من قبول دارم اين تيم طرفداران زيادي داره....
ولي به نظرم پخش تو همون شبكه محلي كفايت ميكنه!
Printable View
من قبول دارم اين تيم طرفداران زيادي داره....
ولي به نظرم پخش تو همون شبكه محلي كفايت ميكنه!
بچه ها علت طرفداره ! طرفدار که شد متوسط 80 هزار نفر و رکورد 150 هزار تماشاگر رو کسب کرد باید هم این طور باشه
من که حالم از بازی پیروزی و استقلال بهم میخوره:2:
بازی تراکتور رو هم یه عده کمی حدود 60 در صد ایران میبینن همین :8::21:
فاسلار سانجی لانیب لار
faslar sanjelanb lar
این کارو دولت در پی سال اصلاح الگوی مصرف کرده.چون موقع پخش بازیهای این تیم ، ملت تیلیویزیونو خاموش می کنن و در مصرف برق صرفه جویی میشه.
مگه استقلال و پیرزوی اول هستن که پخش میشه ؟!! مگه تهران شبکه استانی نداره ؟!! :دی !نقل قول:
بازی های سپاهان رده اولی با طرفدارانش زیادش پخش نمیشه حالا باید بازی های این تیم پخش بشه !
خوب این به خاطر طرفداره زیاده و به خاطر تبلیغات که به نفع صدا و سیماست ...
شبكه 3 خيرات كه نكرده . تراكتورسازي كلي طرفدار داره كه اكثرشون هم آذري زبان هستن . پخش بازي هاي اين تيم بهترين فرصت جهت هرگونه تبليغات براي آذري زبان ها هست .
احتمال اینکه بازیا تو کشورای اروپایی هم پخش بشه زیاده با توجه به این که پرطرفدار ترین تیم دنیا بعد از رئال مادریده !
اصلا چرا یه مجوز نمیدن به کمالوند تا ترک ها بیان کف خیابون بعد اونوقت معلوم میشه 11 درصد هستن یا 80 هزار نفر.:21:
دوستان شهرستانی چرا دلگیر میشن مطئن باشید وقتی بازی های یک تیم شهرستانی پخش بشه راه باز میشه برای پخش مستقیم سایر تیم ها . چون در این کشور حق دادنی نست حق گرفتنی است و مگر تیم های شهرستانی از دو تیم تهرانی چه کم دارند و صدا و سیمابرای عموم ملت است نه طبقه ای خاص . در ضمن وقتی هم بازی های استقلال و پرسپولیس پخش میشه تو اذربایجان هم تلویزیون ها را خاموش می کنند .
زود قضاوت نکنید چون تا زمانی که میدان برای حضور نباشد هیچ گونه پیشرفتی رخ نمی دهد و امیدوارم که تمام تیم ها به حقشون برسند
خیلی بهتر از اینکه اخوند نشون بده
بعد بیاین بگین رسانه ملی عادل نیست.:13: