ببینم یعنی چی ! چرا همه با چند تا Account میرن
اینجا هم Cheat ؟!!!!!!!
Printable View
ببینم یعنی چی ! چرا همه با چند تا Account میرن
اینجا هم Cheat ؟!!!!!!!
منم اصلا ريسورس ندارم
اولین نقشه ها از ترایبمون داره منتشر میشه.
البته هنوز نقص هایی داره.
افرادی که در ک64 نیستن سعی کنن خودشون رو برسونن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله که هستنقل قول:
با رفیقام 9 نفر میشیم که الان تو یه ترایب جمعیم (البته ترایبمون 16 نفریه که بقیه خارجین)
من میام ترایب شما به بقیه هم میگم هر کی خواست بیاد مشخصاتشو میذارم
بله و دهن من سرویس شد تا همه رو خوندم !نقل قول:
تازه بعد از خوندن این همه پست فهمیدم شما اومدین و21 و یه ترایب ساختین همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شما رو دعوت كردم
david جان سرعت عملت منو گرفت
شانسی دعوت کردی یا از حرفام فهمیدی ؟
قبل از زدن پست ديدم داري تاپيك رو ميخوني و چون بچه ها گفته بودن شما اونجا عضو هستي سريع دعوتت كردم كه بعدش خودت پست دادي .
ایول ایولنقل قول:
میشه بگی کی گفت ؟
من تا فردا صبر میکنم ببینم کیا میان از ترایب ما اگه شد دسته جمعی میایم
من که 100% میام
بکس یه سوال ؟
میشه بدون فرستادن ریسورس بفهمی چقد با یه نفر فاصله داری ؟ (منظورم به ساعت هستش)
من كه خودم تازه كارم ولي دوستان ديگه جواب شما رو ميدونن در مورد اينكه چه كسي گفت بايد بگم يكنفر نبودن و چند نفر گفته بودن .
بروبکس منم که زود تر از شما ثبت نام کرده بوده نزدیک مرتضی و صدرا و پدرام آشنای خردادی عزیز هستم فقط یه کاشی فاصله داریم
یه سوال اساسی خب من چه شکلی لینک فعال سازی این رو پیدا کنم؟؟؟نقل قول:
می گم شر اینترنت یعنی چی؟؟؟نقل قول:
همه 2 تا اكانت درست كنند و بعد شر اينترنت بزنند براي هر دو و بعد اكانت فرعي را سيتر كنند روي اصلي
اينطوري براي كساني كه بعدا ميخواهند بيان و روستا نزديك ندارند روستا داريم
از نظر قانوني هم مشكلي ندارد
باور کنین My IQ = -0 !!!!!!!!
ببین عزیز با دوتا اکانتات هر دفه با یه دونه دفه اولی با اولی برو Log in کن بعدش برو setting بعدش برو share internet connection و اونجا توی اون کادر اون یکی اکانتی رو که ساختی add کن بعدش با اکانت دومت هم همین کارو در مورد اولی بکن حله؟
بچه ها اکانت دومم دقیقا پایین روستای صفا افتاد خیلی برام جالب بود اومدم مپ رو بزنم روستای بالایی رو داشتم میدیدم زده تهران 1
نکته تکمیلی : share internet connection برای جلوگیری از بن شدنه
من اکانت دومم در جنوب غربی مستر افتاد
من که دوبار دیگه زدم یه بار افتادم تو k63 یه بارم افتادم تو k65 اه به این شانس آخرش هم زدم دلیت شه ...
حالا دوباره با یه ----- شکن یکی دیگه می سازم ببینم چی می شه ...
عاللللللللللللللللللللللل ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییهههههههههههههههههه
مصطفی رو تو نقشه میبینم ..........................
سلام بچه ها من با يه اي پي ديگه و همينطور پاك كردن كوكي ها دوباره تو جنوب غربي روستا ساختم و تو كا 53 افتادم الان ديگه نميتونه من رو بن كنه چون هر وقت ميخوام از اين روستام به اون يكي برم اول ميرم كوكي رو پاك ميكنم بعدش نرم افزار تغيير اي پي رو اجرا ميكنم و بعدش وارد اونيكي روستام ميشم و در موقع خروج هم باز كوكي رو پاك ميكنم و از نرم افزار خارج ميشم تا به ايپي خودم برگرده و دوباره تو روستاي اول لوگين ميشم فقط يه سوال دارم اگه من روستاي دوم رو روي اولي سيتر كنم تريبال ميفهمه روستاها با هم ارتباط داره يا نه .
