ از بستتون در روز استفاده کنید تا ساعت ۱۲ شب سرعتتون میشه ۲۵۶ kbps(ایرانسل بزرگترین اپراتور دیتا)
نقل قول:اعتبارینقل قول:
سیم دائمی ایرانسل چی هدیه داره؟(فعال سازی)
سلام حسن جان.نقل قول:
دوست خوبم مدل مودم شما چي هست؟
قدرت دريافت آنتن مودمي که استفاده مي کنيد چطور هست؟
آيا با همراه اول هم سرعتتان خوب هست؟
وضعيت آنتن مودم در همراه اول چطور هست؟
با تشکر
اعتباری رو دقیق نمیدونم فکر کنم ۱۰۰۰+۱۰۰۰+۱۰۰۰ از هر کدومشهنقل قول:
اما ذایمی ۲۰ گیگ نت با سرعت ۳۲ کیلوبلیت یا همون ۲۵۶ کیلوبیت :n20:
نقل قول:
منم صبحی فیلمو دانلود کردم سرعت بیش از 4 نمیشد
سرعتارو واقعا کم کردن
قبلا رو 9 8 مگ دانلود میکردم :n23:
سلام. با مودم نیست گوشی هست htc one. که آنتن موبایل هم 3 خط بود. واسه من آنتن زیاد روی سرعت تاثیر نداره ولی مکان موبایل خیلی تاثیر داره گوشی رو یک سانت جابجا میکنم سرعت تغییر میکنه.نقل قول:
قبلا سرعت اغلب 3/4 بود برام ولی امروز شانسی صبح زود پاشدم گفتم یه طرح بزنم چند تا فیلم دانلود کنم دیدم سرعت زیاد شده. احتمالا دکل خلوت شده بوده:n02:
همراه اول یکسال پیش 3g تست کردم سرعت دانلود 1 مگابایت بود الان سیمکارتش رو ندارم.
دوستان تبدیل سیم اعتباری به دائمی هدیه داره؟
دوستان تبدیل سیم اعتباری به دائمی هدیه داره؟
بله هدیه داره.ماه اول بیست گیگ و تا ۶ ماه هر ماه یک گیگ،مکالمه داخل شبکه هم تو یک ماه اول رایگانه ولی سرعت اون هدیه های اینترنت از ۱۰ شب تا ۲ شب میشه ۲۵۶ که عملا غیر قابل استفاده هستنقل قول:
Irancell LTE Mashhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا دایمی کردم این مشکل نداشتنقل قول:
تازه اینجوری کرده؟
فقط همین ساعات؟
سلام کسی تونسته از با مودم جدید فیوژن 4 پلاس بگیره؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ده روزی هست این کار انجام شده.بله فقط از ساعت ۱۰ شب تا ۲ برای بسته های هدیه.البته یک سری از بسته های دیگه هم که هدیه هست اگر در روز بیشتر از یک گیگ استفاده شه تا ۱۲ شب همون روز پهنای باند میشه ۲۵۶نقل قول:
سلامنقل قول:
امروز کارشناس همراه اول اومده بود این سایت تو سیستمش نشون داد میگفت اینم همراه اول شما به اینم وصل میشید سایت مشترک در صورتیکه اگر از رایتل هم بگیره شما فرمودی تریجی رایتله! نمیدونم چی میگفت من با اپن سیگنال تست زدم هیچ وقت به این وصل نمیشد یه دکل هم اطراف بود میگفت کلا قطعه که اینو تست زدم درست بود ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
حالا 10شب تا 2 نصف شب 4 ساعت بیشتر نیست!اگر فقط توی همین 4 ساعت لیمیت 256 کیلو باشه مشکلی نداره بشرطیکه توی زمانهای 2 بامداد تا 10شب ماگزیمم باشهنقل قول:
بقیه ساعات محدودیتی ندارهنقل قول: