سرعت شما هم ترکیده امروز؟
با پروک/سی های مختلف میتونید کار کنید یا بسته شده؟
دی سی هم زیاد داره امروز
Printable View
سرعت شما هم ترکیده امروز؟
با پروک/سی های مختلف میتونید کار کنید یا بسته شده؟
دی سی هم زیاد داره امروز
کلا همه 128 ها سرعتشون 16 هست ؟نقل قول:
TP _ link رو شاتل ساپرت میکنه ؟ یه مدل میشه ازش بگی ؟
بعد ما خونمونم میخوایم عوض کنیم اونجا هم رفتیم باید هزینه نصب بدیم ؟
خب دوستان من امروز زنگ زدم و درخواست قطع رانزه دادم حالا تا كي جمعش كنن خدا ميدونه :19:
طرف اول ميگفت چون مودمتون رو از ما خريدين فقط با تجهيزات ما جوره و تو بقيه ي شركتا باش به مشكل بر ميخورين:18:
ميخواستم بش بگم خر خودتي گفتم يهو لج ميكنه !گفتم آخه اين سرعت زپرتي كه تو ايران ميدن چيه كه بخواد با مودم سازگار نباشه!!
بعد گفت كه واسه چي ميخواين قطع كنين گفتم سرويس دهيتون فوق العاده افتضاح شده !گفتم پول adsl+2 (!) ميدم ولي شبا با ديال آپ كانكت ميشم!
گفت حتما دانلود بي رويه داشتين گفتم آخه شبي 1 گيگ چيه خدا وكيلي! تو بقيه شركتا شبي 3-2 گيگ دانلود ميكنن چيزي نيست اونوقت شما به خاطر شبي 1 گيگ برداشتين سرعت رو رو 6 كيلو بايت محدود كردين كه حتي باش نميشه يه صفحه باز كرد!! :13:
خلاصه آخر كار افتاد به خواهش كردن كه حالا بمونيد قول ميديم درست ميشه و ... گفتم از اين قولا شما زياد دادين
گفتم بقيه شركتا سرويس 128 رو واسه كاربراشون رو 1مگ و 2مگ ميبندن ولي شما 512 رو رو همون بستين!!
آخر كار گفت كه شما بمونين خط شما رو اختصاصي روي 2 مگ ميبنديم و قول ميدم خوب شه و ... !خلاصه داشت يواش يواش خرمون ميكرد ول كنم نبود! گفتم نميخواد آقا جون رانزه رو قطع كن ميخوام از يه جا ديگه سرويس بگيرم ديگه بيخيال شد
گفت تا اواسط هفته ديگه قطع ميكنيم گفتم خيلي ديره زودتر جمع كنين گفت تمام تلاشمون رو ميكنيم
دوستاني كه از شاتل رفتن چند روز طول كشيد تا رانزه رو قطع كنن؟؟بيشتر از يه هفته طول ميكشه؟؟يه سال پيش كه تازه ميخواستن واسم رانزه كنن 14 روز طول كشيد كاش واسه جمع كردن اينقدر لفتش ندن
نقل قول:
در اینکه صبا هم اکنون بهترین گزینه هست شکی نیست.
از همه چیز بهتر در صبا پینگ هست که واقعا شاتل در برابر هیچ هست
یه تجربه بگم خدومت دوستان. زمان سفارش حتما پیگیر باشید که کارتون به کجا رسیده.
. من برای فامیلم سفارش دادم حدود اواسط اسفند. ( اومدن و مدارک رو گرفتن) بعد از ده روز اواخر اسفند زنگ زدم برای پیگیری گفتن مدارک رو میزمونه ( دارید که بعد از 10 روز ) میفرستیم برای مخابرات.
