برای سیو ممنون اما من سیو رو کپی کردم اما از سیو قبلی خودم میاره و حتی سیو حودمو که پاک کردم اما باز عمل نکرد
Printable View
برای سیو ممنون اما من سیو رو کپی کردم اما از سیو قبلی خودم میاره و حتی سیو حودمو که پاک کردم اما باز عمل نکرد
بابا باید لود کنی دیگه شماره 11 رو لود کن بعد اینکه بازی رو اجرا کردی ESC بزن برو Load کن شماره 11 رو لود کننقل قول:
منم فکر کنم که همون مأموریته .نقل قول:
اون دختره ، اگه اشتباه نکنم دختر رییس یکی از گروهک هاست . شما برای اینکه این مأموریت رو بری باید اول بری کافی نت بعد تو صفحه ی اصلی یه چیزی مثل auto نوشته .روی اون کلیک کن ، وارد سایت بروسی می شی اونجا تو منوی فروش ماشین باید دنبال یه ماشین feltzer صورتی باشی .
وقتی پیداش کردی شمارش رو یادداشت کن . از اینترنت خارج شو و با اون شماره تماس بگیر تا بعداً تو صفحه یه قرار برای فروش ماشین بیاد ...
اگه خواستی بقیه ی مرحله رو هم توضیح می دم ...:46:
midonam baba load mikonam ama nemiad
هنوز به اونجا ها نرسیدم بعد از کشتن PBX موندم، هنوز مراحل Gm و Fm و J رو نرفتم یعنی نمیاد که برم!نقل قول:
کدوم دختره!؟ توی فونبوک گوشی دختر، فقط مالروی (یه همچین چیزی) هست! که اونم گوشیش روی پیغام گیره!
توی یه "راهنمای کامل" نگاه کردم، این مرحله که میگی خیلی جلوتره! من هنوز Fm و Gm و Pm و ... رو انجام ندادم!نقل قول:
منم فکر کنم که همون مأموریته .
اون دختره ، اگه اشتباه نکنم دختر رییس یکی از گروهک هاست . شما برای اینکه این مأموریت رو بری باید اول بری کافی نت بعد تو صفحه ی اصلی یه چیزی مثل auto نوشته .روی اون کلیک کن ، وارد سایت بروسی می شی اونجا تو منوی فروش ماشین باید دنبال یه ماشین feltzer صورتی باشی .
وقتی پیداش کردی شمارش رو یادداشت کن . از اینترنت خارج شو و با اون شماره تماس بگیر تا بعداً تو صفحه یه قرار برای فروش ماشین بیاد ...
اگه خواستی بقیه ی مرحله رو هم توضیح می دم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی احتیاطا این کار رو هم کردم، شماره رو میگیرم اتفاقی نیفتاد!
یه کاری هم می تونی بکنی سیوت رو بده بیا ببینم چه مرگشه شاید بتونم ردش کنم
دستت درد نکنه اما من جایی گیر نکردم فقط حوصله بازی کردن ندارم و میخوام همه شهر ها باز باشه تا برم بگردم :)
اما مثل اینکه چاره ای نیست باید بازی کنم :(
نقل قول:
مأموریت پیامک u.l.paper رو رفتی ؟
همونی که باید یه ماشین پلیس بدزدی ...
اگه نرفتی پیامک هات رو چک کن ...
آره رفتم!نقل قول:
مأموریت پیامک u.l.paper رو رفتی ؟
همونی که باید یه ماشین پلیس بدزدی ...
اگه نرفتی پیامک هات رو چک کن ...
اگه مموری یونیت XBOX 360 داری بیار، برات بریزم!!!!!!نقل قول:
یه کاری هم می تونی بکنی سیوت رو بده بیا ببینم چه مرگشه شاید بتونم ردش کنم
من روی XBOX360 دارم بازی میکنم، اگه روی PC که تا حالا 600 بار Save ـش رو گرفته بودم!