اينم مشخصات روستاي 2 (504|331) K53
هر دوشون رو اکنت شیر یا کانکشن شیر کردم البته با هردوشون اومدم تو یه ترایب !!!!
فوق فوقش بنم می کنن دوباره می آم !!!!
من که بیشترین امتیازم تو 19 بود که به باد می ره !!!! فقط 1 کیلو بود ...
اکنت جدید من B3rsam
ميخوام روستاي دومم رو هم به ترايب دعوت كنم اشكالي كه نداره ؟؟ اين روستا يه روستاي ذخيره هست يعني اگه توش ماركت بسازم ميتونم به روستاي خودم ريسورس منتقل كنم .
البته علاوه بر تغيير اي پي از يه ايميل ديگه براي ساخت استفاده كردم .
من الان در ورد 12 یک اکانت دارم و الان در ورد 21 هم عضو شدم ایا اگر ادمین بفهمد هر دو اکانت را بن میکند
نه تو همه ورلد ها ميتوني عضو باشي فقط تو يه ورلد نميشه دوبار روستا ايجاد كرد البته باشرايطي كه بچه ها گفتن ميشه اونم حل كرد .
خداييش ببينيد تو جه جاي با صفايي هستم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم جیگسا چرا اکنتت این طوری شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حس می کنم آپگرید هاش برگشته !!!!!!!!!!!!!!!!!
البته شایدم برنگشته ببینم تو دیشب روستات رو اصلا آپگرید کردی؟؟؟؟
ميگم جواب منو نداديد ميخوام روستاي دوم رو كه با اي پي و ايميل ديگه اي ساخته شده رو رو سيتر كنم يعني اول به ترايب دعوتش كنم بعد كه عضو كردم توسط روستاي اول هم اولي و هم دومي رو كنترل كنم اينطوري فكر نكنم بفهمه چون مثل اين ميمونه كه روستاي يكي از هم قبيله اي هام رو سيتر كردم .
اره ولی برای اطمینان Share internet connection رو هم بزنی خوبه........نقل قول:
تو همان صفحه اصلي بلفاصله يك ايميل ميدهد كه شمارشگر 15 دقيقه ميشماره اگر دوباره تمديد نكني يك ايميل جديد باز ميدهد و قبلي پاك ميشودنقل قول:
در وسط صفحه يك فلش دايره اي است كه وقتي اونو بزني اگر ميل داشته باشي در همانجا نشان ميدهد
ميگم تا چند روز ميشه سيتر كسي بود ؟؟؟ محدوديت داره ؟؟
عالی جنابان SpamP30 منم !!!
خوب روستاي دوم رو سيتر كردم رو اولي فقط ميخوام بدونم تا چه زماني ميشه اينطوري فعاليت كرد ؟؟ فكر كنم بيشتر از 24 ساعت نشه سيتر كسي بود !!! تا نظر دوستان چه باشد .
دیگه خیلی م به نزدیک شیم که نمیشه به کسی حمله کرد که
چرا به فکر آینده نیستید؟ :دی
نقل قول:
باهات موافقم 1234%
برای همین اکانت دوم من به اسم Sindorei Elves که خیلی به بچه ها نزدیکه زیاد برا مهم نیست و ترجیح میدم همون اکانت اول خودم رو تو منطقه قدرتمند کنم. بعد میتونم برای بچه ها روستا کلیر کنم که همه بیان اینجا هم روستا بگیرن و شما برای من کلیر کنین که منم بیام تو 64 یه روستا بگیرم
الان رتبه 166 داريم .
ميگم اين mamareza رو كه من دعوت كردم و امتيازش هم 79 هست از كجا بفهميم ايراني هست يا نه ؟.
دوستان توصیه میکنم فقط با یک اکانت بازی کنید تا هم خلاف قانون نباشه هم تمرکزتون فقط یک نقطه باشه.
شما هم با همون اکانتی که نزدیک ماست ادامه بده.نقل قول:
دور از هم بودن هیچ حسنی نداره.
قرار شد تا مطمئن نشدیم کسی رو دعوت نکنیم
هر چند که اسم ایشون نشون میده ایرونی هستن
پس من با هر دوتا اکانتم بازی میکنم
من الان قابلیت داشتن 19 تا اکانت رو دارم به غیر از اکانت خودم.
دلیلش رو نپرسین که نمی تونم بگم.
ببخشیذ ولی فکر میکنم حدود 200پست در همین تاپیک دادند ایشون !!!:27:نقل قول:
ميگم اين mamareza رو كه من دعوت كردم و امتيازش هم 79 هست از كجا بفهميم ايراني هست يا نه ؟.