خلاصه ( مخابرات هم که ظاهرا تعطیله توی عید) گذشت و گذشت حدود 20 فروردین خط وصل شد. از شانس فامیل ما ( و آبروی رفته مون) سرعت رو هم دقیقا روی همون 128 بستن ( شاید هم کمتر، این فامیله ما هی میگفت که دیال آپ که بهتره سرعتش)
مشکلی که هست اینه که تو اون مرکز ( فقط شاتل پورت آزاد داره)
باس چی شما شب دان میکنید ؟
شب دیگه از او اکونتتون تموم نمیشه ؟ مثلا 6 گیگ گرفتم هر چه قدر عشقم کشید میتونم شب دان کنم ؟
بابا همه شرکتا اوضاشون خرابه لامسبا فقط انگاری پارس آنلاین خوبه که اونم اگه چند سفحه تاپکشو نگا کنید کاربراش گذشتن پارس آفلاین ما هم گیج شدیم از شاتل گرفیتیم
کلا همه 128 ها سرعتشون 16 هست ؟
TP _ link رو شاتل ساپرت میکنه ؟ یه مدل میشه ازش بگی ؟
بعد ما خونمونم میخوایم عوض کنیم اونجا هم رفتیم باید هزینه نصب بدیم ؟
سرعت روی 2 مگ بستن یعنی چی ؟ باسه 128 هم هس ؟
من از آسیاتک که تخلیه کردم (همین امروز جمع شدم :31:) 8 روز یا همون 6 روز کاری طول کشید تا تخلیه کنندنقل قول:
فکر کنم شما هم 1 هفتهای جمع میشید نگران نباشید:10:
و از همه چیز بدتر تفاوت یوزر شبانه و روزانشه که من شخصا فقط به این دلیل هست که صبا نرفتم چون حوصله ندارم هر شب یوزر عوض کنم !!:13:نقل قول:
شاتل تو مرکز ما شیخ فضل ا.. پورت باز کرده. خودم الان شهرادنت دارم که سرعتش خیلی خوبه ولی شبانه نیم بهاست. البته خیلی اهل دانلود نیستم. ماهی حداکثر 3-4 گیگ. به نظر شما شاتل رو موقتی برای خط دومم بگیرم ؟ تا اگه خوب بود نگهش دارم.
مرکز ما جزو مناطق شلوغ مخابراتی هست Downstream برای 128 بالا می بندن؟
البته تخلیه کردن و رانژه کردن خط بستگی به پیگیری کارشناس اون نمایندگی داره که اونجا اشتراک دارید یا می خواید بگیریدنقل قول:
برای من سری قبل 3 روز طول کشید تا رانژه بشه ایندفعه هم خطمون شد فیبر نوری و شماره عوض شد امروز صبح درخواست دادم عصر رانژه شد
من اصلآ قبول ندارم من خودم تو تهرانپارس یک سال صبا نت داشتم پینگ افتضاه بود یعنی زیره 700 نیومد دانلود هم بین 50-60 بود شب و روز هم یکی بود فقط اون اولا (تابستون 2 سال پیش) سرعت شبانه 100 بود که عالی بود ولی بعد برداشتند الان که ارت 3 دارم پینگ همیشه ثابت و 300 هست به علاوه صبا عجیب و قریب قطعی داشت درحالی که شاتل اصلآ قطعِی نداشته صبا اصلآ قابل مقایسه با شاتل نیستنقل قول:
توکدوم شرکتا میشه 2-3 گیگ شبی دانلود کرد تورو خدا اگه میشناسید به منم بگید انقدر پول مفت به این شاتل ندم!نقل قول:
سلام مجدد با اینکه یوزر و پسورد شبانه متفاوته ولی من مودم رو جوری تنظیم کردم که شبها اتومات شبانه وصل میشه و روزه ها هم روزانه و من دیگه دخالت نمیکنمنقل قول:
در ضمن من تا حالا هم شاتل و هم صبانت و هم مکث نت استفاده کردم که تو اینا اشغالترینش شاتل بود
مکث نت با 128 به من دانلود ثابت 120 میداد ، صبا هم که میبینید:31:
دوستان انجمنی یه سوال :10::11:
توی مرکز ما پورت های صبا پر شده ولی شاتل نه.
این یعنی تو این مرکز شاتل افتضاحه ؟
اگر یک وقت پورت صبا خالی شد ، برم بگیرم یا نه ؟ به نظرتون وقتی توی یک
مرکز پورت یک شرکت خیلی کم باشه و یه جوری یک پورت خالی گیر بیاری و بری
بگیری سرعت و کیفیت چطوریه؟ (منظورم اینه که ترافیک اون شرکت در اون مرکز باید خیلی زیاد باشه و طبیعتا سرعت ها هم کمتره نسبت به شرکتی که پورت خالی زیادتری در اون مرکز داره ، آیا این حرف درسته ؟ و میشه این طوری نتیجه گیری کرد؟
والا همين چند روز پيش يكي از دوستان كه از شاتل رفته بود صبانت خيلي راضي بود و چند تا تست گزاشته بود كه خيلي خوب بودن!!نقل قول:
توکدوم شرکتا میشه 2-3 گیگ شبی دانلود کرد تورو خدا اگه میشناسید به منم بگید انقدر پول مفت به این شاتل ندم!
پارس آنلاين هم كه اكثر سرويس هاش رو رو 1مگ يا 2مگ ميبنده ! اكثر كسايي كه پارس دارن هم نسبتا راضين
من كه تا شاتل خطو تخليه كرد ميرم پارس :46:
من با همین صبا که خریدم حدودا هر شب 3 گیگ دانلود میکنمنقل قول:
البته منطقه شمارو نمیدونم
اتفاقا من میخواستم به جای صبا از پارس انلاین بگیرم ولی چون قرون بود نخریدم (اونا به من گفتن که 128 رو حدود 2 خورده ای میبندن):18:
خوش به حالتون صبا تو منطقه ی ما که فاجعه بود.نقل قول:
سرعتا هنوز درست نشده؟
احتمال هم شاید بنده برم چون 128 چیه که شب هم سرعت کم می کنن:41:بدترین روزارو با شاتل داریم می گذرونیم با دانلود اکو16
به نظرم چون طیف کاری شاتل گسترده تره و علاقه ی خاصی به بیچاره کردن مشترک جدید و فعلی داره پورتش بیشترهنقل قول:
یعنی از این نظر نمی شه کیفیت رو سنجید
سلام . بچه ها من یه مشکلی دارم می خواستم ببینم کسی این مشکل منو داره یا نه!
من 6-7 ماه هست که از شاتل در گیلان سرویس ART1 گرفتم. بعد از عید که سرعت رفته بود رو 200! حالا سرعت دانلود من بین 20-23 نوسان داره، این در حالی که سرعت وبگردی من بالا هست و سایت speedtest.net هم سرعت دانلود من رو تا 42 نشون می ده اما من هر کاری کردم ( عوض کردن دانلود منیجر ، دانلود از سروهای مختلف و... ) این سرعت دانلود من درست نشد و کماکان سرعت من 20-23 هست. آیا کسی مشکلی شبیه من داره که بتونه کمکم کنه؟! ممنون
سرویس آرت 1 خیلی وقته که به این شکل شده .نقل قول:
downstream شما روی 576 کیلو بیت هست ولی سرعت دانلود روی 196 کیلوبیت محدود شده (تو شب 128 کیلوبیت)
با اون 576 فقط می تونی وبگردی کنین . واسه همینه که سایت های تست سرعت سرعت شما رو تا 60 کیلوبایت هم امکان داره نشون بدن ولی سرعت دانلود شما 24 کیلوبایت بالاتر نمیره.
دیشب 1 مگ دانلود کردن با 512 .!
اونوقت شما 128 داری میگی سرعتم بالای 25 نمیره؟؟؟؟؟؟!!!!!
سرعت شما باید 16 باشه .
این سایت باز میشه واسه شما؟
کد:
http://uploadorb.com/dff8ahxuvmxw
سلام
من از یه شرکت adsl گرفتم . .
شبی بالای 4 گیگابایت دانلود رایگان دارم از 2 تا 7 صبح
حتی یه شب 4500 مگابایت هم شد
خطم در اصل 2 مگابایت هست
چطور وزیر ارتباطات میگه ما برای بخش خانگی حداکثر 1 مگابایت رو داریم
خدا پدر و مادرشون رو بیامرزه . .
دمشون گرم
از این مورد ها زیاد هست دوست عزیز، بعضی از بچه های همین تاپیک 128 شاتل دارند ولی خطشون 2 مگ بسته شده و همین 4 گیگی گفتید شبها دانلود دارند.
برای من هم که 512 هستم یه مدت 2 مگ شده بود. اینها تبلیغاتی هست که شرکت ها برای جذب مشتری انجام میدن و خدا اونروز رو نیاره که مخابرات بیاد سراغشون و کاسه کوزشون رو جمع کنه.:41:
دوستان سرعت ارت 1 چند هست و چند دانلود میده و اپلود دقیقا چند میده؟؟/من برای اپلود میخوام و اپلود ارت هوم یعنی همون 64 چطوره؟؟بعد میخوام بدونم جمعه ها رایگان حساب میشه و شب ها هم باز رایگان حساب میشه یا نه؟؟ممنون میشیم پاسخ بدید...بعد میخوام بدونم بعد اینکه این 18 گیگ رو دانلود کردیم سرعت اپلود هم کم میشه یا نه؟؟؟یا کلا سرویس قطع میشه؟؟
دوست عزیز چرا شایعه پراکنی می کنی کی گفته ما که ارت 1 داریم شبی 1 گیگ داون میکنیم.؟؟:18:نقل قول:
من که الان دارم شبی به زور200 300 مگ داون میکنم:19:
سرعت داون رو محدود کردند ولی سرعت وبگردی روی همون 512 هست.:2:
سرعت دانلود آرت 1 روی 196 کیلوبیت تو روز هست و شب 128 کیلوبیت.نقل قول:
سرعت آپلود هم ماکزیمم 6-7 کیلوبایت
پنجشنبه جمعه و شب ها جز اون 18 گیگ حساب نمیشه.
18 گیگ تموم بشه سرعتت کم میشه ولی قطع نمیشه . حدود 64 کیلوبیت میشه.
سلام دوستان
قیمت اینترنت کسی افزایش نداشته؟
برای من امروز 142,861 فاکتور اومده
مالیات ها درصدش بیشتر شده . بطبع قیمت ها برای همه یباید بیشتر شه.نقل قول:
بقول یکی از دوستان : باغت آباد انگوری ، عجب اینترنت مصفایی داریم ما!
با سرعت 512 دیشب تو 7 ساعت 250 مگ دانلود نمودیم .
دست برادران و خواهران زحمتکش در شرکت معظم شاتل درد نکنه .
شما که اواضعت خوبهنقل قول:
من دیشب (و البته پریشب)فقط 150 مگ دانلود کردم:13:
بله درود میفرستیم بر خواهر و مادر شاتل:دی
جدا قصد دارم بعد از 3 سال اشتراک سرویس دهندمو عوض کنم. :13:
دوست عزیز از کدوم ISP سرویس میگیری؟نقل قول:
براش چند پول میدی؟
از 2 تا 7 صبح اصلا خوب نیست وگرنه اینجا هم یه شرکت با همین قیمت شاتل اینترنت میده سرعتش 2-3 برابر بیشتره اما من شاتل رو ترجیح دادم
ساعت 2 شب کسی عملا نمی تونه بیدار بمونه و دانلود کنه اگه هم روی اتومات بزنی ممکنه سایت مثل مدیافایر بعد یکی دو ساعت نصف لینک ها رو ببنده صبح که بیدار شی ببینی نصفش دانلود نشده
همین الان مجبورم تا راس یک بیدار بمونم تا دانلود رو استرات کنم وگرنه بعضی لینک ها بعد چند دقیقه از کار می افتن
چرا مگه لینکهای مدیا فایر که همشون قابلیت ایست دارن ، شبانه من از 3 شروع میشه ولی با این حال هر شب از مدیافایر دانلود میکنم ، بعضی وقتها هم نصفه میمونه که بقیشونو فردا شبش دانلود میکنه و مشکلی نداره:11:نقل قول:
نه منظورم این نیست
گاهی اوقات لینک رو استارت می کنی و بعد میذاری روی ایست
بعد نیم ساعت یک ساعت شاید هم 5 دقیقه که دوباره استارت می کنی میبینی لینک بسته شده و باید دوباره وارد سایت بشی
لینک های مستقیم خوبه اما لینک هایی مثل مدیا فایر این مشکل رو داره
بنده جداً برایم سوال شده که ارائه سرویس رایگان با سرعت Dial-up پز دادن دارد؟؟؟:18:
وقتی سرعت بنده با سرویس Eco2048 در ساعت 20:32 امروز این است فکر می کنید از ساعت 1 تا 8 صبح چقدر است؟:2:نقل قول:
” به اطلاع همهی مشترکین و علاقهمندان به استفاده از سرویسهای اینترنت پرسرعت شاتل (ADSL 2+) میرسانیم، شرکت شاتل در راستای سیاستهای تشویقی خود ساعت ترافیک رایگان را از ساعت ۱ الی ۷ صبح به ۱ الی ۸ صبح تغییر داد. ”
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرگونه همدردی پذیرفته می شود :45:
از شاتل کوچ کردم به باور نت (نمایندگی داده گستر )
واسه سرویس 128 نا محدود 39.000 تومن دادم البته 3 ماهه
با سرعت 60-70 دانلود می کنم شب و روز
خیلی حال می ده
من اردبیل هستم